thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:35 Η thesecretfemme: #1 07-07-23 20:35 Καλησπέρα σας! Μόλις είδα αυτή την ιστοσελίδα, η οποία αναφέρει ότι το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις ΕΒΕ κάθε σχολής. Ξέρει κανεις αν είναι εμπιστεύσιμο; Βγήκαν οι ΕΒΕ 2023 για 450 Τμήματα / ΠΙΝΑΚΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΒΕ 2023: Οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για 450 Τμήματα / ΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΒΕ 2023, ελάχιστη βάση εισαγωγής 2023, εβε, πανελληνιες 2023 εβε, πανελλαδικές εβε, εβε πανελληνιων 2023... www.foititikanea.gr Ness Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:37 Η Ness έγραψε: #2 07-07-23 20:37 Ναι, είναι αυτά που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:39 Ο Panzerkampfwagen: #3 07-07-23 20:39 Ναι αυτές είναι. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:45 Η thesecretfemme: #4 07-07-23 20:45 Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:50 Ο Poirot έγραψε: #5 07-07-23 20:50 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Click για ανάπτυξη... Τα συνολικά σου μόρια για τη συγκεκριμένη σχολή μετράνε, όχι μόνος ο βαθμός σου στα αγγλικά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 thesecretfemme kasl178 eirinipap Maria_Xagorari Marcos.Kis bill09876 Mewmaw Τρελας123 P.Dam. Panagiotis849 flaura jimis2001 Wonderkid angies DimitrisGr7 carnage UserGr2023 ilias_21 Abiogenesis a namaves Giota_pel aggorf Nick_nt MINERVA70 desperate-ambitious! Nic Papalitsas Nala Helen06 Νικολινα tsiobieman constansn Rina SlimShady maril8na Lathy Joji dmav Arianara S3 Unboxholics Scandal Ness Mary06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας! Μόλις είδα αυτή την ιστοσελίδα, η οποία αναφέρει ότι το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις ΕΒΕ κάθε σχολής. Ξέρει κανεις αν είναι εμπιστεύσιμο; Βγήκαν οι ΕΒΕ 2023 για 450 Τμήματα / ΠΙΝΑΚΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΒΕ 2023: Οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για 450 Τμήματα / ΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΒΕ 2023, ελάχιστη βάση εισαγωγής 2023, εβε, πανελληνιες 2023 εβε, πανελλαδικές εβε, εβε πανελληνιων 2023... www.foititikanea.gr
Ness Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:37 Η Ness έγραψε: #2 07-07-23 20:37 Ναι, είναι αυτά που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:39 Ο Panzerkampfwagen: #3 07-07-23 20:39 Ναι αυτές είναι. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:45 Η thesecretfemme: #4 07-07-23 20:45 Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:50 Ο Poirot έγραψε: #5 07-07-23 20:50 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Click για ανάπτυξη... Τα συνολικά σου μόρια για τη συγκεκριμένη σχολή μετράνε, όχι μόνος ο βαθμός σου στα αγγλικά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 thesecretfemme kasl178 eirinipap Maria_Xagorari Marcos.Kis bill09876 Mewmaw Τρελας123 P.Dam. Panagiotis849 flaura jimis2001 Wonderkid angies DimitrisGr7 carnage UserGr2023 ilias_21 Abiogenesis a namaves Giota_pel aggorf Nick_nt MINERVA70 desperate-ambitious! Nic Papalitsas Nala Helen06 Νικολινα tsiobieman constansn Rina SlimShady maril8na Lathy Joji dmav Arianara S3 Unboxholics Scandal Ness Mary06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:39 Ο Panzerkampfwagen: #3 07-07-23 20:39 Ναι αυτές είναι. thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:45 Η thesecretfemme: #4 07-07-23 20:45 Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:50 Ο Poirot έγραψε: #5 07-07-23 20:50 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Click για ανάπτυξη... Τα συνολικά σου μόρια για τη συγκεκριμένη σχολή μετράνε, όχι μόνος ο βαθμός σου στα αγγλικά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 thesecretfemme kasl178 eirinipap Maria_Xagorari Marcos.Kis bill09876 Mewmaw Τρελας123 P.Dam. Panagiotis849 flaura jimis2001 Wonderkid angies DimitrisGr7 carnage UserGr2023 ilias_21 Abiogenesis a namaves Giota_pel aggorf Nick_nt MINERVA70 desperate-ambitious! Nic Papalitsas Nala Helen06 Νικολινα tsiobieman constansn Rina SlimShady maril8na Lathy Joji dmav Arianara S3 Unboxholics Scandal Ness Mary06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thesecretfemme Νεοφερμένο μέλος Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:45 Η thesecretfemme: #4 07-07-23 20:45 Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:50 Ο Poirot έγραψε: #5 07-07-23 20:50 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Click για ανάπτυξη... Τα συνολικά σου μόρια για τη συγκεκριμένη σχολή μετράνε, όχι μόνος ο βαθμός σου στα αγγλικά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2023 στις 20:50 Ο Poirot έγραψε: #5 07-07-23 20:50 Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Click για ανάπτυξη... Τα συνολικά σου μόρια για τη συγκεκριμένη σχολή μετράνε, όχι μόνος ο βαθμός σου στα αγγλικά.
Αρχική Δημοσίευση από thesecretfemme: Τελεια! έχω μια ερώτηση βέβαια! Θέλω να σπουδάσω Αγγλικη Φιλολογία στο ΑΠΘ. Παρόλα αυτά, έχω γράψει στα Αγγλικά 14.4 (την ΕΒΕ την περναω), και γενικότερα την βάση την περναω κανονικά. Υπάρχει περίπτωση επειδή έχω γράψει χαμηλότερα στα Αγγλικά να μην περάσω, επειδή ίσως καλυφθούν οι θέσεις απο άτομα που έχουν γράψει καλύτερα στα Αγγλικά; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μείνω έξω απο το τμήμα; Click για ανάπτυξη... Τα συνολικά σου μόρια για τη συγκεκριμένη σχολή μετράνε, όχι μόνος ο βαθμός σου στα αγγλικά.