innermostfear
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91
Δραστήριο μέλος

Προσωπικα πιστευω πως θα υπαρχουν ανοδικεσ τασεις αλλα οχι κατι το τρομερο,ας πουμε το πολυ 200 μορια.Για τα τει του 5ου πεδιου εχει ακουστει κατι?Θα υπαρξει μεγαλη ανοδος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasileia!
Νεοφερμένο μέλος

κι εγω τα χειροτερα επαθα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το πιστεψω....γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση...... εγω ειμαι 800 πανω αλλα φοβαμαι παρα πολυ....Πλακα κανεις ?!!!! Ελεος....τοσο ευκολα ηταν πια....????? !!!! Ποσο να ανεβει αυτο το χημικο ηρακλειου ρε παιδια ??? Πανω απο 400 μορια ???!!!!
![]()
ελπιζω να ειναι ακυρα αυτα!
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ταματα?? Αμφιβαλω αν θα πιασουν ...
Μην γινομαστε παρανοϊκοι ...
ionlask
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

innermostfear
Νεοφερμένο μέλος

Αναφερεσαι στα χαμηλοβαθμα και μεσαια τει του 5ου πεδιου?επαναλαμβανω χαμηλοβαθμα τει και μεσαιες σχολες στα ιδια με μικρη ανοδο εως 100 μορια υψηλοβαθμες πολυ μεγαλη ανοδο ετσι δειχνουν τα στοιχεια
Εγω ειμαι 846 μορια πανω απο το εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικης...και φοβαμαι για μεγαλη ανοδο.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε μου την πιανεις σιγουρα μερικα μπορει να πεσουν κιολας απο αυτα τα τει λογω χαμηλης ζητησης α;κομα και 100 μορια σε καμια περιπτωση δεν την χανεις μπαινεις και σε αριστη θεση πιστευωΑναφερεσαι στα χαμηλοβαθμα και μεσαια τει του 5ου πεδιου?
Εγω ειμαι 846 μορια πανω απο το εμποριας και διαφημισης θεσσαλονικης...και φοβαμαι για μεγαλη ανοδο.
απο οτι μου λεγανε κατι παιδια στα τει μπορει να χουμε και μεγαλη πτωση γιατι χαρακτηριστικα οι επιδοσεις δεν ειναι καθολου καλες σε εκεινη την κλιμακα
innermostfear
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

και θα την πιασεις φιλε μου καλες σπουδες και απο οτι βλεπω και απο το ονομα της σχολης εχει πολυ μελλον ειναι πολυ προσδοφορο επαγγελμα:no1:Απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι!Τη θελω πολυ αυτη τη σχολη!
foreverfreak
Διάσημο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Εγω εχω +95, γι αυτο αγχωνομαικοιτα λογικα αν δηλωσουν πολυ της θεωρητικης η ανοδος θα ειναι της πλακας 30-50 μορια αν μπουν πολυ της τεχνολογικης που εκει ειναι υπερδιπλασιοι οι αριστουχοι τα πραγματα ψιλοσκουραινουν οχι σε απελπιστικο σημειο αντε 100 μορια να παρει

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

50 50 οι πιθανοτητες μπορει και 70 30 να μπεις αναλογα με τη ζητηση που θα χει αν ηξερα τη ζητηση θα σου λεγα σιγουρα μακαρι να το πιασεις:no1:Εγω εχω +95, γι αυτο αγχωνομαι... Δε μπορουσα να εχω +110 να ειμαι σιγουρος??
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν γεμισουν οσοι μεινουν απεξω πανε στα αμεσως επομενα στην βαθμολογικη κλιμακα και ουτο καθ'εξης
Πιστευω τμηματα απο 15000-16000 μορια και κατω δεν θα επιρεαστουν ιδιαιτερα απο την τρελη αυξηση των εισακτεων
Darkness
Περιβόητο μέλος

Λογοθεραπεια Ηπειρου με βαση 14.235 που λες να παει φετος? Ξερω πως εσυ κ πολλοι αλλοι ισως να με εχετε βαρεθει αλλα ανθρωπος ειμαι κ εγω κ ανησυχω...
Vasileia!
Νεοφερμένο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος

.θεωρω οτι ειναι λιγο παρατραβρηγμενες οι προβλεψεις για τα περιφερειακα τμηματα πχ .-ηρακλειο ! δεν ειναι δυνατον ενας μαθητης με 19000 μορια να φοβαται αν θα πιασει ιατρικη > .σιγουρα ο υψηλος βπ. τρομαζει ,παντος πτωση σημειωσεαι ο βμ απο 18-18,9/στοιχειο που δικαιλογει και την πτωση 100 μ. στην περσινη ιατρικη αλεξανδ> σε σχεση με 2007 .αρα μια αλλη προσεγγιση ειναι ι.αλεξανδρουπολη 18850 -ι .ηρακλειο 18910 και γιαννενα 18970Εγώ για τις βάσεις του 3ου πεδίου (μήν με πάρετε με τις πέτρες απλά μία εκτίμηση κάνω) πιστεύω πως θα είναι: Ιατρική Αθήνας 19400, Θεσσαλονίκης 19250 (συνήθως είναι 100-150 μόρια κάτω της Αθήνας), Πάτρας 19150 (συνήθως 50-100 μόρια κάτω της Θεσσαλονίκης), Λάρισας 19100 (συνηθίζει να απέχει 50 μόρια από την Πάτρα), Ιωαννίνων 19050 ( γύρω στα 50 μόρια κάτω από τα Λάρισα), Κρήτης 18950 (γύρω στα 100 μόρια κάτω από Γιάννενα), Αλεξανδρούπολης 18900.
{Άν κάποιος παρατηρήσει τις βάσεις μετά το 2000 θα διαπιστώσει πως η ψηλότερη σε μόρια ιατρική (κατά βάση Αθήνα) απέχει από την χαμηλότερη (Αλεξανδρούπολη) περίπου 400-500 μόρια}
Οδοντιατρική Αθήνας 19000 (πέρισυ ήταν ψηλότερα από ιατρική Κρήτης και Αλέξανδρούπολης), Θεσσαλονίκης 18950 (συνηθίζει να απέχει λίγα μόρια από της Αθήνας), Φαρμακευτική Αθήνας 18850 (όπως και πέρισυ είναι περίπου 50 μόρια κάτω από την ιατρική Αλέξανδρούπολης), Θεσσαλονίκης 18800( βέβαια εδώ πρέπει να πούμε πως πάντα η φαρμακευτική Θεσσαλονίκης είχε ψηλότερη βάση από την Αθήνα εκτός από πέρισυ), Πάτρας 18750, Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης 18550 και Καρδίτας 18350. Το βιολογικό Αθήνας πιστεύω γύρω στο 18500 γιατί συνήθως είναι πιό κάτω απτην κτηνιατρική Θεσσαλονίκης.
opoulos
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.