εγω ημουν στην τεταρτη δημοτικου και καναμε απο το ανθολογιο ενα ποιημα που ελεγε κατι για κεραμιδογατους.η κυρια μας ειπε να βρουμε τα τοπικα επιρρηματα,ρωτωντας σε καθε λεξη "πού?".εγω βρισκω μια φραση "στα κεραμιδια".σηκωνω λοιπον το χερακι μου και λεω "στα κεραμιδια".αυτη νευριασε,βαρεσε το χερι της στην εδρα και μου λεει: "τι λες μωρη,στα κεραμιδια ειναι επιρρημα?ξυπνα!επιρρηματικος προσδιορισμος ειναι!"

η ιδια,την ιδια χρονια εβγαινε απο την ταξη στο διαλειμμα και εγω ηθελα να μπω για να παρω ενα βιβλιο.επειδη ημουν καινουρια στο σχολειο,δεν ηξερα οτιτα αλλα κοριτσια λενε ετσι και καθονται στην ταξη!αυτη νευριασε,αρχισε να μου φωναζει,να μου λεει λες ψεμματα κλπ.και με τραβηξε απο το χερι παραπερα!η φαση ειναι οτι μετα που τελειωσα μου το παιζει ολο α και τι καλο κοριτσακι που εισαι,και μπραβο σου κλπ και η μανα μου την εχει και σε σουπερ εκτιμηση!δεν λεω,καλη ειναι,αλλα αυτα ειναι τραυματα!
τελος,ο γυμναστης μας φετος,αρχισε να μου φωναζει και αν με λεει ψευτρα και οτι δεν ντρεπομαι αν τον κοροϊδευω,επειδη ειπα οτι δεν ειχα μιλησει,πραγμα που ειναι αληεθια!βαριεμαι να πω τι ειχε γινει,εχω γραψει την ιστορια σε ενα τοπικ που ελεγε αν μας ειχε ποτε καθηγητης στην μπουκα

παντως,χερι,εκτος απο τη μανα μου που την ειχα στο νηπιαγωγειο και πηγαινε η φαπα συννεφο,δεν εχει σηκωσει δασκαλος πανω μου