voulala Νεοφερμένο μέλος Η voulala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η voulala έγραψε: #1.781 08-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Εγώ συπλήρωσα ονομα,επιθετο,ονομα πατρος,μητρος,λυκειο αποφοιτησης,διευθυνση και τηλ,τα άλλα μου τα συμπλήρωσαν εκεί! Click για ανάπτυξη... και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 15:24 Η cheery έγραψε: #1.782 08-07-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από pauline: βρε παιδια με 18.346 πως με βλεπετε για τμημα πολιτικων μηχανικων ξανθης ή βιολογιας πατρας? Click για ανάπτυξη... Στη βιολογια πατρας εισαι σιγουρα μεσα! Για το πολιτικων ξανθης κατα 90% το πιανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιτσας χρήστος Νεοφερμένο μέλος Ο λιτσας χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 17:19 Ο λιτσας χρήστος: #1.783 08-07-09 17:19 έχω 16614 μόρια για την σχολή αξιωματικων ελληνικης αστυνομίας(μόνο για αστυνομικους)έχω ελπίδα;οι υποψηφιοί ειναι 167 και παίρνει 78. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #1.784 08-07-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από voulala: και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο? Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν μας έδωσαν πάντως πρόχειρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotap Νεοφερμένο μέλος Η panagiotap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 18:16 Η panagiotap: #1.785 08-07-09 18:16 εμας μας εδωσαν παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa2547 Νεοφερμένο μέλος Η xrusa2547 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:39 Η xrusa2547: #1.786 08-07-09 19:39 Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο rolingstones: #1.787 08-07-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Εγώ συπλήρωσα ονομα,επιθετο,ονομα πατρος,μητρος,λυκειο αποφοιτησης,διευθυνση και τηλ,τα άλλα μου τα συμπλήρωσαν εκεί! Click για ανάπτυξη... και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 15:24 Η cheery έγραψε: #1.782 08-07-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από pauline: βρε παιδια με 18.346 πως με βλεπετε για τμημα πολιτικων μηχανικων ξανθης ή βιολογιας πατρας? Click για ανάπτυξη... Στη βιολογια πατρας εισαι σιγουρα μεσα! Για το πολιτικων ξανθης κατα 90% το πιανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιτσας χρήστος Νεοφερμένο μέλος Ο λιτσας χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 17:19 Ο λιτσας χρήστος: #1.783 08-07-09 17:19 έχω 16614 μόρια για την σχολή αξιωματικων ελληνικης αστυνομίας(μόνο για αστυνομικους)έχω ελπίδα;οι υποψηφιοί ειναι 167 και παίρνει 78. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #1.784 08-07-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από voulala: και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο? Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν μας έδωσαν πάντως πρόχειρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotap Νεοφερμένο μέλος Η panagiotap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 18:16 Η panagiotap: #1.785 08-07-09 18:16 εμας μας εδωσαν παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa2547 Νεοφερμένο μέλος Η xrusa2547 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:39 Η xrusa2547: #1.786 08-07-09 19:39 Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο rolingstones: #1.787 08-07-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pauline: βρε παιδια με 18.346 πως με βλεπετε για τμημα πολιτικων μηχανικων ξανθης ή βιολογιας πατρας? Click για ανάπτυξη... Στη βιολογια πατρας εισαι σιγουρα μεσα! Για το πολιτικων ξανθης κατα 90% το πιανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιτσας χρήστος Νεοφερμένο μέλος Ο λιτσας χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 17:19 Ο λιτσας χρήστος: #1.783 08-07-09 17:19 έχω 16614 μόρια για την σχολή αξιωματικων ελληνικης αστυνομίας(μόνο για αστυνομικους)έχω ελπίδα;οι υποψηφιοί ειναι 167 και παίρνει 78. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #1.784 08-07-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από voulala: και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο? Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν μας έδωσαν πάντως πρόχειρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotap Νεοφερμένο μέλος Η panagiotap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 18:16 Η panagiotap: #1.785 08-07-09 18:16 εμας μας εδωσαν παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa2547 Νεοφερμένο μέλος Η xrusa2547 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:39 Η xrusa2547: #1.786 08-07-09 19:39 Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο rolingstones: #1.787 08-07-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχω 16614 μόρια για την σχολή αξιωματικων ελληνικης αστυνομίας(μόνο για αστυνομικους)έχω ελπίδα;οι υποψηφιοί ειναι 167 και παίρνει 78. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #1.784 08-07-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από voulala: και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο? Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν μας έδωσαν πάντως πρόχειρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotap Νεοφερμένο μέλος Η panagiotap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 18:16 Η panagiotap: #1.785 08-07-09 18:16 εμας μας εδωσαν παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa2547 Νεοφερμένο μέλος Η xrusa2547 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:39 Η xrusa2547: #1.786 08-07-09 19:39 Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο rolingstones: #1.787 08-07-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από voulala: και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο? Click για ανάπτυξη... Εμάς δεν μας έδωσαν πάντως πρόχειρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotap Νεοφερμένο μέλος Η panagiotap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 18:16 Η panagiotap: #1.785 08-07-09 18:16 εμας μας εδωσαν παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa2547 Νεοφερμένο μέλος Η xrusa2547 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:39 Η xrusa2547: #1.786 08-07-09 19:39 Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο rolingstones: #1.787 08-07-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμας μας εδωσαν παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrusa2547 Νεοφερμένο μέλος Η xrusa2547 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:39 Η xrusa2547: #1.786 08-07-09 19:39 Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο rolingstones: #1.787 08-07-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 19:41 Ο rolingstones: #1.787 08-07-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xrusa2547: Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα... Click για ανάπτυξη... ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:00 Η Natassa έγραψε: #1.788 08-07-09 20:00 Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:02 Ο nikos88 έγραψε: #1.789 08-07-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree: Click για ανάπτυξη... ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:07 Ο KostasTheGreek: #1.790 08-07-09 20:07 Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια μην την ψαχνετε..Δεν περναει κανεις σας... Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα.. Δεν περναει κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η cheery έγραψε: #1.791 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο; Click για ανάπτυξη... Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Ο rolingstones: #1.792 08-07-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!! Click για ανάπτυξη... την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Ο KostasTheGreek: #1.793 08-07-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aleka: KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση? Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος... Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Darkness έγραψε: #1.794 08-07-09 20:58 please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:04 Ο chris_90 έγραψε: #1.795 08-07-09 21:04 Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατω απ' τις αλλες λογοθεραπειες θα εχει σιγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natassa Νεοφερμένο μέλος Η Natassa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η Natassa έγραψε: #1.796 08-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aleka: Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν KostasTheGreek: Click για ανάπτυξη... Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 21:08 Η cheery έγραψε: #1.797 08-07-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natassa: Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Ο sosat έγραψε: #1.798 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aleka: Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες; Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες Click για ανάπτυξη... 180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η cheery έγραψε: #1.799 08-07-09 23:10 Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι, αυτο της ειπα και εγω παραπανω αλλα μου λεει περα απο μετεγγραφες, ομογενεις και κυπριους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Η Darkness έγραψε: #1.800 08-07-09 23:25 και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και επαναλαμβανω....για 2 φορα.. please..............................!!!! Σημερα εχω κατα απογοητευτει...... με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.