rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

λογικα το πιανεις:no1:δε σε γραφω απλα μολις τωρα ειδα το μηνυμα πιστευω οτι ειναι απροβλεπτο που θα πανε αυτα τα τει λογικα +- 50 μορια παραπανω οχι γιατι στις χαμηλεες κλιμακες ειναι ιδια τα πραγματα εσυ ποσα μορια εχεις?
-----------------------------------------
Ειμαι 101 μορια πανω απο αυτη τη σχολη που σου ειπα. Στο 1ο πεδιο εχω πιο πολλα μορια αλλα δε με ενδιαφερει καμια σχολη απο αυτες που πιανω.
ααα κ αν πραγματι τωρα ειδες το μηνυμα τοτε sorri για την ειρωνεια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DIMITRAA
Νεοφερμένο μέλος

konna kouvou
Νεοφερμένο μέλος

lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο μάντης Κάλχας χρειάζεται να μιλήσει ή η Πυθία.Γιατί ενώ όλοι ξέρουμε ότι οι βάσεις θα είναι ανεβασμένες και μάλιστα σε μερικές σχολές ίσως κάνουν και ρεκόρ (από της εφαρμογής του ισχύοντος εξεταστικού συστήματος έως σήμερα), δεν μπορεί όμως κανείς (θα ήταν λάθος) να μιλήσει με αριθμούς.
Και μιάς και οι εφημερίδες νομίζουν πως προσφέρουν υπηρεσίες στους μαθητές(βλέπε Έθνος) θα πω κι εγώ κάτι.
Εγώ λοιπόν προβλέπω ότι οι βάσεις σε όλες τις σχολές θα κινηθούν σε άνοδο μέσα στο διάστημα 10-1000 μόρια!
Ποιός νομίζετε ότι θα πέσει μέσα με μεγαλύτερη πιθανότητα εγώ ή το Έθνος!
Τι λέμε τώρα ρε παιδιά.Φρόντισαν να το φουσκώσουν το ανώτερο φράγμα ώστε να διακιολογηθούν ότι δεν θα πέσουν έξω απο αυτό.Πάντως ήδη απ' ότι ξέρω υπάρχουν παράπονα και τηλφωνήματα προς την εφημερίδα γιατί δεν τεκμηριώνει την άποψη των συντακτών πέρα από γενικές εκτιμήσεις.
eLina17
Νεοφερμένο μέλος

KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσιολογική αντίδραση νομίζω. Βέβαια εντάξει οι δικοί μου έχουν άλλα προβλήματα από το να ασχολούνται με τις εφημερίδες που γράφουν ο,τι θέλουν αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι που διαμαρτύρονται μπάς και σταματήσει αυτό κάποια στιγμή.Πάντως ήδη απ' ότι ξέρω υπάρχουν παράπονα και τηλφωνήματα προς την εφημερίδα γιατί δεν τεκμηριώνει την άποψη των συντακτών πέρα από γενικές εκτιμήσεις.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Να ρωτησω κατι ? Παιζει να ανεβει το μαθηματικο Ηρακλειου πανω απο 1000 μορια ??? Γιατι μ'αυτα που ακουω βλεπω το χημικο να απομακρυνεται κατα πολυ ....(
Μαθηματικο Ηρακλειου δεν νομιζω με τιποτα να ανεβει πανω απο 1000 μορια. Ισως εκει γυρω στα 300-400 μορια το πολυυυυυυυυ.

Jackson_1919
Νεοφερμένο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

A8ina
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

φετος να πεσουν?αχ τι καλα....αντε να πεσουν οι βασεις για το πολυτεχνειο...!!!

Civilara
Περιβόητο μέλος

αχ τι καλα....αντε να πεσουν οι βασεις για το πολυτεχνειο...!!!
:!::!: Μια ωραία πεταλούυυδα:s:s
komech
Νεοφερμένο μέλος

Ξερει κανεις να μου απαντησει?
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειμαι αναμεσα σε φαρμακευτικη και βιολογια
την βιολογια την πιανω σιγουρα αλλα για την φαρμακευτικη δεν ξερω
ποιο απο τα δυο μου προτεινετε?
ποιο εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω σίγουρα περνάς φαρμακευτική Πάτρας. Τώρα παίζεται για Θεσ/κη,δέν ξέρω. Στη θέση σου θα δήλωνα φαρμακευτική και από άποψη αντικειμένου σπουδών αλλά και από επαγγελματικής αποκατάστασης (για Ελλάδα μιλάμε πάντα). Τη βρίσκω πιό ενδιαφέρουσα σαν σχολή δίχως όμως να σημαίνει οτι εσένα θα σαρέσει περισσότερο. Και από άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης όσοι έχουν τελειώσει την Φαρμακευτική δέν είναι απαραίτητο οτι πρέπει να γίνουν "έμποροι" ανοίγοντας κάποιο φαρμακείο. Προσωπικά αυτό δέν θα με ενδιέφερε καθόλου. Μπορείς να κάνεις άλλα πολλά πράγματα και δυστυχώς στην Ελλάδα οι πτυχιούχοι απτην φαρμακευτική "παίρνουν" τις δουλειές αυτών που έχουν τελειώσει το βιολογικό. Βεβαια ΟΚ υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά ειδικά στον τομέα έρευνας προτιμούνται άτομα της φαρμακευτικής και όχι του βιολογικού όπως γίνεται στο εξωτερικό.εχω στο 3ο πεδιο 18.744 μορια
fusebb
Νεοφερμένο μέλος

εχω στο 3ο πεδιο 18.744 μορια
απ'οτι γνωριζω η βιολογια εχει ελαχιστη επαγγελματικη αποκατασταση καθως ηδη υπαρχουν παρα πολυ καθηγητες που περιμενουν για προσληψη
αν ομως σε ενδιαφερει ο ερευνητικος τομεας πρεπει οπωσδηποτε οταν τελειωσεις τη σχολη σου να πας εξωτερικο γτ στην ελλαδα δεν υπαρχουν τετοιες προοπτικες.
τωρα φαρμακευτικη υπαρχει το εξης προβλημα, δεν δινονται νεες αδειες για φαρμακεια....
σου εκανα την καρδια περιβολι το ξερω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.