Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Μετα να δουμε τι θα κανει αυτος στην ζωη του και τι θα κανω εγω...αυτα που περιγραφεις συμβαινουν παντου.Κάνεις λάθος για το επίπεδο γνώσεων. Όταν θα μπεις σε σχολή και θα έχεις να δουλέψεις/κάνεις εργασία με κάποιον που δεν σκαμπάζει από τίποτα, είτε επειδή μπήκε από ειδική κατηγορία είτε επειδή έτυχε να γράψει καλά και να μπει στη σχολή, και θα φορτωθείτε και οι δυο μια μαλακία του, ή θα επιβραβευθείτε και οι δύο από τη δική σου επιτυχία, θα καταλάβεις τί εννοώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Άπό τα πιο τραγικά παραδείγματα..480 δικηγόροι από ένα μόνο πανεπιστήμιο![]()
Και να ξέραν και τίποτα, καλα θα ήταν. Ανεξαρτήτως πόλης. Μετά χτυπιούνται για αναδουλειες και εισφορές. Κατά τα λοιπά όλοι στα πανεπιστήμια. Περαστικά.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Χαμηλο επιπεδο σπουδων με πολλους φοιτητες οχι παντα...αναλογικα με το διδακτικο προσωπικο του πανεπιστημιου παει.
Εξαρτάται πώς ορίζεις τους πολλούς φοιτητές.
Βρίσκομαι σε σχολή με υπερβολικά πολλούς φοιτητές -και δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από αυτή την άποψη. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα μέλη ΔΕΠ, αλλά γενικότερα οι υποδομές της σχολής.
+10% σε φοιτητές? Χριστέ μου σε λίγο δε θα χωράμε στο αμφιθέατρο.

Elisavet21
Δραστήριο μέλος

Βρίσκομαι σε σχολή με υπερβολικά πολλούς φοιτητές -και δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από αυτή την άποψη. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα μέλη ΔΕΠ, αλλά γενικότερα οι υποδομές της σχολής.
+10% σε φοιτητές? Χριστέ μου σε λίγο δε θα χωράμε στο αμφιθέατρο.![]()
+4% τελικά. Αλλά και πάλι δε θα χωράτε στο αμφιθέατρο, απ' όσο νομίζω

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

+4% τελικά. Αλλά και πάλι δε θα χωράτε στο αμφιθέατρο, απ' όσο νομίζω![]()
Εμείς ήδη ξεχειλίζουμε, να λέμε καλά που δεν έρχονται όλοι

Τι θα γίνει με το +4% του χρόνου θέλω να το δω.

DrHouse
Διάσημο μέλος

+10% σε φοιτητές? Χριστέ μου σε λίγο δε θα χωράμε στο αμφιθέατρο.
Να μεγαλωσουν το αμφιθεατρο

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Να μεγαλωσουν το αμφιθεατρο![]()
Δεν εννοούσα μόνο τις κτιριακές υποδομές ρε Χάουζ

DrHouse
Διάσημο μέλος

Δεν εννοούσα μόνο τις κτιριακές υποδομές ρε Χάουζ

Και εγω φυσικα δεν εννοουσα κυριολεκτικα να μεγαλωσουν τα αμφιθεατρα,ασε που στο μελλον μια παρομοια αλλαγη δεν θα χαλαγε κανεναν

Εννοω,εν κατακλειδι,οτι η λυση δεν θα ερθει με την μειωση των εισακτεων...υπαρχουν αρκετες λυσεις που εχουν συζητηθει και αυτη ειναι η πιο ''προγονικη''...ποδι ποναει,ποδι κοβει...δεν παει ετσι

Powershifter
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα τι συζηταμε,ποιος νοιαστηκε και ποτε για τη παιδεια εδω που τα λεμε;
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
![]()
![]()
Και εγω φυσικα δεν εννοουσα κυριολεκτικα να μεγαλωσουν τα αμφιθεατρα,ασε που στο μελλον μια παρομοια αλλαγη δεν θα χαλαγε κανεναν
Εννοω,εν κατακλειδι,οτι η λυση δεν θα ερθει με την μειωση των εισακτεων...υπαρχουν αρκετες λυσεις που εχουν συζητηθει και αυτη ειναι η πιο ''προγονικη''...ποδι ποναει,ποδι κοβει...δεν παει ετσι![]()
Σε αρκετές σχολές μιλάμε πλέον περί γάγγραινας, όχι πόνου.
tolissg4
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ πίνακες με τους πόσους εισακτέους θα πάρει το κάθε τμήμα φέτος;
Το βρήκα... https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies/424-arithmos-eisaktewn-panelladikes-exetaseis.html και πατε κάτω κάτω και λέει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.