vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=DTHXY3Yho1g&feature=related[/ame]A, ωραια, αφου τα βρηκαμε, θα σε βαλω να μαθεις και τις βασεις των παιδαγωγικων για χαρη μου... Ε, φανταστικε Βασιλη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εσυ που περνας??εμ το αγόρι μου είναι 369 μόρια πάνω απ την γυμναστική ακαδημία κομοτηνής...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazaros
Νεοφερμένος
εμ το αγόρι μου είναι 369 μόρια πάνω απ την γυμναστική ακαδημία κομοτηνής...
Περναει άνετα Κομοτηνή
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστοοοοοοοοοοοοος ο μηχανολογος μας!!!!!!!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Και εγω αυτο σκεφτομουν οταν ποσταρα!!
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν παρακολουθησα επαναλαμβανεις παρακαλωΈχω εξηγήσει προηγούμενα...:thanks:
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=BCLG5Vd6neg[/ame]o μηχανολογος μας!!!!!!!!
Θέλω να τ'ακούω να τ'ακούω να τ'ακούω να το λες...Αντε ξεφύγαμε απόψε...
vricky17
Νεοφερμένος
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
που ειναι η βοηθεια λεγοντας ανακριβειες??mihaela, take it easy pliz
τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν απλά
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είπαμε υψηλά ιστάμενος του υπουργείου παιδείας και φίλος είπε ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις εσωτερικά στο υπουργείο και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δημόσια...δεν παρακολουθησα επαναλαμβανεις παρακαλω
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος???Είπαμε υψηλά ιστάμενος του υπουργείου παιδείας και φίλος είπε ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις εσωτερικά στο υπουργείο και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δημόσια...
maraki love
Διάσημο μέλος
Είπαμε υψηλά ιστάμενος του υπουργείου παιδείας και φίλος είπε ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις εσωτερικά στο υπουργείο και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δημόσια...
Στο υπουργείο έχουν ανακοινωθεί ήδη.....
lazaros
Νεοφερμένος
Είπαμε υψηλά ιστάμενος του υπουργείου παιδείας και φίλος είπε ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις εσωτερικά στο υπουργείο και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δημόσια...
Και πότε θα γίνει η ανακοίνωση των βάσεων από εσένα στο forum????
Ελπίζω αύριο το απόγευμα (εφόσον ανακοινωθούν το πρωί στο υπουργείο)
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μαρακι μου κανεις λαθος!! Και αυτη η φιλη μας που σου ελεγα ειπαν οτι δεν εχουν ανακοινωθει ακομα και μαλιστα δε μου ειπε καν για αυριο... Ηξερε οτι θα ανακοινωθουν αργοτερα (μεσα στο υπουργειο)!! Αν ειχαν ανακοινωθει θα το ξερα...Στο υπουργείο έχουν ανακοινωθεί ήδη.....
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο υπουργείο έχουν ανακοινωθεί ήδη.....
Όχι όχι όχι ψέμα αυτό, χτες είδαμε την πηγή μας και δεν είπε τίποτα...Δεν μπορώ να αποκαλύψω όνομα, έχω εξηγήσει και νωρίτερα
Δικαίωμά σας να μην με πιστεύετε, εγώ είπα ό,τι ήξερα το ξαναλέω...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δυστυχως δε νομιζω να μπορει να κανει κατι τετοιο...Και πότε θα γίνει η ανακοίνωση των βάσεων από εσένα στο forum????
Ελπίζω αύριο το απόγευμα (εφόσον ανακοινωθούν το πρωί στο υπουργείο)
maraki love
Διάσημο μέλος
Μαρακι μου κανεις λαθος!! Και αυτη η φιλη μας που σου ελεγα ειπαν οτι δεν εχουν ανακοινωθει ακομα και μαλιστα δε μου ειπε καν για αυριο... Ηξερε οτι θα ανακοινωθουν αργοτερα (μεσα στο υπουργειο)!! Αν ειχαν ανακοινωθει θα το ξερα...
Και αυτός που το είπε στην tv λες να έλεγε ψέμματα, ή να έπαιζε;
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
I love you...Δυστυχως δε νομιζω να μπορει να κανει κατι τετοιο...
Επιτέλους κάποιος με καταλαβαίνει...
lazaros
Νεοφερμένος
Δυστυχως δε νομιζω να μπορει να κανει κατι τετοιο...
Και τα pm καλά είναι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.