Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λογικό να είναι 😜
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια πρώτη εικόνα με επιφύλαξη και χωρίς να λέω ότι είναι 100% έγκυρο και σίγουρο, αφορά πρώτα την εβε οτι θα ειναι κάπου στο 9.5. Ξαναλέω ούτε σίγουρο ούτε επίσημο, μια πηγή απλά
Εγω π εχω γραψει 11 690 την πιανω;

Ο μέσος όρος των βαθμών σου ποιος είναι; για να συγκρίνεις με την υποτιθέμενη εβε. Αν ισχύει αυτό το 9.5, εάν ο μέσος όρος σου είναι παραπάνω την πιάνεις, και έπειτα τα 11690 σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αρκετές σχολές στον τομέα αυτό

Ο μέσος όρος των βαθμών σου ποιος είναι; για να συγκρίνεις με την υποτιθέμενη εβε. Αν ισχύει αυτό το 9.5, εάν ο μέσος όρος σου είναι παραπάνω την πιάνεις, και έπειτα τα 11690 σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αρκετές σχολές στον τομέα αυτό
9.85 ειναι ο μεσος ορος επισης έχετε ακουσει αν θα υπάρξει πτωση ή ανοδος γ σχολη που θελω για 300 μορια με βαση τις περσινές βασεις δεν την πιανω υπαρχει περίπτωση να κατέβει;

Εγώ 19.010 αλλά δεν περνάω στην 1η μου επιλογή δυστυχώς

9.85 ειναι ο μεσος ορος επισης έχετε ακουσει αν θα υπάρξει πτωση ή ανοδος γ σχολη που θελω για 300 μορια με βαση τις περσινές βασεις δεν την πιανω υπαρχει περίπτωση να κατέβει;
Δεν νομίζω η εβε να είναι πάνω από 9.85 που είναι ο μέσος όρος σου, αλλά όπως είπα ήδη δεν είναι και σίγουρο. Αν παρόλα αυτά είναι έτσι μετά οι βάσεις παίζονται ανάλογα και με τη ζήτηση

καλα ας ειναι, αφου εγραψε και καλα.
Γιάννη εσύ που ασχολείσαι, έχεις κάποια διαφορετική εικόνα σχετικά με τον τομέα αυτο;
Βλέπω πολλά παιδιά με βαθμούς γύρω στο 10, για να δούμε

Εγώ 19.010 αλλά δεν περνάω στην 1η μου επιλογή δυστυχώς
Πολλα συγχαρητηρια.

Εγώ 18290, παίζεται ή όχι για Φυσικοθεραπεία (Σπάρτη), αλλιώς Νοσηλευτική.
Πολλ συγχαρητηρια

Μπράβο τσακάλια!!! Καλή φοιτητική ζωή εύχομαι!! <3

17.859, έχω λέτε ελπίδες για Φαρμακευτική Πάτρας ;

17347 και θέλω φαρμακευτική...δύσκολα θα την πιάσω λέτε?

17.859, έχω λέτε ελπίδες για Φαρμακευτική Πάτρας ;
Εσύ ναι ...εγώ με 17347 δύσκολα

Πολλα συγχαρητηρια.

Πολλ συγχαρητηρια
Σ' ευχαριστούμε, να' σαι καλά! Νομίζω ότι δικαιώθηκα με την τρίτη φορά, χωρίς να χρεώσω την οικογένειά μου σε φροντιστήρια. Οι εκτιμήσεις μου ήταν πιο χαμηλές και αυστηρές αφού υπολόγιζα 17200 (max). Η έκπληξη μού έκοψε τα πόδια, που ακόμα και τώρα νιώθω σοκαρισμένος. Δόξα τω Θεώ να λέμε, μεγάλη η χάρη του!

Παιδιά, έβγαλα 10.835. με βάση περσινά μόρια περνάω τη σχολή που θέλω. Αλλά την εβε την περνάω άραγε ρε παιδιά;

Σ' ευχαριστούμε, να' σαι καλά! Νομίζω ότι δικαιώθηκα με την τρίτη φορά, χωρίς να χρεώσω την οικογένειά μου σε φροντιστήρια. Οι εκτιμήσεις μου ήταν πιο χαμηλές και αυστηρές αφού υπολόγιζα 17200 (max). Η έκπληξη μου έκοψε τα πόδια, που ακόμα και τώρα νιώθω σοκαρισμένος. Δόξα τω Θεώ να λέμε, μεγάλη η χάρη του!
καταρχάς πολλά μπράβο που είχες την υπομονή να δώσεις τρεις φορές. Εγώ του παρα-χρονου θα δωσω γιατι νιωθω οτι το 2011 αδίκησα τον εαυτό μου και κυρίως θέλω να κάνω κατι διαφορετικό από αυτό που σπούδασα. Ποτέ δεν είναι αργά, να το ξέρεις αυτό. Εδώ μια κοπέλα συνάδελφος της μητέρας μου έδωσε περυσι και ήταν 45 και πέρασε καοινωνιολογία. Σκέψου του παρα-χρονου που θα δωσω θα ειμαι 30 ετών. Λεω και να αποτύχω θα παω μεσω κατατακτηριων.

Παιδιά, έβγαλα 10.835. με βάση περσινά μόρια περνάω τη σχολή που θέλω. Αλλά την εβε την περνάω άραγε ρε παιδιά;
Πες μας σε ποιο πεδίο / τομέα είσαι, και ποιος είναι ο μέσος όρος των βαθμολογιών σου

Μπράβο τσακάλια!!! Καλή φοιτητική ζωή εύχομαι!! <3
1625832757528.png

Είμαι ανθρωπιστικών σπουδών. Και ο μέσος όρος είναι 11.0

Είμαι ανθρωπιστικών σπουδών. Και ο μέσος όρος είναι 11.0
Δεν έχω εικόνα για τη θεωρητική η αλήθεια είναι, αλλά σαν γενική εικόνα δεν ξέρω αν η εβε θα πάει πάνω από 11, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει καλύτερα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back