Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι το ναι ως προς την ΕΒΕ... και αυτό με το δικαίωμα να τη δηλώσεις! Μετά θα πάμε με τα μόρια σου στη βάση του τμήματος που σε ενδιαφέρει... για το αν θα περάσεις!

Καλησπέρα ! Ήθελα να ρωτήσω επίσης αν με 17900 μόρια έχω ελπίδες για οδοντιατρική ΑΠΘ

Συγκριτικά με βάσεις του 2020 είσαι μέσα αλλά λόγω εύκολων θεμάτων σε σχέση με πέρυσι αναμένεται τάση ανόδου.
Πρέπει να βγουν στατιστικά για να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.

Συγκριτικά με βάσεις του 2020 είσαι μέσα αλλά λόγω εύκολων θεμάτων σε σχέση με πέρυσι αναμένεται τάση ανόδου.
Πρέπει να βγουν στατιστικά για να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.
Για να μην την πιάσω πρέπει να ανέβει ο μέσος όρος στο 13 και κάτι... Δεν νομίζω να ανέβει τόσο πολύ ο μέσος όρος στην θεωρητική

Ακόμα μια ερώτηση.. με 17.100 και μέσο όρο 17.2 πιστεύετε ότι θα φτάσω χημικό ΑΠΘ; Και τι θεωρείτε καλύτερο, χημικό ή βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών από άποψη αποκατάστασης;

Ακόμα μια ερώτηση.. με 17.100 και μέσο όρο 17.2 πιστεύετε ότι θα φτάσω χημικό ΑΠΘ; Και τι θεωρείτε καλύτερο, χημικό ή βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών από άποψη αποκατάστασης;
Σίγουρα θα φτάσεις χημικό ΑΠΘ , πέρσι 15.600 είχε μόνο

Καλησπέρα, έχω 16300 μόρια στο 1st πεδίο, περναω πολιτικές επιστήμες απθ?Σύμφωνα με τα περσινά οκ αλλά για φέτος; ;

τα μορια του τελευταιου , αλλα περυσι το μορια ηταν ΜΟx1000

Εγώ που έχω μέσο όρο 12.03 περνάω στην σχολή που έχει ΕΒΕ 0.90?
Με βάση τον ΜΟ σου πιστεύω δεν θα έχεις κανένα θέμα στο να τη δηλώσεις. Αναφορικά με τα μόρια συγκριτικά με πέρυσι που βρίσκεσαι περίπου;

Παντα υπάρχουν παιδιά που γράφουν τόσο! Σε σχέση με τον αριθμό που γράφουν βάση και κάτω όμως είναι ελάχιστοι δυστυχώς 😅

Άκουσα / Διάβασα και πάλι πως η ελάχιστη βάση εισαγωγής για τον τομέα αναμένεται να μην ξεπεράσει το 10.
Προσωπική μου άποψη, λογικό
Αντικειμενικά τώρα, θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή
O μέσος όρος στον τομέα υγείας έστω ήταν πάνω από 10 ήταν νομίζω 10,5 αλλά ούτως ή άλλως η ΕΒΕ δεν επηρεάζει τόσο εμάς αφού το χαμηλότερο τμήμα ήταν στα 15.450

Έδωσαν 4.500 παιδιά και πέρασαν τα 800κατι άρα περίπου το 18%

O μέσος όρος στον τομέα υγείας έστω ήταν πάνω από 10 ήταν νομίζω 10,5 αλλά ούτως ή άλλως η ΕΒΕ δεν επηρεάζει τόσο εμάς αφού το χαμηλότερο τμήμα ήταν στα 15.450

Έδωσαν 4.500 παιδιά και πέρασαν τα 800κατι άρα περίπου το 18%
Σωστά, ο τομέας υγείας έχει υψηλές βάσεις έτσι κι αλλιώς

Το ότι αγχώνεστε με τα 18.000 μόρια με ξεπερνάει 😂 έχετε ΠΛΗΘΟΣ επιλογών... Εγώ με τα 11.675 τι να πω? Βασικά εγώ μια σχολή θέλω που ελπίζω να μην ανέβει
High drama... Κι εγώ μια συγκεκριμένη σχολή κυνηγάω ελπίζοντας να μην ανέβει. :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back