GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
θες να σου πω την μεγαλύτερη τρύπα του σεναρίου σου; κυριακή σήμερα, δεν είναι κανένας στο υπουργείο!
ΧΑΧΑ.... Να σου πω κατι εξυπνε αυτό εγινε παρασκευή 14 αυγούστου. Χτες πήγα στο χωριό της μανας μου και σημερα γύρισα..... και σας το λέω............
Ναι ειμαι καλος σεναρογραφος μαλιστα μια ιστορια σκεφτηκαν να την παρουν στη σειρα "Αληθινοί έρωτες" ενώ μαζί με καποιους φιλους μου του χρόνου θα κανουμε μια ερασιτεχνική ταινία. Μια ασχολια ειναι κι αυτο αλλα όλη αυτη η ιστορια -που εσυ λες και αλλοι- οτι ειναι ψεμα, δυστυχως ειναι αληθεια......
-----------------------------------------
Α ξεχασα την ωρα 14:00 με 15:00!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
tirovlaxos
Νεοφερμένος
^ευχαριστώ που παραδέχεσαι ότι είμαι έξυπνος. δεν περίμενα από σένα να αναγνωρίζεις "ίχνη" εξυπνάδας. και επειδή είμαι έξυπνος, έχω φάει ήδη μια προειδοποίηση, ακριβώς επειδή έβρισα σε ένα ποστ κάποιον που έκανε ακριβώς ότι και εσύ. έπαιζε με την αγωνία μας, το σταματάω εδώ. ακόμα, αυτό το topic είναι για τις βάσεις, όχι για το όσκαρ σεναριογραφίας... (νοέμβριο έλα κατά θεσσαλονίκη, για το φεστιβάλ!)ΧΑΧΑ.... Να σου πω κατι εξυπνε αυτό εγινε παρασκευή 14 αυγούστου. Χτες πήγα στο χωριό της μανας μου και σημερα γύρισα..... και σας το λέω............
Ναι ειμαι καλος σεναρογραφος μαλιστα μια ιστορια σκεφτηκαν να την παρουν στη σειρα "Αληθινοί έρωτες" ενώ μαζί με καποιους φιλους μου του χρόνου θα κανουμε μια ερασιτεχνική ταινία. Μια ασχολια ειναι κι αυτο αλλα όλη αυτη η ιστορια -που εσυ λες και αλλοι- οτι ειναι ψεμα, δυστυχως ειναι αληθεια......
-----------------------------------------
Α ξεχασα την ωρα 14:00 με 15:00!!!!!
καλά αποτελέσματα φίλε και σε σένα...
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια αδικα μαλωνουμε....Λιγο αμα ψαξουμε στο google ολοι μιλανε για 20-25... Κακως κατα τη γνωμη μου γιατι και περισυ τοτε βγηκαν ενω ειχαμε τελειωσει μι αβδομαδα αργοτερα....Τι να πει κανεις!
Εγώ απλώς θέλω να πω ότι εκει 24-25 θα βγουν από όλο αυτό που πέρασα μονο αυτό καταλαβα.... Αυτοί ειναι διακοπες και το κανουν αργανο κι εμας μας εχουν πηδηξει. ΕΛΕΟΣ!
maria5
Νεοφερμένος
εγω εχω 18962...και θελω ΗΜΜΥ θεσ/νικη..!πως το βλεπεται?
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
^ευχαριστώ που παραδέχεσαι ότι είμαι έξυπνος. δεν περίμενα από σένα να αναγνωρίζεις "ίχνη" εξυπνάδας. και επειδή είμαι έξυπνος, έχω φάει ήδη μια προειδοποίηση, ακριβώς επειδή έβρισα σε ένα ποστ κάποιον που έκανε ακριβώς ότι και εσύ. έπαιζε με την αγωνία μας, το σταματάω εδώ. ακόμα, αυτό το topic είναι για τις βάσεις, όχι για το όσκαρ σεναριογραφίας... (νοέμβριο έλα κατά θεσσαλονίκη, για το φεστιβάλ!)
καλά αποτελέσματα φίλε και σε σένα...
στην ιδια θεση ειμαστε δεν προκειται να σε βρισω δεν ειμαι τετοιος τυπος ειμαι τοσο κουλ που δεν προσβαλω τον αλλο. Παντως για τελευταια φορα λέω αλήθεια. Ναι σιγουρα δεν ειμαι και ο Αινσταιν μη τρελαθόυμε, αλλά αυτό όντως δε το σκεφτηκα. Ναι θα παω και μπορει αυριο μεθαυριο να με δεις και στην τηλεόραση............ Α και σευχαριστώ. Επίσης!!!!!!!!!! Να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Που θες να περασεις????
tirovlaxos
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
μια ερώτηση παιδια. με 19023 πιστεύετε ότι έχω κάποια ιατρική??? σε οποιαδήποτε πόλη.
Η ιατρικη Θρακης εχει 18713.Εχεις αρκετα μορια πανω
Προσπαθησε να μη σκεφτεσαι συνεχεια τις βασεις:no1:...Πηγαινε βολτα, δες μια ταινια...
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι το πιστεύωμια ερώτηση παιδια. με 19023 πιστεύετε ότι έχω κάποια ιατρική??? σε οποιαδήποτε πόλη.
έλεος αν δεν έχεις αλέξανδρε...
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαθηματικό στην πόλη σου!
Ωχ παναγία μου!!!!!!!!!!!
Πλακα κανω ρε, δεν πιστευω να παρεξηγεισαι. Εμεις εδω στα Γιαννενα ειμαστε τόοοοοσο φιλικοί που σε μια βδομάδα μπορεί να θες να φύγεις......................... χαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μπραβο, τρομοκρατησε τον κι αλλο τον τυροβλαχο!! Εδω σου λεει οτι του κακοφαινεται που θα φυγει απο την πολη του και εσυ του πετας κρυα αστειακια?? Τι να σου πω... Παντως εγω ξερω πως στην Ηπειρο ειναι πολυ φιλοξενοι:no1:!!Ωχ παναγία μου!!!!!!!!!!!
Πλακα κανω ρε, δεν πιστευω να παρεξηγεισαι. Εμεις εδω στα Γιαννενα ειμαστε τόοοοοσο φιλικοί που σε μια βδομάδα μπορεί να θες να φύγεις......................... χαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ παναγία μου!!!!!!!!!!!
Αααα τι καλά. :p
Btw και γω στα Γιαννενα θα ρθω (...αν δεν υπάρχει καμία μεγάλη έκπληξη με τις βάσεις. )
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
tirovlaxos
Νεοφερμένος
όπα, όπα.. παρεξηγήθηκα! φιλαράκο, στη φάση που είμαι τώρα, ξέρεις που τον γράφω τον τομ; (ναι, στο "αναμενόμενο" όργανο ")Μπραβο, τρομοκρατησε τον κι αλλο τον τυροβλαχο!! Εδω σου λεει οτι του κακοφαινεται που θα φυγει απο την πολη του και εσυ του πετας κρυα αστειακια?? Τι να σου πω... Παντως εγω ξερω πως στην Ηπειρο ειναι πολυ φιλοξενοι:no1:!!
αυτό που φοβάμαι, είναι οι συνθήκες της ζωής μου. η απότομη αλλαγή... τα γιάννενα είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, σε κάθε ταξίδι με γονείς και φίλους κάνω στάση για καφέ. έχω αρκετά φιλαράκια που σπουδάζουν εκεί, αλλά και φίλους ντόπιους. ξέρω πως ζούνε... όποτε, δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα οι άστοχες απειλές του!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.