It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο It's mOnEy honey: #5.001 20-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από rafita: μακάαααρι.... όχι μόνο μπουκάλι (κάτι τέτοιο έλεγε κάποιος πιο πάνω) ολόκληρη κάβα θα σε κεράσω....:no1: Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι αυτός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η rafita έγραψε: #5.002 20-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: εγω ειμαι αυτός! Click για ανάπτυξη... χάρηκα για την γνωριμία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #5.003 20-08-09 18:23 Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #5.004 20-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Λογοτεχνία και Λατινικά έχουμε 200 περίπου παραπάνω αριστούχους από πέρσι..Αλλα δεν αντισταθμίζουν Αρχαία και Ιστορία που έχουν συντελεστές. Click για ανάπτυξη... Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο billgre14: #5.005 20-08-09 18:24 Ο κουλης τελικα μας δουλευε για αυριο...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο It's mOnEy honey: #5.006 20-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Click για ανάπτυξη... οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Click για ανάπτυξη... ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο manoslaw έγραψε: #5.007 20-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafita: μακάαααρι.... όχι μόνο μπουκάλι (κάτι τέτοιο έλεγε κάποιος πιο πάνω) ολόκληρη κάβα θα σε κεράσω....:no1: Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι αυτός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η rafita έγραψε: #5.002 20-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: εγω ειμαι αυτός! Click για ανάπτυξη... χάρηκα για την γνωριμία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #5.003 20-08-09 18:23 Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #5.004 20-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Λογοτεχνία και Λατινικά έχουμε 200 περίπου παραπάνω αριστούχους από πέρσι..Αλλα δεν αντισταθμίζουν Αρχαία και Ιστορία που έχουν συντελεστές. Click για ανάπτυξη... Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο billgre14: #5.005 20-08-09 18:24 Ο κουλης τελικα μας δουλευε για αυριο...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο It's mOnEy honey: #5.006 20-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Click για ανάπτυξη... οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Click για ανάπτυξη... ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο manoslaw έγραψε: #5.007 20-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: εγω ειμαι αυτός! Click για ανάπτυξη... χάρηκα για την γνωριμία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο don_aris91: #5.003 20-08-09 18:23 Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #5.004 20-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Λογοτεχνία και Λατινικά έχουμε 200 περίπου παραπάνω αριστούχους από πέρσι..Αλλα δεν αντισταθμίζουν Αρχαία και Ιστορία που έχουν συντελεστές. Click για ανάπτυξη... Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο billgre14: #5.005 20-08-09 18:24 Ο κουλης τελικα μας δουλευε για αυριο...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο It's mOnEy honey: #5.006 20-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Click για ανάπτυξη... οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Click για ανάπτυξη... ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο manoslaw έγραψε: #5.007 20-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #5.004 20-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Λογοτεχνία και Λατινικά έχουμε 200 περίπου παραπάνω αριστούχους από πέρσι..Αλλα δεν αντισταθμίζουν Αρχαία και Ιστορία που έχουν συντελεστές. Click για ανάπτυξη... Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο billgre14: #5.005 20-08-09 18:24 Ο κουλης τελικα μας δουλευε για αυριο...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο It's mOnEy honey: #5.006 20-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Click για ανάπτυξη... οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Click για ανάπτυξη... ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο manoslaw έγραψε: #5.007 20-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Λογοτεχνία και Λατινικά έχουμε 200 περίπου παραπάνω αριστούχους από πέρσι..Αλλα δεν αντισταθμίζουν Αρχαία και Ιστορία που έχουν συντελεστές. Click για ανάπτυξη... Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο billgre14: #5.005 20-08-09 18:24 Ο κουλης τελικα μας δουλευε για αυριο...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο It's mOnEy honey: #5.006 20-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Click για ανάπτυξη... οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Click για ανάπτυξη... ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο manoslaw έγραψε: #5.007 20-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο κουλης τελικα μας δουλευε για αυριο...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο It's mOnEy honey: #5.006 20-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Click για ανάπτυξη... οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Click για ανάπτυξη... ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο manoslaw έγραψε: #5.007 20-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Παιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε; Click για ανάπτυξη... οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη... Click για ανάπτυξη... ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο manoslaw έγραψε: #5.007 20-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο don_aris91: #5.008 20-08-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο It's mOnEy honey: #5.009 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει.. Click για ανάπτυξη... τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:34 Ο KeepBreathing: #5.010 20-08-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400 Click για ανάπτυξη... Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο It's mOnEy honey: #5.011 20-08-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω ----------------------------------------- Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας Click για ανάπτυξη... τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι... Click για ανάπτυξη... τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο manoslaw έγραψε: #5.012 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις Click για ανάπτυξη... Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Ο don_aris91: #5.013 20-08-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τοτε γιατί το παρακολουθείς? ----------------------------------------- ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:41 Η Darkness έγραψε: #5.014 20-08-09 18:41 Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nick_el_loco: δεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει? Click για ανάπτυξη... ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχολη κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η vricky17 έγραψε: #5.015 20-08-09 18:42 παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά το τμήμα βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών στα γιάννενα μοιάζει με αυτό της βιολογίας ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Ο foreverfreak: #5.016 20-08-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Γιάννενα 18220 Αλεξανδρούπολη 18000 Κρήτη 17850 Ρόδο 17800 Click για ανάπτυξη... Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:47 Ο It's mOnEy honey: #5.017 20-08-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Ο KeepBreathing: #5.018 20-08-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη... Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρέπεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:50 Ο manoslaw έγραψε: #5.019 20-08-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!! Click για ανάπτυξη... ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Ο foreverfreak: #5.020 20-08-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από manoslaw: ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ; Click για ανάπτυξη... Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.