tirovlaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Μενεμένης (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:45 Ο tirovlaxos: #3.541 17-08-09 00:45 σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Η #ACDC# έγραψε: #3.542 17-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! Click για ανάπτυξη... γιατι τοση απαισιοδοξια??:what: τι αποσταση εχεις απο τη σχολη που θελεις και μιλας τοσο σιγουρα για αποτυχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η smallv17 έγραψε: #3.543 17-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από toknil: Εγώ τώρα θέλω να βγουν γίνεται??? Τώρα;;; Αλλα δυστυχως εχω μι τετοια αισθηση............................... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tirovlaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Μενεμένης (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Ο tirovlaxos: #3.544 17-08-09 00:50 χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Η smallv17 έγραψε: #3.545 17-08-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Click για ανάπτυξη... παιδια κι εγω ταυρακι , 17-5!! εισαι 2 μερες μεγαλυτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Ο TomWelling18: #3.546 17-08-09 00:52 ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; [/quote] Χαχαχαχα ναι ειμαστε το καλλιτεχνικό ζώδιο, λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:54 Η #ACDC# έγραψε: #3.547 17-08-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:48 Η #ACDC# έγραψε: #3.542 17-08-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! Click για ανάπτυξη... γιατι τοση απαισιοδοξια??:what: τι αποσταση εχεις απο τη σχολη που θελεις και μιλας τοσο σιγουρα για αποτυχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η smallv17 έγραψε: #3.543 17-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από toknil: Εγώ τώρα θέλω να βγουν γίνεται??? Τώρα;;; Αλλα δυστυχως εχω μι τετοια αισθηση............................... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tirovlaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Μενεμένης (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Ο tirovlaxos: #3.544 17-08-09 00:50 χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Η smallv17 έγραψε: #3.545 17-08-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Click για ανάπτυξη... παιδια κι εγω ταυρακι , 17-5!! εισαι 2 μερες μεγαλυτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Ο TomWelling18: #3.546 17-08-09 00:52 ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; [/quote] Χαχαχαχα ναι ειμαστε το καλλιτεχνικό ζώδιο, λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:54 Η #ACDC# έγραψε: #3.547 17-08-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! Click για ανάπτυξη... γιατι τοση απαισιοδοξια??:what: τι αποσταση εχεις απο τη σχολη που θελεις και μιλας τοσο σιγουρα για αποτυχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Η smallv17 έγραψε: #3.543 17-08-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από toknil: Εγώ τώρα θέλω να βγουν γίνεται??? Τώρα;;; Αλλα δυστυχως εχω μι τετοια αισθηση............................... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tirovlaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Μενεμένης (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Ο tirovlaxos: #3.544 17-08-09 00:50 χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Η smallv17 έγραψε: #3.545 17-08-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Click για ανάπτυξη... παιδια κι εγω ταυρακι , 17-5!! εισαι 2 μερες μεγαλυτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Ο TomWelling18: #3.546 17-08-09 00:52 ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; [/quote] Χαχαχαχα ναι ειμαστε το καλλιτεχνικό ζώδιο, λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:54 Η #ACDC# έγραψε: #3.547 17-08-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από toknil: Εγώ τώρα θέλω να βγουν γίνεται??? Τώρα;;; Αλλα δυστυχως εχω μι τετοια αισθηση............................... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tirovlaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Μενεμένης (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:50 Ο tirovlaxos: #3.544 17-08-09 00:50 χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Η smallv17 έγραψε: #3.545 17-08-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Click για ανάπτυξη... παιδια κι εγω ταυρακι , 17-5!! εισαι 2 μερες μεγαλυτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Ο TomWelling18: #3.546 17-08-09 00:52 ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; [/quote] Χαχαχαχα ναι ειμαστε το καλλιτεχνικό ζώδιο, λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:54 Η #ACDC# έγραψε: #3.547 17-08-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Η smallv17 έγραψε: #3.545 17-08-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Click για ανάπτυξη... παιδια κι εγω ταυρακι , 17-5!! εισαι 2 μερες μεγαλυτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Ο TomWelling18: #3.546 17-08-09 00:52 ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; [/quote] Χαχαχαχα ναι ειμαστε το καλλιτεχνικό ζώδιο, λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:54 Η #ACDC# έγραψε: #3.547 17-08-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: σκατά... τέσπα, εγώ αύριο σαλπάρω για σκιάθο... μάλλον θα μάθω από εκεί τα αποτελέσματα... αυτές οι πανελλαδικές, με γάμησ@ν φέτος.. ενηλικίωση με έναρξη πανελλαδικών, οι πρώτες μου διακοπές και θα μάθω μάλλον εκεί την αποτυχία μου! ΣΚΑΤΑ! ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; Click για ανάπτυξη... παιδια κι εγω ταυρακι , 17-5!! εισαι 2 μερες μεγαλυτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:52 Ο TomWelling18: #3.546 17-08-09 00:52 ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; [/quote] Χαχαχαχα ναι ειμαστε το καλλιτεχνικό ζώδιο, λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:54 Η #ACDC# έγραψε: #3.547 17-08-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι, ταύρος.. ταιριάζουμε; [/quote] Χαχαχαχα ναι ειμαστε το καλλιτεχνικό ζώδιο, λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:54 Η #ACDC# έγραψε: #3.547 17-08-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tirovlaxos: χαχαχαχααχα... ήθελα πολυτεχνείο (χημικών μηχανικών), αλλά έγραψα ένα 10άρι στη φυσική... οπότεεεεε.. άντε γεια!!! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω.. την 1η φορα που εδωσα ηθελα ιατρικη και μπηκα γπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο TomWelling18: #3.548 17-08-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Γιατι καλε τετοια απαισιοδοξια? θα σου πω εγω τι θα κανεις:τη μερα που θα βγαινουν οι βασεις θα παρεις την παρεουλα σου και θα πατε στην κοντινοτερη παραλια, θα παρεις και ενα ραδιακι θα ξαπλωσεις και χαλαρααα θα ακουσεις τις βασεις!!! Click για ανάπτυξη... Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:57 Ο psihakiasman: #3.549 17-08-09 00:57 παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 00:59 Η #ACDC# έγραψε: #3.550 17-08-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από psihakiasman: παιδιά ηρεμία!πρώτα να δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά να αρχίσετε να ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο psihakiasman: #3.551 17-08-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από #ACDC#: ο φοβος για το αγνωστο ειναι ο χειροτερος. δεν ξερεις τι σε περιμενει στο κοντινο μελλον.. Click για ανάπτυξη... το άγνωστο όμως μπορεί να είναι και γεμάτο υποσχέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:03 Ο Mix έγραψε: #3.552 17-08-09 01:03 Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:05 Η smallv17 έγραψε: #3.553 17-08-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Η κοντινότερη παραλία είναι η Πρεβεζα Μαλλον θα κοιμηθώ έξω από το σπίτι καμια επαφη με τις ειδήσεις και σιγα σιγα θα το μαθω συνζωδιωτισα. Καλα ολοι οι ταυροι εδω πειτε πόσο όμορφοι ειμαστε. off topic: Δε μου αρεσε να λένε ότι μοιαζω με τον Τομ ούτε και να με λένε τόμ. ΣΩΚ με λένε Click για ανάπτυξη... Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:09 Η #ACDC# έγραψε: #3.554 17-08-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... κοιτα, ιατρικη εισαι σιγουρα. λογικα στη λαρισα μπαινεις οριακα.. γιαννενα εισαι μεσα 100%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο TomWelling18: #3.555 17-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smallv17: Αρχική Δημοσίευση από TomWelling18: Ενταξει ψυχραιμια θελει και ο,τι λαχει στον καθενα μας θα ναι για καλο!:xixi: Δε λεω σαφως εχουμε και τις πρωτες μας προτιμησεις αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να δηλωσε καποια σχολη που δεν του αρεσε η δεν τον ενδιεφερε. Οποτε οποια κι αν ειναι τουλαχιστον θα ξερουμε οτι την επιλεξαμε οι ιδιοι με βαση τα δικα μας ενδιαφεροντα. τι εχεις δηλωσει? Δεν εμεινε και πολυ καμμια βδομαδα ακομα... Click για ανάπτυξη... Εβγαλα 15372 βασικα ηθελα νομική, αλλά αυτη η ιστορία και η βιολογία με εφαγαν... Παρ' ολα αυτά την εβαλα. Μετα Φιλολογία, ΦΠΨ Ιστορία & αρχαιολογια, Εργοθεραπεία και Λογοθεραπεία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο psihakiasman: #3.556 17-08-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mix: Ρε παιδια με 19087 στο 3ο πεδιο σε ποια ιατρικη λετε οτι μπαινω? Λαρισα να την πιανω αραγε? Click για ανάπτυξη... ναι!γιάννενα έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις!είναι ωραία πόλη!εγώ είμαι ηγουμενίτσα!σε ποιά πόλη μένεις για να σου πω αν θέλεις πάνω κάτω πόσες ώρες θα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:16 Ο Mix έγραψε: #3.557 17-08-09 01:16 Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#ACDC# Νεοφερμένο μέλος Η Ισιδώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Η #ACDC# έγραψε: #3.558 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ελα,ρε... ειπαμε!!! δηλ. λενε οτι η αλεξ/πολη απο 18700 και κατι θα παει 19100!? και η αθηνα, τοτε?? ηρεμησε, πολλες κρισεις ειναι υπερβολικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
psihakiasman Νεοφερμένο μέλος Ο psihakiasman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:19 Ο psihakiasman: #3.559 17-08-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Mix: Σε ευχαριστω ρε συ. Παντως τωρα εβλεπα ενα μπλογκ https://examsos.yooblog.gr/2009/08/13/2475 με ολες τις προβλεψεις και εδειχνε οτι η χαμηλοτερη ιατρικη θα ειναι 19100. Τι να πεις??? Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρεσαι για πουθενά αλλού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mix Νεοφερμένο μέλος Ο Mix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 01:20 Ο Mix έγραψε: #3.560 17-08-09 01:20 Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μενω Καλαματα. Απ οτι ξερω ειναι περιπου 7 ωρες για Γιαννενα! Δηλαδη ως φοιτητικη πολη την εγκρινετε? *Βασικα εγω Πατρα θελω να περασω γιατι ειναι και αρκετα κοντα στην αθηνα. Μετα Λαρισα γιατι παρολο που ειναι μακρια απο καλαματα, ειναι κοντα και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη. Αλλα και τα Γιαννενα σιγουρα δεν με χαλανε.. Το αντιθετο μαλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.