Καλησπέρα,
δεν έδωσα εξετάσεις φέτος, είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και απλά θέλω να τονίσω ότι ιατρικές εξετάσεις χρειάζονται για την εγγραφή σε οποιοδήποτε τμήμα στα Ιωάννινα όπως φαίνεται και στον παρακάτω υπερσύνδεσμο...
https://www.uoi.gr/gr/students/eggrafes.php
χωρίς καμία παρεξήγηση καλό θα ήταν να μην απαντάει ο καθένας για πράγματα που δεν ξέρει, γιατί πολλά είδαν τα μάτια μου σχετικά με αυτό το θέμα, ενώ αν κάποιος έψαχνε στον ιστότοπο
www.uoi.gr θα έβγαζε αμέσως άκρη και δε θα έδινε λάθος πληροφορίες στους άλλους
όσον αφορά το παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης στα γιάννενα από γνωστούς μου ξέρω ότι δεν χρειάζονται πτυχία ξένων γλωσσών, οι εξετάσεις στα αγγλικά γίνονται κανονικά στο τμήμα όπως και στα άλλα μαθήματα
επίσης όπως είπε και ένα άλλο μέλος του ischool κανένα τμήμα και καμία σχολή δεν είναι εύκολη, όπου και να πας θα πρέπει να διαβάσεις για να πάρεις το πτυχίο, αλλά σίγουρα το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης είναι από τα ποιο εύκολα τμήματα στην ελλάδα, ειδικά για μαθητές του 18.5 που θα μπουν φέτος σε όλα τα παιδαγωγικα στην Ελλάδα
Υ.Γ.1 Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει από τα καλυτερα τμήματα στην Ελλάδα, μαζί και το παιδαγωγικό που σε σχέση με άλλες πόλεις είναι καλύτερο άρα και ποιο δύσκολο.
Υ.Γ.2 Για όσους πάντως σπουδάσουν γιάννενα σε κάποιο από τα τμήματα της σχολής θετικών επιστημών (Μαθηματικό, Φυσικό, Χημικό, Πληροφορική) να ξέρουν ότι εκεί τα πράγματα αγριεύουν πάρα πολύ και θα πρέπει να ρίχνουν καθημερινό διάβασμα και να παρακολουθούν όλα τα μαθήματα για να πάρουν το πτυχίο τους στα 4 χρόνια με ένα μέτριο βαθμό.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!