mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η mihaela έγραψε: #5.141 20-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από erer: ναι ναι σωστα απο αλμυρο εισαι αρα ξερεις........εσυ που θελεις να περασεις??? Click για ανάπτυξη... ασε τα που θελω μεγαλη ιστορια...κτηνιατρικη απθ ελπιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η erer έγραψε: #5.142 20-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Άντε μέχρι την μέρα που θα βγούν θα φτάσουμε τις 1000 σελίδες,και ειδικά αν το πάμε έτσι με μηνύματα όλο το 24ωρο. Click για ανάπτυξη... ωραια να το βαλουμε στοχο ομως......και μετα να το στειλουμε στο υπουργειο παιδειας ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ασε τα που θελω μεγαλη ιστορια...κτηνιατρικη απθ ελπιζω.... Click για ανάπτυξη... αληθεια μπραβο!!!!!γιατι να το αφησω καλε δεν εχεις ελπιδες νομιζεις???:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:49 Η mihaela έγραψε: #5.143 20-08-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από erer: ωραια να το βαλουμε στοχο ομως......και μετα να το στειλουμε στο υπουργειο παιδειας ----------------------------------------- αληθεια μπραβο!!!!!γιατι να το αφησω καλε δεν εχεις ελπιδες νομιζεις???:no1: Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παιζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο nick_el_loco: #5.144 20-08-09 23:52 αλανια χαλαρωστε.....απο βδομαδα λογικα......αντε παω για κανα ποτακι.....bb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:55 Η Catherine3: #5.145 20-08-09 23:55 Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Ο hale έγραψε: #5.146 20-08-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... Θα μπλοκάρει ο σερβερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο mi3s έγραψε: #5.147 21-08-09 00:00 Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erer: ναι ναι σωστα απο αλμυρο εισαι αρα ξερεις........εσυ που θελεις να περασεις??? Click για ανάπτυξη... ασε τα που θελω μεγαλη ιστορια...κτηνιατρικη απθ ελπιζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η erer έγραψε: #5.142 20-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Άντε μέχρι την μέρα που θα βγούν θα φτάσουμε τις 1000 σελίδες,και ειδικά αν το πάμε έτσι με μηνύματα όλο το 24ωρο. Click για ανάπτυξη... ωραια να το βαλουμε στοχο ομως......και μετα να το στειλουμε στο υπουργειο παιδειας ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ασε τα που θελω μεγαλη ιστορια...κτηνιατρικη απθ ελπιζω.... Click για ανάπτυξη... αληθεια μπραβο!!!!!γιατι να το αφησω καλε δεν εχεις ελπιδες νομιζεις???:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:49 Η mihaela έγραψε: #5.143 20-08-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από erer: ωραια να το βαλουμε στοχο ομως......και μετα να το στειλουμε στο υπουργειο παιδειας ----------------------------------------- αληθεια μπραβο!!!!!γιατι να το αφησω καλε δεν εχεις ελπιδες νομιζεις???:no1: Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παιζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο nick_el_loco: #5.144 20-08-09 23:52 αλανια χαλαρωστε.....απο βδομαδα λογικα......αντε παω για κανα ποτακι.....bb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:55 Η Catherine3: #5.145 20-08-09 23:55 Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Ο hale έγραψε: #5.146 20-08-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... Θα μπλοκάρει ο σερβερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο mi3s έγραψε: #5.147 21-08-09 00:00 Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Άντε μέχρι την μέρα που θα βγούν θα φτάσουμε τις 1000 σελίδες,και ειδικά αν το πάμε έτσι με μηνύματα όλο το 24ωρο. Click για ανάπτυξη... ωραια να το βαλουμε στοχο ομως......και μετα να το στειλουμε στο υπουργειο παιδειας ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ασε τα που θελω μεγαλη ιστορια...κτηνιατρικη απθ ελπιζω.... Click για ανάπτυξη... αληθεια μπραβο!!!!!γιατι να το αφησω καλε δεν εχεις ελπιδες νομιζεις???:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:49 Η mihaela έγραψε: #5.143 20-08-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από erer: ωραια να το βαλουμε στοχο ομως......και μετα να το στειλουμε στο υπουργειο παιδειας ----------------------------------------- αληθεια μπραβο!!!!!γιατι να το αφησω καλε δεν εχεις ελπιδες νομιζεις???:no1: Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παιζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο nick_el_loco: #5.144 20-08-09 23:52 αλανια χαλαρωστε.....απο βδομαδα λογικα......αντε παω για κανα ποτακι.....bb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:55 Η Catherine3: #5.145 20-08-09 23:55 Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Ο hale έγραψε: #5.146 20-08-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... Θα μπλοκάρει ο σερβερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο mi3s έγραψε: #5.147 21-08-09 00:00 Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erer: ωραια να το βαλουμε στοχο ομως......και μετα να το στειλουμε στο υπουργειο παιδειας ----------------------------------------- αληθεια μπραβο!!!!!γιατι να το αφησω καλε δεν εχεις ελπιδες νομιζεις???:no1: Click για ανάπτυξη... δεν ξερω παιζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick_el_loco Νεοφερμένο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο nick_el_loco: #5.144 20-08-09 23:52 αλανια χαλαρωστε.....απο βδομαδα λογικα......αντε παω για κανα ποτακι.....bb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:55 Η Catherine3: #5.145 20-08-09 23:55 Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Ο hale έγραψε: #5.146 20-08-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... Θα μπλοκάρει ο σερβερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο mi3s έγραψε: #5.147 21-08-09 00:00 Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλανια χαλαρωστε.....απο βδομαδα λογικα......αντε παω για κανα ποτακι.....bb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:55 Η Catherine3: #5.145 20-08-09 23:55 Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Ο hale έγραψε: #5.146 20-08-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... Θα μπλοκάρει ο σερβερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο mi3s έγραψε: #5.147 21-08-09 00:00 Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Ο hale έγραψε: #5.146 20-08-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... Θα μπλοκάρει ο σερβερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο mi3s έγραψε: #5.147 21-08-09 00:00 Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... Θα μπλοκάρει ο σερβερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο mi3s έγραψε: #5.147 21-08-09 00:00 Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε θα γίνει ότι και την παραμονή των βαθμολογιών.Άντε να περάσει η ώρα όλο το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mikrorani Νεοφερμένο μέλος Η mikrorani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Η mikrorani: #5.148 21-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Εγω εχω να πω οτι ενα βραδυ που πόσταρα αρκετα ήταν ακομα στην σελιδα 58 και τωρα εχουν δεκαπλασιαστεί αυτές!!!! Τι θα γίνει την παραμονη των βάσεων αναρωτιέμαι????? Click για ανάπτυξη... πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η rafita έγραψε: #5.149 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mikrorani: πανικος θα γινει,πιστεψε με!εχει να πεσει αυπνια μεχρι την ωρα που θα ανακοινωθουν! Click για ανάπτυξη... πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η erer έγραψε: #5.150 21-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: δεν ξερω παιζεται... Click για ανάπτυξη... καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: πανικός μόνο;; χαμός θα γίνει... εδώ θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι να βγούν και μετά άλλοι θα γελάνε από τη χαρά τους και άλλοι θα κλαίνε... Click για ανάπτυξη... ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η rafita έγραψε: #5.151 21-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erer: να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: Click για ανάπτυξη... άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από erer: καλα συντομα θα ξερεις κ εσυ κ ολοι..........εγω βαρεθηκα να περιμενω θελω να φυγω να φτιαξω το σπιτακι μου .....να αρχισει η φοιτητικη ζωη επιτελους:iagree: ----------------------------------------- ελπιζω να γελαμε ολοι και ετσι πρεπει βεβαια............ Click για ανάπτυξη... μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:11 Η Catherine3: #5.152 21-08-09 00:11 Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erer Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Η erer έγραψε: #5.153 21-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Catherine3: Θα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα την παραμονη!!!! Click για ανάπτυξη... αν μαθουμε ποτε θα ειναι η παραμονη κ δν δουμε ξαφνικα τις βασεις στη νετ ενα ωραιο πρωι................lol ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από rafita: άντε άντε με το καλό!! ----------------------------------------- μακάρι...αλλά με 180 μόρια διαφορά που έχω,μπορεί να ανήκω και στη δεύτερη κατηγορία..... που θα κλαίει...[/quo ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:23 Η rafita έγραψε: #5.154 21-08-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erer: ρε μν ανησυχεις....ολα καλα θα πανε μετα τι εχεις δηλωσει δεν σ.αρεσει καθολου η β επιλογη σου??? Click για ανάπτυξη... μου αρέσει και η δεύτερη επιλογή μου αλλά η πρώτη είναι πρώτη...εντάξει αν δε την πιάσω θα στεναχωρηθώ πολύ αλλά θα μου περάσει γρήγορα..δε μου φταίει κανείς..ας έγραφα καλύτερα να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση...τώρα δεν αλλάζει κάτι...μακάρι να την πιάσω,το θέλω πολύ αυτό.αλλιώς υπάρχουν και οι κατατακτήριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos0712 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο nikos0712: #5.155 21-08-09 01:03 https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:04 Η mihaela έγραψε: #5.156 21-08-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikos0712: https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/41033.html Click για ανάπτυξη... το εχουμε δει πολλες φορες το συγκεκριμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
larkodia Νεοφερμένο μέλος Ο ανδρεας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:16 Ο larkodia έγραψε: #5.157 21-08-09 02:16 ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:25 Η anna_md έγραψε: #5.158 21-08-09 02:25 Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από larkodia: ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ??????ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Click για ανάπτυξη... δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Δευτερα-τριτη μαλλον.... Σορρυ για το off Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:29 Η katerina nt: #5.159 21-08-09 02:29 βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 02:33 Ο It's mOnEy honey: #5.160 21-08-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: βαση φιλολογιας θεσσαλονικης...........................μπορει καποιος να κανει μια προχειρη εκτιμηση??? Click για ανάπτυξη... 17600 πιο πάνω δεν πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.