kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η kritsinaki: #6.821 24-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. galotsa Νεοφερμένο μέλος Η galotsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η galotsa έγραψε: #6.822 24-08-09 10:16 Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Ο didou έγραψε: #6.823 24-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:17 Η sia_x έγραψε: #6.824 24-08-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... πάντα αναφέρομαι σε αυτόν που κάνει την είδηση, όχι σε εσένα που απλά την μεταφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:18 Ο It's mOnEy honey: #6.825 24-08-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από galotsa: Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από didou: :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related[/ame] σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vedder Νεοφερμένο μέλος Η vedder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Η vedder έγραψε: #6.826 24-08-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Ο KeepBreathing: #6.827 24-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galotsa Νεοφερμένο μέλος Η galotsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η galotsa έγραψε: #6.822 24-08-09 10:16 Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Ο didou έγραψε: #6.823 24-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:17 Η sia_x έγραψε: #6.824 24-08-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... πάντα αναφέρομαι σε αυτόν που κάνει την είδηση, όχι σε εσένα που απλά την μεταφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:18 Ο It's mOnEy honey: #6.825 24-08-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από galotsa: Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από didou: :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related[/ame] σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vedder Νεοφερμένο μέλος Η vedder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Η vedder έγραψε: #6.826 24-08-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Ο KeepBreathing: #6.827 24-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
didou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο didou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 233 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Ο didou έγραψε: #6.823 24-08-09 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:17 Η sia_x έγραψε: #6.824 24-08-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... πάντα αναφέρομαι σε αυτόν που κάνει την είδηση, όχι σε εσένα που απλά την μεταφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:18 Ο It's mOnEy honey: #6.825 24-08-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από galotsa: Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από didou: :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related[/ame] σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vedder Νεοφερμένο μέλος Η vedder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Η vedder έγραψε: #6.826 24-08-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Ο KeepBreathing: #6.827 24-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:17 Η sia_x έγραψε: #6.824 24-08-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... πάντα αναφέρομαι σε αυτόν που κάνει την είδηση, όχι σε εσένα που απλά την μεταφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:18 Ο It's mOnEy honey: #6.825 24-08-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από galotsa: Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από didou: :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related[/ame] σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vedder Νεοφερμένο μέλος Η vedder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Η vedder έγραψε: #6.826 24-08-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Ο KeepBreathing: #6.827 24-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... πάντα αναφέρομαι σε αυτόν που κάνει την είδηση, όχι σε εσένα που απλά την μεταφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:18 Ο It's mOnEy honey: #6.825 24-08-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από galotsa: Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από didou: :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related[/ame] σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vedder Νεοφερμένο μέλος Η vedder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Η vedder έγραψε: #6.826 24-08-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Ο KeepBreathing: #6.827 24-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από galotsa: Ναι,αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται από εμας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Συμφωνω ολοι σημερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Celice: λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από didou: :no1::no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related[/ame] σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vedder Νεοφερμένο μέλος Η vedder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Η vedder έγραψε: #6.826 24-08-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Ο KeepBreathing: #6.827 24-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Ο KeepBreathing: #6.827 24-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: https://www.youtube.com/watch?v=25Q9sJXEwyI&feature=related σε 2 ώρες θα ξέρουμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... H Δόμνα είναι αυτή;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Ο It's mOnEy honey: #6.828 24-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... εγω αν ήμουν κυβέρνηση θα χα παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρο Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: H Δόμνα είναι αυτή;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η δόμνα το γύρισε στο λαϊκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:30 Η mikrorani: #6.829 24-08-09 10:30 https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο KeepBreathing: #6.830 24-08-09 10:32 Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related[/ame] Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο It's mOnEy honey: #6.831 24-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: https://examsos.yooblog.gr/2009/08/23/2864 Click για ανάπτυξη... ναι βγηκανε οι βάσεις δεν το ξέρατε?αφου το πε το 15χρονο που ακούει lady gaga και βλέπει harry potter ενταξει..και$ το blog της ασχολείται με τη βανδή το twilight και δεν ξερω γω τι..ειναι σίγουρη πηγη... αλήθεια η νομική θράκης πόσο πήγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παυλος1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο παυλος1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 121 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Ο παυλος1 έγραψε: #6.832 24-08-09 10:32 δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:33 Ο It's mOnEy honey: #6.833 24-08-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Πρέπει να κάνουμε Ντού από παντού όπως λέει και το άσμα: https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related Ντού απο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! Click για ανάπτυξη... που το θυμήθηκες...θρυλικό καρβέλιο cult κομματι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από παυλος1: δηλαδη απο ωρα σε ωρα θα της εχουμε!τι να πω μακαρι. Click για ανάπτυξη... οχι,πλάκα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gio_santo Νεοφερμένο μέλος Η gio_santo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η gio_santo: #6.834 24-08-09 10:36 ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hama Νεοφερμένο μέλος Ο hama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Ο hama έγραψε: #6.835 24-08-09 10:37 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω για τις βάσεις των ΤΕΦΑΑ γιατί δεν αναφέρονται πουθενά εκτιμήσεις γι αυτές.Με 12600 έχω ελπίδες,γιατί άκουσα θα έχουν μεγάλη πτώση?Αν γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Ο It's mOnEy honey: #6.836 24-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gio_santo: ρε παιδια τι γινεται?καμια ανακοινωση ακομα?? μα ποτε περιμενουν?ελεοσ! Click για ανάπτυξη... σε 1 μιση ώρα θα ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:39 Ο Agahnim έγραψε: #6.837 24-08-09 10:39 πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως ξερουμε οτι σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:40 Ο RobotiX έγραψε: #6.838 24-08-09 10:40 Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Η kritsinaki: #6.839 24-08-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από vedder: εγώ πάντως αν ήμουν κυβέρνηση σήμερα θα τις έβγαζα τις βάσεις να γλίτωνα και λίγες ώρες εικόνων καταστροφής που σίγουρα δεν μου κάνουν κανένα καλό..... Click για ανάπτυξη... κι εγω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο superman έγραψε: #6.840 24-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: Θα 'χουμε φτάσει τις 700 σελίδες μέχρι να ξυπνήσει το υπουργείο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.