ktar
Νεοφερμένο μέλος

Και η Ιατρική της Θεσσαλονίκης είναι κοτέτσι φτιαγμένο από λαμαρίνες μπροστά στην Ιατρική της Αλεξανδρούπολης!Η αλεξανδρούπολη είναι χωριό μπροστά στην Θεσσαλονίκη![]()
Έλεος παιδιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek
Νεοφερμένο μέλος

Και η Ιατρική της Θεσσαλονίκης είναι κοτέτσι φτιαγμένο από λαμαρίνες μπροστά στην Ιατρική της Αλεξανδρούπολης!
Έλεος παιδιά!![]()
Δεν παύει να είναι Θεσσαλονίκη όμως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ktar
Νεοφερμένο μέλος

Δεν παύει να είναι Θεσσαλονίκη όμως...![]()
Συμφωνώ! Και η Ιατρική της δεν παύει να είναι χάλια!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ! Και η Ιατρική της δεν παύει να είναι χάλια!
Η ιατρικη της Αλεξανδρουπολης δλδ ειναι καλυτερη; Και για τις δυο (Θεσσαλονικη-Αλεξανδρουπολη) εχω ακουσει τα χειροτερα

don_aris91
Δραστήριο μέλος

Παιδια το Οικονομικο του Αριστοτελείου πως το βλέπετε?
ανοδο 100-200 μορια
ktar
Νεοφερμένο μέλος

Απλά δεν συγκρίνονται! Για την Αλεξανδρούπολη μάλλον θα σου μίλησε κανένας άσχετος! Εγώ μπορώ να σου διαβεβαιώσω,μιας και ξέρω πολύ καλά και τις 2 Ιατρικές,, τη τεράστια διαφορά τους!Η ιατρικη της Αλεξανδρουπολης δλδ ειναι καλυτερη; Και για τις δυο (Θεσσαλονικη-Αλεξανδρουπολη) εχω ακουσει τα χειροτερα![]()

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά δεν συγκρίνονται! Για την Αλεξανδρούπολη μάλλον θα σου μίλησε κανένας άσχετος! Εγώ μπορώ να σου διαβεβαιώσω,μιας και ξέρω πολύ καλά και τις 2 Ιατρικές,, τη τεράστια διαφορά τους!![]()
Τι να σου πω, ο ξαδερφος μου μου ειπε διαφορα ο οποιος σκεφτοταν να κανει διδακτορικο στην Αλεξανδρουπολη. Επισης, μια φοιτητρια που εκανε ενα χρονο εκει και μετα περασε με 10% Κρητη...Αλλα οντως, προσωπικη πειρα δεν εχω
katie18
Νεοφερμένο μέλος

ktar
Νεοφερμένο μέλος

Τι να σου πω, ο ξαδερφος μου μου ειπε διαφορα ο οποιος σκεφτοταν να κανει διδακτορικο στην Αλεξανδρουπολη. Επισης, μια φοιτητρια που εκανε ενα χρονο εκει και μετα περασε με 10% Κρητη...Αλλα οντως, προσωπικη πειρα δεν εχω
Μπορεί όντως να έχεις δίκιο. Απλά είπα αυτό που πιστεύω.

Zod
Δραστήριο μέλος

Σαν πόλη βέβαια με την Θεσσαλονίκη δεν συγκρίνεται η Αλεξανδρούπολη!
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

ελεος αυτα βλεπω και γελαω δηλαδη εσενα σε χαλαει να πηγαινες ιατρικη?ρε ηρεμηστε λιγο ολες το ιδιο ειναι το ιδιο μετρανε αγορα εργασιας ελεος απλα ελεος:nono:Η αλεξανδρούπολη είναι χωριό μπροστά στην Θεσσαλονίκη![]()
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημερα,εβγαλα 18013 στο 2ο και 4ο πεδιο.Ενδιαφερομαι για τοπογραφους μηχανικους ειτε ΕΜΠ ειτε ΑΠΘ.Τι λετε τους πιανω?
Εγώ έβγαλα 19288 και ήθελα τοπογράφων, ίσως δηλώσω Πολιτικών Μηχανικών... Πιστεύω οτι θα ανέβουν λίγο αλλά τα 18013 θα σου φτάσουν.
z16
Νεοφερμένο μέλος

παιδεσ κατι πολλυ ασχετο με το τοπικ και ζητο συγνομη γιαυτο....:xixi:
αλλα εχει βγει η προκυρυξη τησ αστυνομιασ
πηγενετε σε ενα ΑΤ και ρωτηστε ειναι μεχρι τισ 6 ιουνιου:no1:
και οσον αφορα την βασει αστυφηλακον εχω ακουσει απο πολλουσ ακομα και απο τον υπαστηνομο σημερα οτι 8α πεσει..
αντε να δουμε!!!
Γεια σας.Εδωσα φετος 3 φορα πανελλαδικες κ εβγαλα 14259 θα εβγαζα παραπανω αλλα ο ενας οικονομια μοθ εβαλε 19 κ αλλος 17 με συνεπεια να πεσω στο 18.Θα ηθελα να ρωτησω αν πιστευεται οτι περναω δεδομενου των γεγονοτων (κ αλλος θανατος αστυνομικου) κ τον κατα περιπου 650 ατομων παραπανω φετος.Ευχαριστω!
Vasileia!
Νεοφερμένο μέλος

vassiak6
Νεοφερμένο μέλος

stelios09
Νεοφερμένο μέλος

ξαναευχαριστώ

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Kαλησπέρα παιδιά! Το γεγονός ότι φέτος έδωσαν λιγότερα παιδιά ΑΟΘ είναι ευννοικό για τις μεσαίες σχολές του 5ου πεδίου; Δηλαδή η βάση τους θα πέσει; Έβγαλα 15603 μόρια και το τμήμα που με ενδιαφέρει είναι το Δημόσιας Διοίκησης Παντείου που πέρσι είχε 15476. θα ανέβει πάνω από 100 μόρια πιστεύετε;
Αχ αυτές τις ερωτήσεις.... Ούτε ο μάντης Κάλχας δεν μπορεί να τις απαντήσει. Και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι οριακό το θέμα. Κάνεις το καθήκον να τη δηλώσεις και... υπομονή!
Αυτό που θέλω όμως να θυμίσω είναι ότι η συγκεκριμένη σχολή βρίσκεται νομίζω και στο 1ο Πεδίο... οπότε ακόμα πιο δύσκολο να υπολογίσεις...
stelios09
Νεοφερμένο μέλος

Αχ αυτές τις ερωτήσεις.... Ούτε ο μάντης Κάλχας δεν μπορεί να τις απαντήσει. Και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι οριακό το θέμα. Κάνεις το καθήκον να τη δηλώσεις και... υπομονή!
Αυτό που θέλω όμως να θυμίσω είναι ότι η συγκεκριμένη σχολή βρίσκεται νομίζω και στο 1ο Πεδίο... οπότε ακόμα πιο δύσκολο να υπολογίσεις...
αυτο ρωτάω! στο πρωτο πεδιο ακουγεται οτι θα ανεβουν; προφανως δεν μπορει να ξερει κανεις,απλα ρωταω να δω τι λεγεται γενικα.
panosnifo
Νεοφερμένο μέλος

Αν θες Αθηνα ειναι ενας πολυ καλος μου φιλος στους πολιτικους μηχανικους.Λεει πως ειναι πολυ καλη η σχολη αρκει φυσικα να εχεις ορεξη,αυτος εχει και τ παει πολυ καλα.Οποτε αν σου αρεσει μη διστασεις.Εγώ έβγαλα 19288 και ήθελα τοπογράφων, ίσως δηλώσω Πολιτικών Μηχανικών... Πιστεύω οτι θα ανέβουν λίγο αλλά τα 18013 θα σου φτάσουν.

Εμενα πως με βλεπεις για ΕΜΠ,πιανω??
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.