foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο foreverfreak: #7.341 24-08-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από rafita: συγχαρητήρια Κων/νε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τη Ρόδο πόσο την κόβουμε να έχει ανέβει;;;;;;; (στον κόσμο μου,σόρρυ,έχω άγχος) Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ιδεα Ραφαελλα μου, γιατι ακομα δεν ξερω τη βαση της Αλεξανδρουπολης, το μονο που ξερω ειναι οτι περναω εκει!! Παντως εχω την αισθηση οτι εχασα τα Γιαννενα για 1 εως 22 μορια, δεν ξερω γιατι... Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Και σε σένα πολύ καλή επιτυχία! Εγώ με 18300 τι λες πιάνω Γιάννενα ή θα πέσω Φλώρινα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aνδρέας Νεοφερμένο μέλος Ο Aνδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο Aνδρέας έγραψε: #7.342 24-08-09 14:14 Οποιος μαθει για αστυφυλακων κ Αξιωματικων ΕΛ.ΑΣ. να το πει εγκαιρως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Ο Wolfie έγραψε: #7.343 24-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από rafita: με αυτά τα δεδομένα...με 17868 για ρόδο???? Click για ανάπτυξη... χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η kritsinaki: #7.344 24-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: τα σχολια εχουν τους επιτιχοντες? Click για ανάπτυξη... Aπο αυριο στις 11 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Ο foreverfreak: #7.345 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1: Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η rafita έγραψε: #7.346 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: χαλαρά Click για ανάπτυξη... μακάααααριιιιι!!!! ευχαριστώ!!! καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeDal Νεοφερμένο μέλος Ο George Daλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο GeorgeDal: #7.347 24-08-09 14:17 Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafita: συγχαρητήρια Κων/νε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τη Ρόδο πόσο την κόβουμε να έχει ανέβει;;;;;;; (στον κόσμο μου,σόρρυ,έχω άγχος) Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ιδεα Ραφαελλα μου, γιατι ακομα δεν ξερω τη βαση της Αλεξανδρουπολης, το μονο που ξερω ειναι οτι περναω εκει!! Παντως εχω την αισθηση οτι εχασα τα Γιαννενα για 1 εως 22 μορια, δεν ξερω γιατι... Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Και σε σένα πολύ καλή επιτυχία! Εγώ με 18300 τι λες πιάνω Γιάννενα ή θα πέσω Φλώρινα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aνδρέας Νεοφερμένο μέλος Ο Aνδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:14 Ο Aνδρέας έγραψε: #7.342 24-08-09 14:14 Οποιος μαθει για αστυφυλακων κ Αξιωματικων ΕΛ.ΑΣ. να το πει εγκαιρως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Ο Wolfie έγραψε: #7.343 24-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από rafita: με αυτά τα δεδομένα...με 17868 για ρόδο???? Click για ανάπτυξη... χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η kritsinaki: #7.344 24-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: τα σχολια εχουν τους επιτιχοντες? Click για ανάπτυξη... Aπο αυριο στις 11 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Ο foreverfreak: #7.345 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1: Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η rafita έγραψε: #7.346 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: χαλαρά Click για ανάπτυξη... μακάααααριιιιι!!!! ευχαριστώ!!! καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeDal Νεοφερμένο μέλος Ο George Daλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο GeorgeDal: #7.347 24-08-09 14:17 Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποιος μαθει για αστυφυλακων κ Αξιωματικων ΕΛ.ΑΣ. να το πει εγκαιρως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Ο Wolfie έγραψε: #7.343 24-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από rafita: με αυτά τα δεδομένα...με 17868 για ρόδο???? Click για ανάπτυξη... χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η kritsinaki: #7.344 24-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: τα σχολια εχουν τους επιτιχοντες? Click για ανάπτυξη... Aπο αυριο στις 11 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Ο foreverfreak: #7.345 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1: Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η rafita έγραψε: #7.346 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: χαλαρά Click για ανάπτυξη... μακάααααριιιιι!!!! ευχαριστώ!!! καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeDal Νεοφερμένο μέλος Ο George Daλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο GeorgeDal: #7.347 24-08-09 14:17 Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafita: με αυτά τα δεδομένα...με 17868 για ρόδο???? Click για ανάπτυξη... χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η kritsinaki: #7.344 24-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: τα σχολια εχουν τους επιτιχοντες? Click για ανάπτυξη... Aπο αυριο στις 11 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Ο foreverfreak: #7.345 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1: Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η rafita έγραψε: #7.346 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: χαλαρά Click για ανάπτυξη... μακάααααριιιιι!!!! ευχαριστώ!!! καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeDal Νεοφερμένο μέλος Ο George Daλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο GeorgeDal: #7.347 24-08-09 14:17 Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: τα σχολια εχουν τους επιτιχοντες? Click για ανάπτυξη... Aπο αυριο στις 11 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Ο foreverfreak: #7.345 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1: Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η rafita έγραψε: #7.346 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: χαλαρά Click για ανάπτυξη... μακάααααριιιιι!!!! ευχαριστώ!!! καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeDal Νεοφερμένο μέλος Ο George Daλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο GeorgeDal: #7.347 24-08-09 14:17 Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mix: Μπραβο ρε συ. Εγω τελικα ιατρικη ηρακλειου και οχι λαρισας! Δεν πειραζει ομως.. Για τους συμπασχοντες, η ιατρικη ηρακλειου ειναι απο τις καλυτερες!:no1: Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η rafita έγραψε: #7.346 24-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: χαλαρά Click για ανάπτυξη... μακάααααριιιιι!!!! ευχαριστώ!!! καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeDal Νεοφερμένο μέλος Ο George Daλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο GeorgeDal: #7.347 24-08-09 14:17 Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: χαλαρά Click για ανάπτυξη... μακάααααριιιιι!!!! ευχαριστώ!!! καλή μας επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeDal Νεοφερμένο μέλος Ο George Daλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο GeorgeDal: #7.347 24-08-09 14:17 Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Ο daniel10 έγραψε: #7.348 24-08-09 14:17 Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαμια πληροφορηση για αξιωματικων αστυνομιαs? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zafi Νεοφερμένο μέλος Η zafi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η zafi έγραψε: #7.349 24-08-09 14:18 ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξερει κανεις τιποτα για αισθητικη-κοσμητολογια θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η NemesisRose: #7.350 24-08-09 14:18 Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον στα Γιαννενα σε βλεπω, αλλα να σε ρωτησω κατι?? Γιατι εβαλες τη Φλωρινα πανω απο την Αλεξανδρουπολη?? Βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα, αλλα θα ηθελα να μαθω!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Ο Wolfie έγραψε: #7.351 24-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeDal: Το μονο που ξερω ειναι και σιγουρο , οποιος θελει βεβαια με εμπιστευεται ειναι πως το Μαθηματικο στα Γιαννενα ειναι σιγουρα παραπανω απο +422 μοριο διοτι ενας φιλος μου που τα εμαθε τα εχασε και περασε Ηρακλειο και στα Γιαννενα ειχε +422 .... Click για ανάπτυξη... Πολύ με ανησυχεί αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η maraki love: #7.352 24-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μηνυμα για το maraki love Που εισαι μαρακι. Τοδες με 18228 περασε καποιος παιδαγ. Αλεξ/λης, Αντε συγχαρητηρια και σε σενα λοπον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Ο mourkos έγραψε: #7.353 24-08-09 14:19 για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για τη πληροφορική στο απθ ακούστηκε τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:20 Ο foreverfreak: #7.354 24-08-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NemesisRose: Γιατί είναι πιο κοντά στην πόλη μου! Με βάση αυτό το κριτήριο έκανα την αρίθμηση στο μηχανογραφικό, και λόγω των γονιών μου και επειδή κι εγώ δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά...:iagree:Και η Aλεξcity είναι πολύ πιο μακριάααααα Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις?? Τι να πω και εγω που μενω στη Λαρισα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:21 Η kritsinaki: #7.355 24-08-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μια χαρα ειναι και το Ηρακλειο, δεν το συζητω!! Εγω τελικα στην Αλεξανδρουπολη... Οχι καποιος τυχαιος, εχω και ονομα, ο foreverfreak (για τους φιλους Κωνσταντινος)... Click για ανάπτυξη... Σορρυ ,αλλα λειτουργω υπο συγχιση ,κοινως ταχω παιξει. Και παλι συγγνωμη και συγχαρητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Ο TomWelling18: #7.356 24-08-09 14:22 Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andreas7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Ο Andreas7 έγραψε: #7.357 24-08-09 14:23 εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει ακουσει κανεις για ικαρων ιπταμενοι?εχω 18749!ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η kritsinaki: #7.358 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... Τις βασεις μαλλον οχι αλλα που εχουν περασει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Η maraki love: #7.359 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fotaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:24 Ο fotaras έγραψε: #7.360 24-08-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει περιπτωση να ξερουν καποιοι τις βασεις?????????? Click για ανάπτυξη... οχι απλώς εικασίες κάνουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.