vasilis_91 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 151 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:09 Ο vasilis_91: #4.621 20-08-09 03:09 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα και γω αν νυσταζα δεν θα χαζοπαζαρευα εδω(και αν ηξερα που σ**τα ειναι το αγορι μου) Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.622 20-08-09 03:09 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα και γω αν νυσταζα δεν θα χαζοπαζαρευα εδω(και αν ηξερα που σ**τα ειναι το αγορι μου) ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis_91 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 151 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:10 Ο vasilis_91: #4.623 20-08-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... Γράφεις απόψε τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:10 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.624 20-08-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Παιδια με πηραν κατι φιλοι μου και μου ειπαν και καλα καλη επιτυχια για αυριο και οτι βγαινουν και οτι ολοι το ξερουν...εγινε κατι και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:11 Η mihaela έγραψε: #4.625 20-08-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από vasilis_91: Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Ο foreverfreak: #4.626 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, σε συνεχεια, οπως τα ενθετα του βηματος!! Αυριο ξεκιναμε με τον πρωτο τομο, με τιτλο "Τα παιδαγωγικα και οι βασεις τους"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Η mihaela έγραψε: #4.627 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα και γω αν νυσταζα δεν θα χαζοπαζαρευα εδω(και αν ηξερα που σ**τα ειναι το αγορι μου) Click για ανάπτυξη... Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.622 20-08-09 03:09 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα και γω αν νυσταζα δεν θα χαζοπαζαρευα εδω(και αν ηξερα που σ**τα ειναι το αγορι μου) ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis_91 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 151 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:10 Ο vasilis_91: #4.623 20-08-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... Γράφεις απόψε τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:10 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.624 20-08-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Παιδια με πηραν κατι φιλοι μου και μου ειπαν και καλα καλη επιτυχια για αυριο και οτι βγαινουν και οτι ολοι το ξερουν...εγινε κατι και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:11 Η mihaela έγραψε: #4.625 20-08-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από vasilis_91: Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Ο foreverfreak: #4.626 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, σε συνεχεια, οπως τα ενθετα του βηματος!! Αυριο ξεκιναμε με τον πρωτο τομο, με τιτλο "Τα παιδαγωγικα και οι βασεις τους"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Η mihaela έγραψε: #4.627 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα και γω αν νυσταζα δεν θα χαζοπαζαρευα εδω(και αν ηξερα που σ**τα ειναι το αγορι μου) ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis_91 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 151 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:10 Ο vasilis_91: #4.623 20-08-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... Γράφεις απόψε τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:10 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.624 20-08-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Παιδια με πηραν κατι φιλοι μου και μου ειπαν και καλα καλη επιτυχια για αυριο και οτι βγαινουν και οτι ολοι το ξερουν...εγινε κατι και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:11 Η mihaela έγραψε: #4.625 20-08-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από vasilis_91: Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Ο foreverfreak: #4.626 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, σε συνεχεια, οπως τα ενθετα του βηματος!! Αυριο ξεκιναμε με τον πρωτο τομο, με τιτλο "Τα παιδαγωγικα και οι βασεις τους"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Η mihaela έγραψε: #4.627 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... Γράφεις απόψε τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:10 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.624 20-08-09 03:10 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Παιδια με πηραν κατι φιλοι μου και μου ειπαν και καλα καλη επιτυχια για αυριο και οτι βγαινουν και οτι ολοι το ξερουν...εγινε κατι και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:11 Η mihaela έγραψε: #4.625 20-08-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από vasilis_91: Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Ο foreverfreak: #4.626 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, σε συνεχεια, οπως τα ενθετα του βηματος!! Αυριο ξεκιναμε με τον πρωτο τομο, με τιτλο "Τα παιδαγωγικα και οι βασεις τους"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Η mihaela έγραψε: #4.627 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Παιδια με πηραν κατι φιλοι μου και μου ειπαν και καλα καλη επιτυχια για αυριο και οτι βγαινουν και οτι ολοι το ξερουν...εγινε κατι και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:11 Η mihaela έγραψε: #4.625 20-08-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από vasilis_91: Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Ο foreverfreak: #4.626 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, σε συνεχεια, οπως τα ενθετα του βηματος!! Αυριο ξεκιναμε με τον πρωτο τομο, με τιτλο "Τα παιδαγωγικα και οι βασεις τους"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Η mihaela έγραψε: #4.627 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasilis_91: Εξήγησέ μου ντε γιατί ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω μας, τώρα κατάλαβα... Click για ανάπτυξη... ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Τον εχω βαλει να τυπωσει τα χαρτια των βασεων για τις κολονες της ΔΕΗ. Click για ανάπτυξη... να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Ο foreverfreak: #4.626 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, σε συνεχεια, οπως τα ενθετα του βηματος!! Αυριο ξεκιναμε με τον πρωτο τομο, με τιτλο "Τα παιδαγωγικα και οι βασεις τους"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Η mihaela έγραψε: #4.627 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Κανεις λαθος,δεν βγαινουν μονο αυριο,θα βγουν και την Παρασκευη,την Δευτερα,την Τριτη,την Τεταρτη και την Πεμπτη. Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, σε συνεχεια, οπως τα ενθετα του βηματος!! Αυριο ξεκιναμε με τον πρωτο τομο, με τιτλο "Τα παιδαγωγικα και οι βασεις τους"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:13 Η mihaela έγραψε: #4.627 20-08-09 03:13 Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vricky17: εμένα είναι στα γιάννενα Click για ανάπτυξη... ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.628 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να παθει ηλεκτροπληξια να μαθει να φορτιζει το γ****ενο το κινητο Click για ανάπτυξη... Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο κωστακης έγραψε: #4.629 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:14 Ο foreverfreak: #4.630 20-08-09 03:14 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ωχου μωρεεμενα μπεκροπινει ο αχρηστος Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:15 Ο foreverfreak: #4.631 20-08-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ντροπη,το παιδι αυτη τη στιγμη βγαζει μεροκαματο γιατι μου ειπε(εμπιστευτικα στο λεω)οτι θελει να εξασφαλισει τη νεα γευση Senses που σκοπευει να βγαλει η Trident μονο για σενα!Αντι να το εκτιμησεις...:nono: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ειστε και οι δυο Θεοι, ηλιοι καλοκαιρινοι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Ο M4dn3sS έγραψε: #4.632 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koulis: σε απαταει Click για ανάπτυξη... Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η mihaela έγραψε: #4.633 20-08-09 03:16 Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koulis: Αρχική Δημοσίευση από mihaela: ε μα ποσα να αντεξω η ερμη?απ΄τη μια οι βασεις απ΄την αλλη ο χλεχλες που ποιος ξερει τι κανει..κατανοηση... ----------------------------------------- σε απαταει Click για ανάπτυξη... βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vricky17 Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:16 Η vricky17 έγραψε: #4.634 20-08-09 03:16 ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ουφ...ο καθένας με τα προβλήματά του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Η mihaela έγραψε: #4.635 20-08-09 03:17 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... κατσε υπονοεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:17 Ο foreverfreak: #4.636 20-08-09 03:17 Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα 5000 ποστ ανοιγουμε σαμπανια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:18 Ο κωστακης έγραψε: #4.637 20-08-09 03:18 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,εγω ακομα περιμενω το αποτελεσμα Ατλετικο-ΠΑΟ... Click για ανάπτυξη... 1 .τελοσ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mihaela: Αρχική Δημοσίευση από koulis: βρε ουξ απο δω να μη σωσεις να ποσταρεις τις βασεις Click για ανάπτυξη... την αληθεια ειπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο ledzeppelinick: #4.638 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Αυτο δεν ειναι κακο... Οταν πινεις τα παντα σου φαινονται ομορφα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:19 Ο foreverfreak: #4.639 20-08-09 03:19 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: κατσε υπονοεις κατι???? Click για ανάπτυξη... Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: χαχαχαχαχαχα αλλος....... μεθαει κ αλλος θα την πληρωνει!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 03:20 Η mihaela έγραψε: #4.640 20-08-09 03:20 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Τι να υπονοω καλε?? Εισαι παρανοϊκη?? Ολα σε ενοχλουν σημερα?? Απλα και γω επινα κρασακι πριν γυρισω στο σπιτι και τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος... Αγαπαω ολο τον κοσμο!! Το ειχα ποσταρει μολις ηρθα... ----------------------------------------- Ειδες, οτι και να γινει εγω φταιω φιλε μου!! Click για ανάπτυξη... α ειπα μηπως εννοουσες οτι χρειαζεται να πιει να με δει ομορφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.