Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Με εξαιρεση την εκθεση που δεν εχει τελος βεβαια. Τωρα αρχιζουν επαναληψεις στα τεχνολογικα μαθηματα και η παπαγαλια στο ΑΟΔΕ.
 Με εξαιρεση την εκθεση που δεν εχει τελος βεβαια. Τωρα αρχιζουν επαναληψεις στα τεχνολογικα μαθηματα και η παπαγαλια στο ΑΟΔΕ.Εσεις πως πατε? Τελειωσατε κανενα μαθημα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Εχω βγαλει τις Βιολογιες (γενικης+κατευθυνσης) εδω και 2 εβδομαδες περιπου και κανω επαναληψεις. Τα υπολοιπα οχι :zilia: (ειμαι τραγικα πισω, το ξερω, πρεπει να στρωθω κι αλλο).
Γιατι το λες αυτο?? Στα υπολοιπα μαθηματα που εισαι? Τα κοινα με την τεχνολογικη πες γιατι τα θετικα δεν τα ξερω :p

chris_90
Διάσημο μέλος

Μαθηματικα κατ. κανω συνθετες ασκησεις με κοιλες-κυρτες, ασυμπτωτες, μονοτονιες, θεωρηματα... λιγο απ' ολα.Γιατι το λες αυτο?? Στα υπολοιπα μαθηματα που εισαι? Τα κοινα με την τεχνολογικη πες γιατι τα θετικα δεν τα ξερω :p
 Αλλα ενταξει, το αοριστο ολοκληρωμα ειναι ιδιο με την αντιπαραγωγηση στην οποια εχω εξασκηθει αρκετα...
 Αλλα ενταξει, το αοριστο ολοκληρωμα ειναι ιδιο με την αντιπαραγωγηση στην οποια εχω εξασκηθει αρκετα...Φυσικη εχω κανει ταλαντωσεις, κυματα, κρουσεις (που τις συνδυασα με ταλαντωσεις στις ασκησεις
 ) και τωρα ειμαι στις ασκησεις με τη ροπη αδρανειας.
) και τωρα ειμαι στις ασκησεις με τη ροπη αδρανειας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Ντροπη σου!! :timoria: χιχι
 Ντροπη σου!! :timoria: χιχι  . Μια χαρα εισαι!!
. Μια χαρα εισαι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alfisti
Νεοφερμένο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

gAnGsTa
Νεοφερμένο μέλος

.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 
				 Φορτώνει...
- 

Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
 Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Ρωτήστε κάτι
 Ρωτήστε κάτι
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πανελλαδικές
 Πανελλαδικές
						 Αγγελίες
 Αγγελίες
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες