georg18 Νεοφερμένο μέλος Ο georg18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο georg18 έγραψε: #7.221 24-08-09 13:05 Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο Evris7 έγραψε: #7.222 24-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ετσι κι αλλιώς αυθαίρετα ήτανε.Και ξεκόλλα... Click για ανάπτυξη... Πες τα να πούμε! Όλοι λένε "να προστατεύσουμε τις περιουσίες"... όλα αυθαίρετα είναι, χωρίς άδεια... παράνομα πώς το λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RouRou!!!! Νεοφερμένο μέλος Η RouRou!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η RouRou!!!!: #7.223 24-08-09 13:05 https://www.ypepth.gr/el_ec_categoryssn3365.htm βγηκε δελτιο τυπου!αυριο οι βασεις!!!!! καλη μασ επιτυχια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο panos123>>>>>: #7.224 24-08-09 13:05 mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η Darkness έγραψε: #7.225 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω εχω γενεθλια σημερα.......... αλλα κανεις δε μου λεει χρονια πολλα..! Ευχομαι και εγω σε ολα ολα τα παιδια να μπουν στην σχολη που θελουν περισσοτερο...παω να βρω ενα παλιο μου μηνυμα για να σας το ξανα βαλω...[/quote Χρονια πολλα και καλα. Καλη σου επιτυχια Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω... Επισης καλη επιτυχια..! :xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nitsa έγραψε: #7.226 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lorinser: γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml Click για ανάπτυξη... χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nefi έγραψε: #7.227 24-08-09 13:06 χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο Evris7 έγραψε: #7.222 24-08-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ετσι κι αλλιώς αυθαίρετα ήτανε.Και ξεκόλλα... Click για ανάπτυξη... Πες τα να πούμε! Όλοι λένε "να προστατεύσουμε τις περιουσίες"... όλα αυθαίρετα είναι, χωρίς άδεια... παράνομα πώς το λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RouRou!!!! Νεοφερμένο μέλος Η RouRou!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η RouRou!!!!: #7.223 24-08-09 13:05 https://www.ypepth.gr/el_ec_categoryssn3365.htm βγηκε δελτιο τυπου!αυριο οι βασεις!!!!! καλη μασ επιτυχια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο panos123>>>>>: #7.224 24-08-09 13:05 mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η Darkness έγραψε: #7.225 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω εχω γενεθλια σημερα.......... αλλα κανεις δε μου λεει χρονια πολλα..! Ευχομαι και εγω σε ολα ολα τα παιδια να μπουν στην σχολη που θελουν περισσοτερο...παω να βρω ενα παλιο μου μηνυμα για να σας το ξανα βαλω...[/quote Χρονια πολλα και καλα. Καλη σου επιτυχια Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω... Επισης καλη επιτυχια..! :xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nitsa έγραψε: #7.226 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lorinser: γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml Click για ανάπτυξη... χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nefi έγραψε: #7.227 24-08-09 13:06 χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Ετσι κι αλλιώς αυθαίρετα ήτανε.Και ξεκόλλα... Click για ανάπτυξη... Πες τα να πούμε! Όλοι λένε "να προστατεύσουμε τις περιουσίες"... όλα αυθαίρετα είναι, χωρίς άδεια... παράνομα πώς το λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RouRou!!!! Νεοφερμένο μέλος Η RouRou!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Η RouRou!!!!: #7.223 24-08-09 13:05 https://www.ypepth.gr/el_ec_categoryssn3365.htm βγηκε δελτιο τυπου!αυριο οι βασεις!!!!! καλη μασ επιτυχια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο panos123>>>>>: #7.224 24-08-09 13:05 mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η Darkness έγραψε: #7.225 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω εχω γενεθλια σημερα.......... αλλα κανεις δε μου λεει χρονια πολλα..! Ευχομαι και εγω σε ολα ολα τα παιδια να μπουν στην σχολη που θελουν περισσοτερο...παω να βρω ενα παλιο μου μηνυμα για να σας το ξανα βαλω...[/quote Χρονια πολλα και καλα. Καλη σου επιτυχια Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω... Επισης καλη επιτυχια..! :xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nitsa έγραψε: #7.226 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lorinser: γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml Click για ανάπτυξη... χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nefi έγραψε: #7.227 24-08-09 13:06 χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.ypepth.gr/el_ec_categoryssn3365.htm βγηκε δελτιο τυπου!αυριο οι βασεις!!!!! καλη μασ επιτυχια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:05 Ο panos123>>>>>: #7.224 24-08-09 13:05 mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η Darkness έγραψε: #7.225 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω εχω γενεθλια σημερα.......... αλλα κανεις δε μου λεει χρονια πολλα..! Ευχομαι και εγω σε ολα ολα τα παιδια να μπουν στην σχολη που θελουν περισσοτερο...παω να βρω ενα παλιο μου μηνυμα για να σας το ξανα βαλω...[/quote Χρονια πολλα και καλα. Καλη σου επιτυχια Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω... Επισης καλη επιτυχια..! :xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nitsa έγραψε: #7.226 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lorinser: γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml Click για ανάπτυξη... χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nefi έγραψε: #7.227 24-08-09 13:06 χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η Darkness έγραψε: #7.225 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω εχω γενεθλια σημερα.......... αλλα κανεις δε μου λεει χρονια πολλα..! Ευχομαι και εγω σε ολα ολα τα παιδια να μπουν στην σχολη που θελουν περισσοτερο...παω να βρω ενα παλιο μου μηνυμα για να σας το ξανα βαλω...[/quote Χρονια πολλα και καλα. Καλη σου επιτυχια Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω... Επισης καλη επιτυχια..! :xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nitsa έγραψε: #7.226 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lorinser: γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml Click για ανάπτυξη... χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nefi έγραψε: #7.227 24-08-09 13:06 χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω εχω γενεθλια σημερα.......... αλλα κανεις δε μου λεει χρονια πολλα..! Ευχομαι και εγω σε ολα ολα τα παιδια να μπουν στην σχολη που θελουν περισσοτερο...παω να βρω ενα παλιο μου μηνυμα για να σας το ξανα βαλω...[/quote Χρονια πολλα και καλα. Καλη σου επιτυχια Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω... Επισης καλη επιτυχια..! :xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nitsa έγραψε: #7.226 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από lorinser: γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml Click για ανάπτυξη... χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nefi έγραψε: #7.227 24-08-09 13:06 χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lorinser: γιατι δε γινεσαι μελος στο ifire μπας και ησυχασουμε. κεφατος εισαι αει να σβησεις καμια φωτια.!https://ifire.games4mac.de/us/index.shtml Click για ανάπτυξη... χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Η nefi έγραψε: #7.227 24-08-09 13:06 χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα bam bam! οτι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:06 Ο Mariosxania: #7.228 24-08-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ενταξει δεν ηταν ολα αυθαιρετα αλλα ορισμενα ισως να ηταν χτισμενα πανω σε καμενη -απο προηγουμενη φορα- γη Click για ανάπτυξη... Ναί ήταν νόμιμα αυθαίρετα με μίζες.Τέσπα τέλος το off συγνώμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:07 Η nefi έγραψε: #7.229 24-08-09 13:07 Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αθήνα, 24 Αυγούστου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑνακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-8-2009 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10.00 π.μ. της ίδιας ημέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). Την ίδια ημέρα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. επιτελους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Ο Mariosxania: #7.230 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: mariosxania κοιτα......μονο γι αυτο που ειπες επρεπε να φας ban(αν ηταν σωστο το site) αλλα μου φαινετε σας πειραζουν περισσοτερο τα λογια παρα οι πραξεις.κοιτα να ξεκολησεις εσυ.................. Click για ανάπτυξη... Εγώ να φάω ban η εσύ που βρίζεις χυδαία και εκμεταλεύεσαι την αγωνία μας και μας δουλεύεις.Φένεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σου φίλε... Αλλά τέλος τα off αν θές να συμμετέχεις στο θέμα πές κάτι σχετικό και ότι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΟΕ Νεοφερμένο μέλος Η ΖΩΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:08 Η ΖΟΕ έγραψε: #7.231 24-08-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πολυ δυσκολο.Κανε υπομονη μεχρι αυριο....καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandros451991 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο alexandros451991: #7.232 24-08-09 13:09 panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lorinser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lorinser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:09 Ο lorinser έγραψε: #7.233 24-08-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: χααααχχαχαχαχχα ετσι... πες τα! Click για ανάπτυξη... πριν 1 λεπτο το ανακαλυψα το site/ πιστευω ομως οτι ειναι καλο για τον βλακα .εεεεεε????/////////////// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evma Νεοφερμένο μέλος Ο Evma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο Evma έγραψε: #7.234 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από georg18: Παιδια υπαρχει καμια περιπτωση για διαρροη πριν τις 10; Click για ανάπτυξη... Οι βασεις για οσους εχουν τα conne μαθαινονται παντα πιο νωρις.Ορισμενοι μαλιστα εχουν μαθει και απο σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Ο panos123>>>>>: #7.235 24-08-09 13:10 αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:10 Η nitsa έγραψε: #7.236 24-08-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΟΥΖΟΥ!!!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η ΖΟΥΖΟΥ!!!!!: #7.237 24-08-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexandros451991: panos123 χαλάρωσε λιγάκι. αν εσένα δε σε ενδιαφερουν οι βάσεις γιατί σίγουρα εχεις εξασφαλίσει θέση στη σχολή που επιθυμείς σεβαστό. Αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να μιλάς με τέτοιο τρόπο σε όλα τα παιδιά εδώ μεσα, τη στιγμή που είναι οριακά για τη σχολή που επιθυμούν, και που περιμένουν αυτές τις πολυπόθητες βάσεις από τα τέλη ιουνίου. Γιατί πράγματι αυτή τη στιγμή το άγχος των περισσότερων από εμάς, κορυφώνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε και ότι δε συμπάσχουμε με τα θύματα της πυρκαγιάς. γιαυτό χαλάρωσε λίγο και στο κάτω κάτω αν δεν σε ενδιαφέρει το τόπικ, σταμάτα να ποστάρεις.:nono::nono::nono::nono: Click για ανάπτυξη... καλα σ λεει.... χαλαρωσε λιγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:11 Η Darkness έγραψε: #7.238 24-08-09 13:11 :zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
:zilia: ρε εχει και θεμα για να μου πειτε χρονια πολλα... Μη το παρα σκοτωσουμε εδω το θεμα.... Ξερω οτι θελετε να μου πειτε ολοι.... :zilia: ο θεμα ειναι αυτο... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1616622#post1616622 nefi σε ευχαριστω πολυ πολυ καλη μου..! και εσυ οτι επιθυμεις να το εχεις... nitsa σε υχαριστω πολυ καμαρι και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να το εχεις....! σας ευχαριστω... :who: σε λιγο θα παω να κανω κουλουρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #7.239 24-08-09 13:12 χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
χρονια πολλα bam bam και money honey!!!!!!!!να τα εκατοστησετε και ν εχετε ο,τι επιθυμειτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Ο nick_el_loco: #7.240 24-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: αν προσεξες ειμαι κι εγω αποφοιτος λυκειου.θα μπορουσα να πω οτι με ενδιαφερουν εστω και λιγο οι βασεις. ο κοσμος ομως δεν περιστρεφεται γυρω απο εμενα Click για ανάπτυξη... φιλε εχω λιγο καιρο στο φορουμ αλλα εχω δει οτι πουλας συνεχεια τρελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.