rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

ε να πω ψεματα οτι θα μεινει στα ιδια μου αρεσει να μαι ρεαλιστηςρε συ rolling να τα λες πιο ηρεμα οχι τοσο αποτομα....Γιατι κοβεις τα φτερα του chris_90 ? Κριμα δεν ειναι μετα απο τετοια προσπαθεια που εκανε παλι φετος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

ρωταμε ο ενας τον αλλον αν και ποσο θα ανεβουν οι βασεις!ελεος! σ αυτο το τοπικ θα επρεπε να υπηρχε μεγαλυτερη υπευθυνοτητα για τις απαντησεις που δινονται,δν μπορει ο καθε ασχετος να κανει εκτιμησεις τσακιζοντας την ψυχολογια καποιων και να τους καταστρεφει τα ονειρα...
εγω απλα θα περιμενω να δω τις βασεις...
οσο για την χθεσινη παρεκτροπη μου σε σχολιο το οποιο διαγραφηκε σ αυτο το θεμα ζητω συγγνωμη απο τα μελη του φορουμ που μπαινουν εδω μεσα για να πληροφορηθουν και να συζητησουν με αλλα παιδια και οχι απο κομπασμο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

συγχαρητηρια για τον βαθμο σου:no1:
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι πρέπει να γίνει λοιπόν?Να καταργηθούν οι εξετάσεις να ανοίξουν τα πανεπιστήμια και εκεί να πέφτει μετά το τσεκούρι.Γιατί όποιος από τύχη βρεθεί στην Ιατρική(ή αλλού) θα καταλάβει μέσα στα Πανεπιστήμια ότι λάθος δρόμο διάλεξε και ότι επιστήμονας θα γίνει αυτός που το θέλει πολύ και ταυτόχρονα το αξίζει.Από το συνδυασμό αυτών των δύο θα προκύψει το αποτέλεσμα.
Καί όχι σαν τώρα να βλέπεις το παιδί να ψήνεται από το άγχος γιά το ποιά σχολή να δηλώσει που στο φινάλε μπορεί και να μην του αρέσει αλλά λόγοι άλλοι να του το επιβάλουν.Εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχαν οι υποδομές ώστε να εισάγονται όλοι στα Πανεπιστήμια θα ανέβαινε κατακόρυφα το επίπεδο της Παιδείας υπό την έννοια ότι κάθε ένας θα επέλεγε συνειδητά να σπουδάσει κάτι που θα το αγαπάει και όχι να παίζει ζάρια σε ποιά σχολή θα βρεθεί.Δεν νομίζω να στενοχωρηθεί εξ ίσου, αν δεί μετά κάποιος ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και φύγει από μιά σχολή.Τουλάχιστον δοκίμασε.Τώρα με το σύστημα που υπάρχει δεν σου επιτρέπεται να δοκιμάσεις.
Πείτε μου εσείς με το χέρι στην καρδιά.Είναι αρκετή μιά τρίωρη εξέταση σε ένα μάθημα γιά να πιστοποιήσει ότι αξίζεις να σπουδάσεις σε μιά σχολή? Εγώ αμφιβάλλω πολύ εσείς?
Αντί οι κυβερνώντες να κάνουν αυτά που είπα και που είναι γενική απαίτηση(εμένα ως φροντιστή μάλλον δεν με συμφέρει αλλά μιλάμε γιά το δίκαιο τώρα) το απόγευμα όπως μού είπε η σύζυγος ο υπουργός παιδείας υπέγραψε την εγκύκλιο γιά τα ιδιωτικά κολλέγια- πανεπιστήμια αν κατάλαβα καλά.Ακούσατε κάτι επ αυτού?
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Η περίπτωση του Chris_90 είναι μιά από τις εκατοντάδες που αποδεικνύουν περίτρανα την αποτυχία αυτού του εκπαιδευτικού συστήματος. Γιατί μη μου πείτε ότι ένας μαθητής των 18500+ μορίων δεν είναι ικανός να σπουδάσει Ιατρική.Συμφωνούμε σε αυτό έτσι?
Τι πρέπει να γίνει λοιπόν?Να καταργηθούν οι εξετάσεις να ανοίξουν τα πανεπιστήμια και εκεί να πέφτει μετά το τσεκούρι.Γιατί όποιος από τύχη βρεθεί στην Ιατρική(ή αλλού) θα καταλάβει μέσα στα Πανεπιστήμια ότι λάθος δρόμο διάλεξε και ότι επιστήμονας θα γίνει αυτός που το θέλει πολύ και ταυτόχρονα το αξίζει.Από το συνδυασμό αυτών των δύο θα προκύψει το αποτέλεσμα.
Καί όχι σαν τώρα να βλέπεις το παιδί να ψήνεται από το άγχος γιά το ποιά σχολή να δηλώσει που στο φινάλε μπορεί και να μην του αρέσει αλλά λόγοι άλλοι να του το επιβάλουν.Εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχαν οι υποδομές ώστε να εισάγονται όλοι στα Πανεπιστήμια θα ανέβαινε κατακόρυφα το επίπεδο της Παιδείας υπό την έννοια ότι κάθε ένας θα επέλεγε συνειδητά να σπουδάσει κάτι που θα το αγαπάει και όχι να παίζει ζάρια σε ποιά σχολή θα βρεθεί.Δεν νομίζω να στενοχωρηθεί εξ ίσου αν δεί μετά κάποιος ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και φύγει από μιά σχολή.Τουλάχιστον δοκίμασε.Τώρα με το σύστημα που υπάρχει δεν σου επιτρέπεται να δοκιμάσεις.
Πείτε μου εσείς με το χέρι στην καρδιά.Είναι αρκετή μιά τρίωρη εξέταση σε ένα μάθημα γιά να πιστοποιήσει ότι αξίζεις να σπουδάσεις σε μιά σχολή? Εγώ αμφιβάλλω πολύ εσείς?
Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα ικανότητας.Ικανός να σπουδάσει Ιατρική μπορεί να είναι και ένας μαθητής του 15.Το σύστημα των πανελληνιων δεν αξιολογεί ούτε τις ικανότητες των μαθητών,ούτε την νοημοσύνη τους.Το μονο που αξιολογεί είναι το ποσο πολύ θέλει να σπουδάσει κάποιος αυτό που αγαπάει.Προφανώς τα 1000 περίπου άτομα (και δεν είναι καθόλου λίγα) που θα πάνε στις ιατρικές φέτος ήθελαν πιο πολύ να σπουδάσουν ιατρική και προσπάθησαν και πιο πολύ.Δεν πιστεύω ότι οι μαθητές που έβγαλαν 19000 μόρια είναι πιο έξυπνοι και ικανοί από τους υπολοιπους,απλά προσπάθησαν περισσότερο.Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι δευτερες και οι τρίτες ευκαιρίες.
ΥΓ:Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στην περίπτωση του Chris που πιστεύω ότι προσπάθησε παρα πολύ αλλα αδικήθηκε από τους προφορικούς βαθμούς.
κωστακης
Δραστήριο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε μου οχι 19700 με τιποτα πιθανο ειναι μια βαση 19580-19620 εσυ ποσα εχεις?εγω εχω ακουσει για ιατρικη αθηνα κατι τρελλα.εωσ 19700

-----------------------------------------
το συστημα κατεμε ειναι δικαιοτατο εκει που χανει ειναι στη βαθμολογηση των γραπτων και στην μεγαλη αποστηθιση που ζηταει σκεψου αν μπαιναν ολοι στο πανεπιστημιο τι χαλασμος θα γινοταν:nono:Η περίπτωση του Chris_90 είναι μιά από τις εκατοντάδες που αποδεικνύουν περίτρανα την αποτυχία αυτού του εκπαιδευτικού συστήματος. Γιατί μη μου πείτε ότι ένας μαθητής των 18500+ μορίων δεν είναι ικανός να σπουδάσει Ιατρική.Συμφωνούμε σε αυτό έτσι?
Καί όχι σαν τώρα να βλέπεις το παιδί να ψήνεται από το άγχος γιά το ποιά σχολή να δηλώσει που στο φινάλε μπορεί και να μην του αρέσει αλλά λόγοι άλλοι να του το επιβάλουν.Εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχαν οι υποδομές ώστε να εισάγονται όλοι στα Πανεπιστήμια θα ανέβαινε κατακόρυφα το επίπεδο της Παιδείας υπό την έννοια ότι κάθε ένας θα επέλεγε συνειδητά να σπουδάσει κάτι που θα το αγαπάει και όχι να παίζει ζάρια σε ποιά σχολή θα βρεθεί.Δεν νομίζω να στενοχωρηθεί εξ ίσου, αν δεί μετά κάποιος ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και φύγει από μιά σχολή.Τουλάχιστον δοκίμασε.Τώρα με το σύστημα που υπάρχει δεν σου επιτρέπεται να δοκιμάσεις.
Αντί οι κυβερνώντες να κάνουν αυτά που είπα και που είναι γενική απαίτηση(εμένα ως φροντιστή μάλλον δεν με συμφέρει αλλά μιλάμε γιά το δίκαιο τώρα) το απόγευμα όπως μού είπε η σύζυγος ο υπουργός παιδείας υπέγραψε την εγκύκλιο γιά τα ιδιωτικά κολλέγια- πανεπιστήμια αν κατάλαβα καλά.Ακούσατε κάτι επ αυτού?
κωστακης
Δραστήριο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

μμμ στο οριο εισαι μα τελειως στο οριο στο ισκουλ τουλαχιστον 20 απο τις 144 θεσεις εχουν καλυφθει με 19550 απορω τι γινεται στην απεξω πραγματικα απορω τι να σου πω φιλε μου ολα δυνατα ειναι19558 εχω

lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

το συστημα κατεμε ειναι δικαιοτατο εκει που χανει ειναι στη βαθμολογηση των γραπτων και στην μεγαλη αποστηθιση που ζηταει σκεψου αν μπαιναν ολοι στο πανεπιστημιο τι χαλασμος θα γινοταν:nono:
Πώς είναι δίκαιο ένα σύστημα όταν δεν βαθμολογεί την Έκθεση για παράδειγμα ο ίδιος βαθμολογητής γιά όλα τα παιδιά?
Αν υπήρχαν οι κτηριακές υποδομές και όχι μόνο δεν θα υπήρχε χαλασμός.
κωστακης
Δραστήριο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

συμφωνω:no1:η εκθεση ειναι μια μεγαλη πληγη
κωστακης
Δραστήριο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

σε αυτο το τονισα νομιζω για τη βαθμολογηση για τις κτιριακες υποδομες ας το αφησουμε καλυτερα γιατι εδω δεν εχουμε αξιολογους δρομους πανεπιστημια θα φτιαξουμε μακαρι να γινοταν αυτο αλλα φανταζει ονειρο θερινης νυκτος με την κατασταση που επικρατει στη χωρα μαςΠώς είναι δίκαιο ένα σύστημα όταν δεν βαθμολογεί την Έκθεση για παράδειγμα ο ίδιος βαθμολογητής γιά όλα τα παιδιά?
Αν υπήρχαν οι κτηριακές υποδομές και όχι μόνο δεν θα υπήρχε χαλασμός.

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, μπορει να φτασει και 19800 ή και 19905εγω εχω ακουσει για ιατρικη αθηνα κατι τρελλα.εωσ 19700
Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!
Εχεις 19558 => περνας ιατρικη αθηνων, γιατρε μου!!!!

κωστακης
Δραστήριο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Τιποτα ακομαεχετε ακουσει κανα στοιχειο για βασεις συμφωνα με τα πρωτα μηχανογραφικα που κατατεθηκαν?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.