Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Niwths έγραψε: #6.941 24-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Και ο πισινός του Αρούλη φωτιά έχει πάρει; Click για ανάπτυξη... Ποτε δν ξερεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο KeepBreathing: #6.942 24-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Πω πω με τα τηλέφωνα... Εγώ ούτε ένα δεν ξέρω. άλλος παίρνει στο υπουργείο, άλλος στη Νετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Ο eco-warrior: #6.943 24-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: χαχα απο το περσυνο τοπικ τα ανακάλυψα χεχεχεε Click για ανάπτυξη... Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο KeepBreathing: #6.944 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Οχι ενταξει ηρεμος ειμαι..αλλα τετοιες υπεροπτικες συμπεριφορες δεν τις μπορω...σορρυ αλλα ειμαστε εδω για αλλο λογο και οχι για να το παιζουμε εξυπνοι..οπως μερικοι μερικοι...αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι δυστυχως ο κακος ο κοσμος..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ'αυτά αλλά κάποιος άλλος πιό πονηρός απο εμένα θα έλεγε πως αυτό είναι υπονοούμενο για τον koulis... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Η rafita έγραψε: #6.945 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! δεν ξέρουν τίποτα;;; πάααρα πολύ ωραία!! τον Κάτσικα;;!! εμένα δε μου λέει κάτι...εσάς τί σας λεει αυτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο It's mOnEy honey: #6.946 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Ο geogytheio: #6.947 24-08-09 11:32 το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Και ο πισινός του Αρούλη φωτιά έχει πάρει; Click για ανάπτυξη... Ποτε δν ξερεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο KeepBreathing: #6.942 24-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Πω πω με τα τηλέφωνα... Εγώ ούτε ένα δεν ξέρω. άλλος παίρνει στο υπουργείο, άλλος στη Νετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Ο eco-warrior: #6.943 24-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: χαχα απο το περσυνο τοπικ τα ανακάλυψα χεχεχεε Click για ανάπτυξη... Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο KeepBreathing: #6.944 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Οχι ενταξει ηρεμος ειμαι..αλλα τετοιες υπεροπτικες συμπεριφορες δεν τις μπορω...σορρυ αλλα ειμαστε εδω για αλλο λογο και οχι για να το παιζουμε εξυπνοι..οπως μερικοι μερικοι...αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι δυστυχως ο κακος ο κοσμος..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ'αυτά αλλά κάποιος άλλος πιό πονηρός απο εμένα θα έλεγε πως αυτό είναι υπονοούμενο για τον koulis... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Η rafita έγραψε: #6.945 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! δεν ξέρουν τίποτα;;; πάααρα πολύ ωραία!! τον Κάτσικα;;!! εμένα δε μου λέει κάτι...εσάς τί σας λεει αυτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο It's mOnEy honey: #6.946 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Ο geogytheio: #6.947 24-08-09 11:32 το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Πω πω με τα τηλέφωνα... Εγώ ούτε ένα δεν ξέρω. άλλος παίρνει στο υπουργείο, άλλος στη Νετ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Ο eco-warrior: #6.943 24-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: χαχα απο το περσυνο τοπικ τα ανακάλυψα χεχεχεε Click για ανάπτυξη... Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο KeepBreathing: #6.944 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Οχι ενταξει ηρεμος ειμαι..αλλα τετοιες υπεροπτικες συμπεριφορες δεν τις μπορω...σορρυ αλλα ειμαστε εδω για αλλο λογο και οχι για να το παιζουμε εξυπνοι..οπως μερικοι μερικοι...αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι δυστυχως ο κακος ο κοσμος..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ'αυτά αλλά κάποιος άλλος πιό πονηρός απο εμένα θα έλεγε πως αυτό είναι υπονοούμενο για τον koulis... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Η rafita έγραψε: #6.945 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! δεν ξέρουν τίποτα;;; πάααρα πολύ ωραία!! τον Κάτσικα;;!! εμένα δε μου λέει κάτι...εσάς τί σας λεει αυτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο It's mOnEy honey: #6.946 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Ο geogytheio: #6.947 24-08-09 11:32 το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: χαχα απο το περσυνο τοπικ τα ανακάλυψα χεχεχεε Click για ανάπτυξη... Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο KeepBreathing: #6.944 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Οχι ενταξει ηρεμος ειμαι..αλλα τετοιες υπεροπτικες συμπεριφορες δεν τις μπορω...σορρυ αλλα ειμαστε εδω για αλλο λογο και οχι για να το παιζουμε εξυπνοι..οπως μερικοι μερικοι...αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι δυστυχως ο κακος ο κοσμος..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ'αυτά αλλά κάποιος άλλος πιό πονηρός απο εμένα θα έλεγε πως αυτό είναι υπονοούμενο για τον koulis... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Η rafita έγραψε: #6.945 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! δεν ξέρουν τίποτα;;; πάααρα πολύ ωραία!! τον Κάτσικα;;!! εμένα δε μου λέει κάτι...εσάς τί σας λεει αυτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο It's mOnEy honey: #6.946 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Ο geogytheio: #6.947 24-08-09 11:32 το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Οχι ενταξει ηρεμος ειμαι..αλλα τετοιες υπεροπτικες συμπεριφορες δεν τις μπορω...σορρυ αλλα ειμαστε εδω για αλλο λογο και οχι για να το παιζουμε εξυπνοι..οπως μερικοι μερικοι...αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι δυστυχως ο κακος ο κοσμος..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ'αυτά αλλά κάποιος άλλος πιό πονηρός απο εμένα θα έλεγε πως αυτό είναι υπονοούμενο για τον koulis... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Η rafita έγραψε: #6.945 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! δεν ξέρουν τίποτα;;; πάααρα πολύ ωραία!! τον Κάτσικα;;!! εμένα δε μου λέει κάτι...εσάς τί σας λεει αυτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο It's mOnEy honey: #6.946 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Ο geogytheio: #6.947 24-08-09 11:32 το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! δεν ξέρουν τίποτα;;; πάααρα πολύ ωραία!! τον Κάτσικα;;!! εμένα δε μου λέει κάτι...εσάς τί σας λεει αυτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:31 Ο It's mOnEy honey: #6.946 24-08-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Ο geogytheio: #6.947 24-08-09 11:32 το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Λοιπον μολις επικοινωνησα με την ΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα για δελτίο τύπου ΑΛΛά αύριο το πρωι στις 8 θαχουν τον Κάτσικα για συζητηση. Σας λεει κατι αυτο??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Ο geogytheio: #6.947 24-08-09 11:32 το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:32 Η erer έγραψε: #6.948 24-08-09 11:32 δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δν μπορω αλλο να βγουν αυριο οι βασεις...................κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο Niwths έγραψε: #6.949 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Πεστα ρε money!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο KeepBreathing: #6.950 24-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geogytheio: το 2007 που ειχαμε παλι φωτιες τετοια εποχη μηπως ξερει κανεις ποτε και πως τις ανακοινωσαν;γιατι τωρα η τηλεοραση μονο με τις πυρκαγιες ασχολειται... Click για ανάπτυξη... Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο It's mOnEy honey: #6.951 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Mπορεις να το παραθεσεις γιατι δεν το βρισκω :thanks::thanks: Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=:P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο mi3s έγραψε: #6.952 24-08-09 11:34 Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FANATIKOSAOXARAS Νεοφερμένο μέλος Ο FANATIKOSAOXARAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Ο FANATIKOSAOXARAS: #6.953 24-08-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niwths: Και αλλες περιττες εκτιμισεις θα πει παλι αυτος.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η Σελήνη έγραψε: #6.954 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: μη δείτε κάτσικα...ακατάλληλο δια ανηλίκους...σκληρές σκηνές βλακείας και ασχετοσυνης:no1: Click για ανάπτυξη... Εδώ θα συμφωνήσω.... Όμως, συνήθως τη μέρα που βγαίνουν οι βάσεις δεν έχουν τύπους σαν τον Κάτσικα καλεσμένους; Παρεπιπτόντως, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Sofia_ Νεοφερμένο μέλος Η _Sofia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η _Sofia_ έγραψε: #6.955 24-08-09 11:35 :wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
:wow: Να δείτε που τελικά θα βγουν στις 26 όπως πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο Niwths έγραψε: #6.956 24-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από FANATIKOSAOXARAS: εγω λεω να μην κανουμε τον κοπο να τον δουμε..μαλακιες θα λεει παλι!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1:Παντα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geogytheio Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Ο geogytheio: #6.957 24-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... οχι ηταν ακριβως αυτη την περιοδο 23 αυγουστου ξεκινησαν στη μανη,τη λακωνια και την ηλεια και τις επομενες μερες σε ολη την πελοποννησο και στην ευβοια...γι αυτο το λεω αν θυμαται καποιος κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η kritsinaki: #6.958 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Oι φωτιές τότε ήταν αρχές Αυγούστου... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ηταν και στις 25 Αυγουστου αυτό είναι σιγουρο γιατι ειχα παει σε γαμο και πεφταν πανω μας σταχτες κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Ο KeepBreathing: #6.959 24-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 346 347 348 349 350 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 348 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Καλά θέλουν να ρεζιλέψουν και άλλο το καναλάκι που τους το πληρώνουμε κιόλας?Ποιον Κάτσικα ρε?Τον υποστηρίζει και τον πιστεύει κανείς ακόμη αυτόν? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niwths Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:38 Ο Niwths έγραψε: #6.960 24-08-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Δεν είναι Κάτσικας. Είναι Κατσίκας. Το γένος Σκυλογκαντέμη. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Τελειο!!!!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.