ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έκανα την αίτηση μήπως γίνει καμιά στραβή εδώ με τις βάσεις και περάσω αλλού γι'αλλού...Αν ναι,πάω Κύπρο,αλλιώς δεν πάω και αφήνω τη θέση στον επόμενο..

Το σύστημά τους πολύ καλό btw...:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

εμενα παντω ο νονος μου (30 χρονων σημερα) περασε εκει περα αφοτου εδωσε εξετασεις ελλαδα. μου λεει οτι γινεται να δηλωσεις για κυπρο κατα τον αυγουστο που ειναι πολυ χαμηλοτερες οι βασεις και μετα να ζητησεις μεταγραφη για ελλαδα. ισχυει ?
Οι μετεγγραφές (όχι μεταγραφές) διέπονται από το παρακάτω νομικό πλαίσιο:
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3, παράγραφος 28α του Νόμου 3027/2002: "Από το ακαδημαϊκό έτος 2004 - 2005 δεν επιτρέπονται μετεγγραφές Ελλήνων φοιτητών από Πανεπιστήμια του εξωτερικού σε Πανεπιστήμια του εσωτερικού. Από το αυτό ακαδημαϊκό έτος καταργείται κάθε διάταξη νόμου ή διάταξη που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση νόμου, σχετική με θέματα των μετεγγραφών αυτών".
Συνεπώς ΔΕΝ μπορείς για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο να μετεγγραφείς απ'το πανεπιστήμιο Κύπρου σε κάποιο ελληνικό πανεπιστημιο.
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος

α και εκανα τα χαρτιά μου και με ειχαν πάρει στο ΠΤΔΕ
ξέρετε αν πρέπει να τους ειδοποιήσω και να το ακυρώσω?
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv ξέρεις μήπως που μπορώ να βρώ τις βάσεις της β κατανομής στην Κύπρο?
α και εκανα τα χαρτιά μου και με ειχαν πάρει στο ΠΤΔΕ
ξέρετε αν πρέπει να τους ειδοποιήσω και να το ακυρώσω?
Αποτελέσματα Ελλαδιτών Υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β Κατανομή για το 2009-10
κλικκκ!
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Ευχαριστουμε πολυ

It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος

(δε πήραν κανένα στη β' κατανομή.....
και το παιδαγωγικό είναι 18,13...)
Ζντούπ!
AriaVampire
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.