Λουκριτια θελεις να πεις,οτι μεσα στα σχολεια προωθουν το χαος και την αντισταση στην εξουσια;
1.Εγω βλεπω το αντιθετο,να γινεται καταχρηση εξουσιας μεσα στα σχολεια και θα σου αναφερω ενα απλο παραδειγμα.Ξερεις οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ενας καθηγητης να βγαλει εξω εναν μαθητη με απουσια;Εσυ που τηρεις και τους νομους,ψαξ το και θα δεις.
2.Μαζοποιημενος ειναι οποιος βριζει την αστυνομια και τρωει δακρυγονα;
3.Μεγαλο αριθμο ομοιδεατων μου;Εγω τους περισσοτερους να κραζουν και να λενε ηλιθιες γνωμες χωρις επιχειρηματα πισω απο την οθονη τους τους βλεπω ή να πινουν καφεδες.
4.Σε φορουμ ειμαστε,με οτι λεξιλογιο θελουμε θα μιλαμε.Εφοσον δε σε βρισαμε δε καναμε κατι κακο.
5.Αφου θελεις μια εννομη κοινωνια,κατσε να εχεις μονιμως καποιον πανω απ το κεφαλι σου.
ΥΓ.ποσο γουσταρω με κατι ''αντρες'' που πεταν αρνητικες αλλα ποτε δε μιλανε..Μας τελειωσαν τα επιχειρηματα;
1. Εγώ τηρώ τους νόμους; Χέστηκα για τους νόμους.
Καλά κάνουν και βγάζουν έξω μερικούς μαθητές, κατάχρηση γίνεται και από τις 2 πλευρές όπως το θέτεις.
2. Εν μέρει ναι.
3. Δες πόσοι αποδέχονται τις δικές σου απόψεις και πόσοι τις δικές μου, ιδίως μέσα στα πανεπιστήμια. Μετά έλα και πες μου.\
4. Μα δεν σου είπα τί λεξιλόγιο να χρησιμοποιείς. Σου είπα τί "εκπέμπει" η γλώσσα σου
5. Έχεις συνδυάσει την εξουσία τόσο στενά με την σημερινή κατάσταση, που αδυνατείς να συλλάβεις ότι είναι ό,τι πιο φυσικό υπάρχει.
δεν επιτεθηκα , σου απαντησα , αν δεν σ αρεσει το υφος μου δεν με απασχολει , οσο για τον τροπο που γραφω εννοειται οτι θα γραφω οπως θελω .
χαος ? ε? χαχαχα ....καλα ασε εμενα να δεχομαι το δηλητηριο και να μαι αποχαυνωμενη ! αχ ρε λουκρητια ευτυχως που εχουμε και σενα να μας αφυπνισεις !
μεγαλος ??? yeeeeahhh
Μπραβο ρε λουκρητια που δεν εισαι αποχαυνωμενη και παρ ολα αυτα εχεις ενοχοποιησει εννοιες !
που δεν διαβαζεις ολα οσα γραφω και απαντας κιολας !
που θες και βουρδουλα πανω απο το κεφαλι σου για να εισαι καλα !
που πιστευεις οτι αυτο χρειαζονται και οι αλλοι εκτος απο σενα !
για κοιτα να δεις ...χρειαζομαστε την υποταγη δλδ σε καποιον/ καποιους για να λειτουργησουμε σωστα σαν κοινωνια ε ?
εννομη βια λοιπον ...
πλακα εχεις !
Θα απαντήσω στα τελευταία, καθώς το μόνο που κάνεις είναι να ειρωνεύεσαι, χωρίς να γράφεις κάτι ουσιαστικό.
Ναι, μια κοινωνία χρειάζεται κάποιον ή κάποιους, που θα έχουν την ικανότητα και το ήθος να διοικήσουν.
Μιλάτε για ανομία. Ξέρετε τί είναι η ανομία;
Νόμοι υπάρχουν πολλών ειδών, έγγραφοι και άγραφοι.
Δεν μπορούνε όλοι οι άνθρωποι να παραμερίσουν το εγώ τους για να συμβιώσουν με τους άλλους, κάτι που χρειάζεται είτε σε μια έννομη, είτε σε μια αάομη κοινωνία.
Ο γραπτός νόμος εν μέρει τους περιορίζει. Πάντοτε θα υπάρχουν παρεκκλίνουσες και επικίνδυνες συμπεριφορές, η πρόληψη των οποίων δεν έχει να κάνει με την παιδεία, ούτε με τη φτώχεια, ούτε με τίποτα.
Υ.Γ: Επίσης, κανένας από τους 2 σας δεν πήρε θέση για τις δολοφονίες 4 αθώων ανθρώπων (Marfin), που έγιναν κατά τη διάρκεια "διαδηλώσεων" τον Μάιο του 2010.
Εγώ δεν θεοποίησα τα αστυνομικά σώματα. Και ξύλο δίνουνε χωρίς λόγο κάποιες φορές, και ας μην ξεχνάμε τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα.
Είπα, ωστόσο, ότι η ύπαρξη της αστυνομίας είναι απαραίτητη.