....................Συνέχεια του προηγούμενου.
Ξέρω είμαι σαδιστής αλλά αν μεταμορφοθώ εγώ σε Jigsaw τώρα και σκοτώνω όλους αυτούς του Υπουργείου παιδείας αλλά και τους επαίοντες μαλάκες που βγαίνουν συνέχεια και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους με τον ίδιο τρόπο που κάνει αυτός θα φταίω. Πείτε θα φταίω????

Που λέτε μια γυναίκα γνωστή του πατέρα μου φαρμακοποιός παρακαλώ λέει ότι βγήκαν οι βάσεις. Εν τω μεταξύ εγώ χλώμιασα, πρασινισα μέχρι και ντεπόν πήρα (δωρεάν βέβαια

). Της λέω που το ξέρις μωρή και μου λέει η ανιψιά της ξαδέρφης μου είναι στο υπουργείο και ξέρει. Λέει επίσης θα σας δώσω κ τον αριθμό της να σας πει τη σελίδα που ανακοινώθηκαν.
Τρέχοντας πήγα στο σπίτι εγώ την πήρα τηλέφωνω χωρίς καλα καλα να βγαλω τις παππουτσαρες μου μου δινω τη σελιδα ανοιγω το pc αργει να ανοιξει το χριστο μου μεσα. Ανοιξε ανοιγω το νετ δεν μπαινει το ξανανοιγω δεν παινω το ξαναματανοιγω μπαινει παταω τη σελίδα προσληψεις αναπληρωτων φιλολογων βγαζει.
Βασεις βασεις ψαχνω να βρω πουθενα. Τελικα δεν ηταν αυτη νομιζε οτι μιλαμε για προσληψεις αναπληρωτων.
Καλα την πηρα μετα τηλεφωνο το τι εγινε αμα θελετε θα σας το πω ειναι για γελια και για κλααμτα...

Πειτε να γίνω Jigsaw ή όχι???????????????????/