Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Τελικά μπήκα 4η στη Νομική Αθήνας.Χάνω την υποτροφία(μάλλον),αλλά παίρνω laptop.Παλεύω με το ypepth να βρω τη σειρά εισαγωγής![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πάει έτσι !!! Ο καλός ο μαθητής μπορεί άνετα να βαθμολογηθεί άσχημα....να έχει μια αποτυχία πως το λένε....εγώ πέρασα αθήνα νομική γιατί έγραψα 5 20 ....διαφορετικά αν είχα βασιστεί στο 14 της έκθεσης σωθήκαμε....όταν πήγα να δω το γραπτό μου....αποδείχθηκε ότι δεν είχε βαθμολογηθεί....αλλά με ένα δήθεν υφάκι μου λένε....ε δεν πειράζει...εχεις τόσους καλούς βαθμούς ......μην είσαι πλεονέκτης....το γραπτό μου ξαναβαθμολογήθηκε...με 18 αλλά δεν μέτρησε στον μέσο όρο...ήταν μόνο για ηθικούς λόγους....
καταλαβαινω για ποιο πραγμα μιλας
αλλα ολοι οι μαθητες μπορουν να βαθμολογηθουν ασχημα σε ενα μαθημα με τοσο μεγαλη βαθμολογικη ανομοιγενεια
εγω για αλλο πραγμα μιλησα
οτι οι συνειδητοποιημενοι μαθητες δεν κοιτουν τα μορια της προσηγουμενης χρονιας για να
περασουν καπου,απλα διαβαζουν ωστε να περασουν στη χρονια τους,οτι θεματα και αν βαλουνε

Minnie
Νεοφερμένο μέλος

sakoulias
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδιά αλεξανδρούπολη!!!!!!!!!!!!!!! κανεις για εκεί επάνω???????????????
Μοριακη Βιολογια και ευτυχως θα μπορεσω να ξεκινησω απο σημερα για σπιτι για να προλαβω.Εσυ σε ποια σχολη?
manic
Νεοφερμένο μέλος

Nomikarios
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά μπήκα 4η στη Νομική Αθήνας.Χάνω την υποτροφία(μάλλον),αλλά παίρνω laptop.![]()
Καλή καμμένη είσαι και εσυ....έβαλες όνομα ειμαρμένη...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Συγχαρητήρια πάντως...θα σε δω στην σχολή ελπίζω

Αφροδίτη-Λυδία
Νεοφερμένο μέλος

evie2058
Νεοφερμένο μέλος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

ποτε παμε για το χαρτι στο σχολειο?
τι χαρτι?? :p
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά μπήκα 4η στη Νομική Αθήνας.Χάνω την υποτροφία(μάλλον),αλλά παίρνω laptop.![]()
ενα αυτογραφο ισως?

dimiper
Νεοφερμένο μέλος

Εσύ πέρασες εκεί που ήθελες;
Πε-πε-πέρασα!!!!!!!!!!:yeah:
Παιδιά, μετακομίζω στη συμπρωτεύουσα!!!!!
Πέρασα στρατιωτική ψυχολογία...........:dance:
thanoskr
Νεοφερμένο μέλος

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ??? να ξέρω και ποιους θα έχω συμφοιτητές...!
εγώ πέρασα κτηνιατρική θεσσαλίας (καρδίτσα) αλλά θα πάρω μετεγγραφή για θεσσαλονίκη (προέρχομαι από τρίτεκνή οικογένεια)
maria3008
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Έχω ξεχάσει να γράφω.Οδηγούμαι δειλά δειλά προς τον αναλφαβητισμό.Έχω να πιάσω στυλό από όταν κατέθετα μηχανογραφικό.ενα αυτογραφο ισως?![]()
Νομικάριε,κι εγώ ελπίζω να σε δω,θα παρακολουθώ,ελπίζω(πάλι).
manic
Νεοφερμένο μέλος

πρεπει να παρεις καποιο χαρτι οτι περασες στην ταδε σχολη νομιζω για την εγραφη σου (το παιρνεις απο το σχολειο)τι χαρτι?? :p
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό πάει στα σχολεία λίγο πριν την εγγραφή στη σχολή,θα ενημερωθειτε...πρεπει να παρεις καποιο χαρτι οτι περασες στην ταδε σχολη νομιζω για την εγραφη σου (το παιρνεις απο το σχολειο)
Darkness
Περιβόητο μέλος

Το παιρνουμε απο τα σχολεια .. Γραφει που εχουμε περασει και με ποια σειρα εχουμε περασει στη σχολη ... και καποια αλλα μικροπραγματα..που δε θυμαμαι.. Το παιρνουμε σε περιπου 10 με 15 μερες. το χρειαζομαστε στην εγγραφη...τι χαρτι?? :p
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=916&Itemid=232
https://ischool.gr/showthread.php?t=17853
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.