Και συνεχίζω με Ντένη Μαρκορα...

(Έχει πει τόσες πολλές η γυναίκα, που θα συμπληρώνω όλη την ώρα)
21. Καλά χρυσό μου, εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα πιέσει... Άμα όμως σε αρπάξω από το μαλλί και σε φέρω δύο φούρλες... Να δεις εσύ!
22. Ντένη: Αααα συγγνώμη Νικηφόρε... Φαίνεται ότι ήρθα σε ακατάλληλη ώρα!!! Νικηφόρος: Μα τι λές τώρα Ντένη μου; Η Ντιάνα περαστική ήταν και ήρθε για... - Ντένη: Ένα περασματάκι στα γρήγορα ξέρω. - Ντιάνα: Δεν ξέρω τι εννοείται κυρία μου - Ντένη: Νικηφόρε πες στην που**να σου, ότι μία Ντένη Μαρκορά, δεν υπονοεί ποτέ... - Ντιάνα: Που**άνα; Εμένα είπες που**άνα; - Ντένη: Άϊ στο διάολο μωρή που θα μου υψώσεις εμένα την φωνή. - Ντιάνα: Μετά από αυτό δεν μου μένει τίποτα άλλο παρά να αποχώρησω... - Ντένη: Στα τσακίδια!
23. Τώρα αυτή αν είναι έξυπνη, θα έχει βάλει μπροστά την που***ιά της!! Χριστέ μου, τι λέω και δεν με συλλαμβάνουν;
24. Εγώ δεν έκανα γιό χρυσέ μου... Τι γιορτή του κρασιού έκανα!
25. Μα με έχεις παρεξηγήσει Νίκι μου... Εγώ είμαι ανώτερος άνθρωπος (Πετάει το πρώτο ποτήρι)!!! Δεν θα καταδεχόμουν ποτέ εγώ να κάνω κατινιές (Πετάει το σταθερό τηλέφωνο)!!! Ούτε να σου κάνω σκηνές ζηλοτυπείας (Πετάει και το δεύτερο ποτήρι)!!! Ούτε να σε ρωτήσω "που-ήσουν-γ**ώ-το-κέρατό-μου-με-το-που***ακι-σου-χθες-βράδυ (Σφαλιάρα)