Civilara
Περιβόητο μέλος
Μηχ. Μηχ. σε ρώτησε.
Ooops. I did it again. Το πρόσθεσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ooops. I did it again. Το πρόσθεσα.
Δεν πειραζει το ηθελα και αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σ.Σ
Νεοφερμένος
πειτε μου κατω απο 19500 σας παρακαλω...διαφορετικα δεν θα το αντεξω...
εχω 19542 και θελω να ελπιζω πως θα μπω...
ποια ειναι η αποψη σας??
κωστακης
Δραστήριο μέλος
manic
Νεοφερμένος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Σ.Σ
Νεοφερμένος
Σ.Σ μπαινεις χαλαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...δεν ειμαι σιγουρη!στο εθνος την ειχαν της πατρας μεχρι 19600...
ναι το ξερω ειπαμε πως ηταν υπερβολικη αυτη η εκτιμηση...αλλα την θεωρεις απιθανη??
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Απιθανο δεν ειναι τιποτα, η ανακοινωση των βασεων μπορει να διαψευσει τους παντες!!!! Παντως μου φαινεται ΑΠΙΘΑΝΟ να μην περασεις Πατρα.αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...δεν ειμαι σιγουρη!στο εθνος την ειχαν της πατρας μεχρι 19600...
ναι το ξερω ειπαμε πως ηταν υπερβολικη αυτη η εκτιμηση...αλλα την θεωρεις απιθανη??
Γιατι οχι και Αθηνα;;;;
-----------------------------------------
Οριακα για Θεσσαλονικη, σιγουρα Πατρα! (καλα ρε παιδια μην βαρατε...:whip::timoriaας ρωτησω και εγω για χημικων μηχανικων θεσσαλονικης με 17614 που εβγαλα το πιανω? περισυ ειχε >17428 (εαν οχι αυτο πατρας με βαση περισυ 17139)?
Tsol
Νεοφερμένος
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Παιδια 13,036 περναω εφαρμοσμενα μαθηματικα Κρητη??
Πολύ δύσκολο το βλέπω.Μονο πέρσι έπεσε αρκετά η βάση της συγκεκριμένης σχολης και από ότι κατάλαβα αυτό έγινε κατα λάθος!Είδα πέρσι σε πολλά forums παιδιά με 13500-14000 μόρια που δεν την δηλωσαν αν και ήταν μέσα στις επιλογές τους επειδή πίστευαν ότι δεν την φτάνουν.Μακάρι να περάσεις πάντως γιατι ειναι καλή σχολη.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνα με κατι εκτιμησεις ειναι σταθερη ή ακομα να πεσει κιολας.Πολύ δύσκολο το βλέπω.Μονο πέρσι έπεσε αρκετά η βάση της συγκεκριμένης σχολης και από ότι κατάλαβα αυτό έγινε κατα λάθος!Είδα πέρσι σε πολλά forums παιδιά με 13500-14000 μόρια που δεν την δηλωσαν αν και ήταν μέσα στις επιλογές τους επειδή πίστευαν ότι δεν την φτάνουν.Μακάρι να περάσεις πάντως γιατι ειναι καλή σχολη.
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια 13,036 περναω εφαρμοσμενα μαθηματικα Κρητη??
Τώρα που έχει αποκατάσταση ξέρω αρκετά παιδιά που θέλανε μαθηματικοί αλλά δεν πιάσανε το βαθμό και είναι η επόμενη επιλογή τους.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Tsol
Νεοφερμένος
Παιδιά με 16547 περνάω Μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Κοζάνης. Πέρυσι είχε 15887 και πρόπερσι 16802.
Παιδιά τι λέτε;
STATHIS
Νεοφερμένος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Παιδιά τι λέτε;
Πέρσι οι υποψήφιοι δεν προτίμησαν τις σχολες Πληροφορικής.Πρέπει να ήταν και η πρώτη χρονια που είχαμε ΑΕΙ Πληροφορικής κάτω από τα 14000 μόρια.Αν η περσινή χρονια ήταν η εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τους μαθητές να προτιμάνε τα τμηματας πληροφορικης και ιδιαιτερα τα πολυτεχνικα δύσκολα τα πράματα.Αν πάλι δεν αλλάξουν ιδιαιτερα οι προτιμήσεις των μαθητών σε σχέση με την περσινή χρονια τότε χαλαρά είσαι μέσα.
Παιδιά γεια σας.Είμαι καινούργιος στην παρέα σας.Συγκέντρωσα 18956 μόρια(ας όψεται η έκθεσή )και αγχώνομαι πραγματικά με τις εκτιμήσεις.Θα ήθελα την γνώμη σας:πιστεύετε ότι ναυπηγούς μηχανικούς ΕΜΠ περνάω?
Εύκολα...
statistikos
Δραστήριο μέλος
Οι περισσότερες εκτιμήσεις είναι για γέλια.Ειδικά στα χαμηλοβαθμα τμηματα τις βγάζουν εντελώς random.
Ακριβώς έτσι είναι. Μόνο στα υψιλόβαθμα και πολύ γενικά μπορείς να κάνεις εκτιμήσεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.