Ασχολείστε με βίντεο;

Δημιουργία music video και κατευθείαν upload στο youtube.
Χρησιμοποιώ Windows movie maker. Σκέφτομαι να τον αλλάξω. Κάμερα ελάχιστα προς καθόλου.

Youtube channel : www.youtube.com/user/panthura

Άντε γεια.

:whistle: - Πειραγμένο Παιδί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασχολουμαι εδω και 2 χρονια με το μονταζ (ερασιτεχνικα).Δεν εχω ομως φτιαξει τιποτα σοβαρο.Περυσι εφτιαξα με την καθηγητρια της πληροφορικης στα πλαισια ενοσ Project ενα βιντεακι μικρου μηκους το οποιο περνουσε ενα κοινωνικο μηνυμα.Φετος το καλοκαιρι σκεφτομαι να ασχοληθω λιγο σοβαρα.

Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το Cyberlink Power Director.Ειναι πολυ ευχρηστο και με παρα πολλες δυνατοτητες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παλια εφτιαχνα βιντεο σχετικα με Μπασκετικο περιεχομενο.Τωρα αρχιθσα να φτιαχνω τραγουδια.Αν θελετε να ριξετε μια ματια δειτε https://www.youtube.com/user/koulis3 (για τα βιντεο χρησιμοποιουσα Sony Vegas)

χρησιμοποιω κυριως Adobe premiere 5 και τωρα ξεκιναω με το CS4!
Καλα ε οταν το ειδα καραφλιασα
Εβαλα 14 εικονες την μια πανω στη αλλη και δεν χρειαστηκε render!!!
αλλα με το που εβαλα motion ηθελε render....

Δημιουργία music video και κατευθείαν upload στο youtube.
Χρησιμοποιώ Windows movie maker. Σκέφτομαι να τον αλλάξω. Κάμερα ελάχιστα προς καθόλου.

Youtube channel : www.youtube.com/user/panthura

Άντε γεια.

:whistle: - Πειραγμένο Παιδί
Κι εγώ windows movie maker χρησιμοποιώ.Ανεβάζω μόνο μουσικά βίντεο
Youtube channel : https://www.youtube.com/user/SuperBetoni

Ασχολουμαι εδω και 2 χρονια με το μονταζ (ερασιτεχνικα).Δεν εχω ομως φτιαξει τιποτα σοβαρο.Περυσι εφτιαξα με την καθηγητρια της πληροφορικης στα πλαισια ενοσ Project ενα βιντεακι μικρου μηκους το οποιο περνουσε ενα κοινωνικο μηνυμα.Φετος το καλοκαιρι σκεφτομαι να ασχοληθω λιγο σοβαρα.

Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το Cyberlink Power Director.Ειναι πολυ ευχρηστο και με παρα πολλες δυνατοτητες.
Απίθανο πρόγραμμα!:clapup: Δοκίμασε και το Adobe premiere Elements...

Φέτος γυρίσαμε στη Σάμο μια ταινία 45 λεπτών με πρωταγωνιστές μαθητές και καθηγητές απ' το Λύκειο...

βσκ με βιντεο οχι και τοσο... αν ειναι τραβαω αλλα δεν τα πολυεπεξεργαζομαι μονο αμα μου ρθει φλασια κ χω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου
φωτογραφιες τραβαω πολυ και τις επεξαργαζομαι πολυ με ulead photo express και photoimpact

PS: το photoshop ειναι θε-ι-κο! το θελω right na na now

Μόλις άρχισα να ασχολούμαι με το βίντεο. Ξεκίνησα με βίντεο με εικόνες και μουσική με windows movie maker, αυτό δουλεύω και μαθαίνω τώρα. Ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα-free εννοείται. Θέλω ένα σαν το movie maker , να δέχεται βίντεο και εικόνες

δοκίμασε το cyberlink power director

εγώ χρησιμοποιώ pinacle studio 14...
πέρσυ είχαμε φτιάξει μια ταινία 10 λεπτών στο σχολείο και είχα χρησιμοποιήσει windows movie maker,αλλά δεν με ικανοποίησε...
φέτος έφτιαξα 3-4 βίντεο, ένα με φωτογραφίες, 2 με βίντεο (όλα από σχολική εκδρομή στην ελβετία) και πριν από λίγο τελείωσα ένα από τις διακοπές μου φέτος!
όρεξη να'χεις....

Χρησιμοποιώ το sony vegas pro 10...Δεν κάνω συνήθως edit σε βίντεο που έχω τραβήξει μόνη μου αλλά ξέρεις με φωτογραφίες κτλ. (Κάντε με add αν θέλετε στο youtube KStewfan3)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα! Τράβηξα κάποια πλάνα από τη σχολική γιορτή με τη βιντεοκάμερά μου και ακούγονται παράσιτα...Ένα μόνιμο θόρυβος. Δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει δυνατότητα να αφαιρεθούν; Με κάποιο φίλτρο ίσως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φτιάχνω βιντεάκια στο Facebook..
Σε λίγο καιρό θα αρχίσω να φτιάχνω και στο Youtube..αλλα θέλω πρώτα να μάθω να κάνω Edit!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω επιχειρήσει 1-2 φορές στο παρελθόν να κάνω edit στο Youtube... συνειδητοποίησα όμως ότι είμαι τελείως άχρηστη, γι'αυτό το παράτησα lol >.>

Τελικά το καλλιτεχνικό touch ή το'χεις ή δεν τό'χεις...:P

ενδιαφέρον θέμα...ναι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με pinnacle studio και vegas pro χρησιμοποιώντας το 2ο με διαφορά πιο πολύ... το vegas είναι για μένα ίσως το πιο χρήσιμο πρόγραμμα που έχω στον υπολογιστή... και το photoshop που έχω για φωτός ,περίσσοτερο χρρησιμοποιω το vegas (ναι ειναι για βιντεο,αλλα και στις φωτος κανει τα θαυματακια του:$) τωρα προσφατα έμαθα επιτέλους πως να φτιάχνω βιντεο με 2 κάμερες (στο περιπου ,μην φανταστειτε:P) αλλα έχω ενα θέμα... δεν ειμαι σίγουρος για τον ηχο πως να τον συχρονίζω:/ καμια ιδέα? btw συνιστω ανεπιφυλακτα το vegas σε ΟΛΟΥΣ απο τον πιο ''ασχετο''ως τον πιο ''ψαγμένο'' ;)

Yamb και Avidemux Portable για windows.

λοιπων αρχισα να χρησιμοποιω movie maker πριν 2 χρονια μετα το VideoPad Video Editor και τωρα το sony vegas pro 10. Τα βιντεο μου ειναι καλα αλλα εχουν τα πιο ακριρα θεματα...:redface: το καλοκαιρι βεβεα εκανα κατι "μεγαλο" την βαπτιση του ξαδελφου μου.Και εγω πιστευω πως το vegas είναι το πιο χρήσιμο πρόγραμμα που έχω στον υπολογιστή.

https://www.youtube.com/user/DreaMMagicGirl?feature=mhee

Χρησιμοποιώ το Sony Vegas 10 παρα πολυ καλο!!!
Οριστε και ο λογαριασμός μου στο YOUTUBE https://www.youtube.com/user/Obasketakias?feature=guide

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back