Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,689 μηνύματα.
Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων που διεκδικούν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς το υπουργείο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή (28/08) και ώρα 09:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους. :)

Το θέμα κλειδώνει και θα ανοιχτεί αύριο νωρίς το πρωί, όπου ο καθένας μπορεί να μας πει σε ποιο τμήμα πέρασε, καθώς και να σχολιαστούν οι φετινές Βάσεις 2020 :D
 

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13,477 μηνύματα.
Το θέμα ξεκλειδώθηκε!

Καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψηφίους :happy:
 

archaios19

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 947 μηνύματα.
Καλά αποτελέσματα παιδιά! Είθε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας! Καλή σταδιοδρομία να έχετε!
 

Revekka

Τιμώμενο Μέλος

Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
Καλά αποτελέσματα παιδιά! :)
 

Yiorgosk

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Καλα αποτελέσματα σε όλους 😀😀
 

Yiorgosk

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα.
ανοιξε η εφαρμογη !
 

TommyMak

Νεοφερμένος

Η TommyMak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Βγήκαν!
Όμορφό μου Ηρακλειάκι!
Καλή σας επιτυχία!
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Το σύστημα έχει ανοίξει. Μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, για να δείτε σε ποια σχολή έχετε περάσει.

Καλή τύχη σε όλους 🙂
 

VouDou

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, Καθηγητής και μας γράφει απο Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1,326 μηνύματα.
Βγήκαν!!!!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top