Αστυνομία: φταίει για όλα;

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,031 μηνύματα.
απο την αλλη δε συμφωνω με τη λογικη του "πυροβολω τους αστυνομικους". ειπαμε, διαφωνουμε με το συστημα, αλλα δε φτανουμε σε σημειο να αφαιρεσουμε τη ζωη ενος ανθρωπου. ειτε αστυνομικος ειναι, ειτε 16 χρονος μαθητης
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ToMakriAggouri

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα.
Δεν ξερω αν φταινε για ολα οι αστυνομοι, αλλα το γεγονος οτι ο τελευταιος ιός ειναι των γουρουνιων δεν ειναι καθολου τυχαιο..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Δημοσιεύματα του Τύπου και ανακοινώσεις κοινωνικών φορέων φέρνουν στο φως νέα στοιχεία για την επίθεση στο παλιό Εφετείο, το απόγευμα του Σαββάτου, από μέλη της Χρυσής Αυγής. Τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης έδρασαν υπό την πλήρη ανοχή και κάλυψη των αστυνομικών δυνάμεων.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Το αυγό του φιδιού «κλωσάει» η ΕΛ.ΑΣ. Της Γεωργίας Δάμα

Ο τοίχος του Εθνικού Θεάτρου βάφτηκε από το αίμα διερχόμενου μετανάστη. Ο δρόμος γέμισε δακρυγόνα. Γύρω από τα καταστήματα της πλατείας Ομονοίας, που έκλεισαν βιαστικά, ξετυλίγεται μια σκληρή σύγκρουση ανάμεσα σε ομάδες που πετούν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και περαστικούς. Έλληνες και μετανάστες.

Έξω από το παλιό Εφετείο στη Σωκράτους: Ποιος δίνει εντολές σε ποιόν; Στην πλατεία Ομονοίας, γύρω στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, συγκεντρώθηκε η πρώτη ομάδα από τις «Επιτροπές Κατοίκων» Αμπελοκήπων και Αιγάλεω. «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» έγραφε το πανό. Γεροδεμένοι, που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα. Ανάμεσά τους και πέντε-έξι νέα κορίτσια. Κρατούσαν κοντάρια, μοίραζαν ελληνικές σημαίες. Και κάποιες μαύρες με τον άσπρο σταυρό. Τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ στάθηκαν στην πλατεία Ομονοίας, γύρω από τις «Επιτροπές Κατοίκων», οι οποίες καλούσαν αρκετές εβδομάδες πριν σε συγκέντρωση για να «διώξουμε τους αλλοδαπούς εισβολείς»…

Ένα ελληνικό τραγούδι της περιόδου του Βʼ Παγκοσμίου Πολέμου διαδέχθηκε μουσική του Βάγκνερ (Βαλκερίες). Είναι ένα από τα προπαγανδιστικά κομμάτια που αγαπούσε ιδιαίτερα ο Χίτλερ. Ο Μιχαλολιάκος παραδίδει την ντουντούκα σε γυναίκα ομιλήτρια. Η οποία βρίζει χυδαία τα πολιτικά κόμματα, τον ΣΥΡΙΖΑ: «Την πλύστρα, την Κούνεβα πρότειναν για εκπρόσωπο της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο. Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα απʼ αυτή…».

Φορώντας κράνη, κρατώντας σημαίες και εξοπλισμό, έπειτα από εντολή του επικεφαλής, παρατάσσονται σε δυάδες. Φωνάζοντας το σύνθημα «Αλήτες-προδότες-πολιτικοί». Στέκονται ακίνητοι. Από το μεγάφωνο ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος.

Γεμίζουν την πλατεία φυλλάδια: «Ευρωεκλογές 2009. Επειδή ο λοχίας αργεί… Ψήφισε Χρυσή Αυγή». «Έξω οι αλλοδαποί αστυνομικοί που έχουν προσλάβει στα σώματα ασφαλείας», «Οι Έλληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για την πατρίδα και τον λαό». Υπογράφει «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή». Σε όλα υπάρχει και μία σβάστικα.

«Να μη φτάσουν στο παλιό Εφετείο»

«Η Χρυσή Αυγή δολοφονεί. Εδώ και τώρα να καταργηθεί», το σύνθημα της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό και της YRE, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Μαζί τους ήταν οι 600 ένοικοι -παράνομοι μετανάστες- του παλιού Εφετείου. Φώναζαν όλοι μαζί συνθήματα: «Τσακίστε τους φασίστες», «Ποτέ ρατσισμός», «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τούς κρεμά». Επικεφαλής της συγκέντρωσης παρακαλούσε τον υπεύθυνο της διμοιρίας: «Δεν έχουμε σκοπό να πειράξουμε κανέναν. Μόνο μην τους αφήσετε να πλησιάσουν στο παλιό Εφετείο…»…

Η επίθεση

Με το σύνθημα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή» οι συγκεντρωμένοι στην Ομόνοια κατευθύνονται προς την Αγ. Κωνσταντίνου. Ο επικεφαλής των ΜΑΤ μάς απαγορεύει να πλησιάσουμε. Συνοδεία διμοιριών ΜΑΤ, οι «Επιτροπές κατοίκων» οδηγούνται στην οδό Σωκράτους 58, απέναντι ακριβώς από το παλιό Εφετείο. Στο κτίριο βρίσκονται τα γραφεία της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Τα ΜΑΤ μπροστά, πίσω τους οι συγκεντρωμένοι. Δεκάδες χειροβομβίδες κρότου-λάμψης πέφτουν μέσα στον προαύλιο χώρο του Εφετείου. Αυτή τη φορά όμως δεν απασφαλίστηκαν από τα χέρια των αστυνομικών. Κροτίδες, βεγγαλικά, πέτρες, τούβλα, πέφτουν από την ταράτσα του κτιρίου -που στεγάζει την οργάνωση- πάνω στο Εφετείο. Κατευθύνονται ιδιαίτερα σε ορισμένους εργαζόμενους του Τύπου που τόλμησαν να πλησιάσουν.

Παράλληλα, στο αδιέξοδο της οδού Μενάνδρου (πίσω είσοδος παλιού Εφετείου) συνωστίζονται εκατοντάδες μετανάστες. Ομάδα κρούσης, με κράνη και τη σημαία της Χρυσής Αυγής στα χέρια εμφανίζεται προς τον προαύλιο χώρο…


ΤΑ ΝΕΑ, Αυτοδιαχείριση παντού! Του Σταύρου Θεοδωράκη

Τελικά αυτή η χώρα είναι το άντρο της αυτοδιαχείρισης (και όλα τα άλλα που λέγονται περί γενικευμένης ανικανότητας είναι παρεξήγηση). Το Σάββατο έζησα από κοντά τις συγκρούσεις στην Ομόνοια και γύρω από το παλιό Εφετείο, το οποίο έχουν καταλάβει μετανάστες από την Αλγερία, το Μαρόκο, τη Συρία, την Αίγυπτο. Ο επικεφαλής αστυνομικός- άγνωστο για ποιο λόγο – επέτρεψε στους «αγανακτισμένους πολίτες» να παρελάσουν έξω από το παλιό Εφετείο στη Σωκράτους και να «μυήσουν» στον πετροπόλεμο τους έγκλειστους μετανάστες. Στη συνέχεια και αφού όλοι χόρτασαν πετροπόλεμο διετάχθη από κάποιον (άλλο;) αστυνομικό η απομάκρυνση των «αγανακτισμένων» από την πρόσοψη του παλιού Εφετείου. Και ενώ η μία ομάδα αστυνομικών (αριστερά του ξενοδοχείου) έδιωξε όντως τους «αγανακτισμένους» που της αναλογούσαν, η άλλη ομάδα αστυνομικών (δεξιά του ξενοδοχείου) έγινε μια παρέα με τους «αγανακτισμένους». Γελάκια, συζητήσεις («κράτα μου τη σημαία να σου κρατήσω την ασπίδα να ξαποστάσεις»), συνθήματα της Χρυσής Αυγής και πέτρες προς τους μετανάστες, μαζί βέβαια με ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Το πανηγύρι στους γύρω δρόμους με εστία αυτό το σημείο (Σωκράτους και Σατωβριάνδου) συνεχίστηκε για σχεδόν μία ώρα, στη διάρκεια της οποίας αρκετοί μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ανοιγμένα τα κεφάλια. Ώσπου κάποιος (άλλος; τρίτος; τέταρτος;) αστυνομικός έδωσε εντολή να απωθηθούν εντελώς οι λίγοι εναπομείναντες Χρυσαυγίτες και να μην έχουν καμία οπτική επαφή με τους μετανάστες. Και βεβαίως μόλις χάθηκε το «αντικείμενο του πόθου» όλη η περιοχή ηρέμησε. Το κέντρο όμως- η μισή Αθήνα δηλαδή- είχε ζήσει, Σάββατο απόγευμα, 3 ώρες απόλυτου (αυτοδιαχειριζόμενου!) χάους”.


Η Δημοκρατία του επίσημου κράτους!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ
Για μία ακόμα φορά Αστυνομία και Χρυσή Αυγή πάνε χέρι-χέρι. Από το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα


Όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στις οδούς Σωκράτους και Μενάνδρου, απέδειξαν (για πολλοστή φορά…) ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι πάρα ένας παρακρατικός μηχανισμός, οργανικά συνδεδεμένος με την Αστυνομία. Η κοινή επίθεση ΜΑΤ-Χρυσής Αυγής ενάντια στην αντιρατσιστική συγκέντρωση στο χώρο του παλιού Εφετείου, πρέπει να έπεισε ακόμα και τους πιο σκεπτικιστές ότι όσα συνέβησαν στις 2 Φλεβάρη 2008, όταν οι Χρυαυγίτες επιτέθηκαν μαζί με τα ΜΑΤ και μαχαίρωσαν διαδηλωτές, δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Κυβέρνηση και Αστυνομία επωάζουν το αυγό του φιδιού!

Επειδή, όμως, οργιάζει η κρατικά κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση καλό είναι να παρουσιάσουμε συνοπτικά τι έγινε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας. Η πολυδιαφημισμένη αντιμεταναστευτική συγκέντρωση της πλατείας Ομονοίας μάζεψε τελικά περί τα 200 άτομα, όλα μέλη της Χρυσής Αυγής. Όπως είχαμε από καιρό τονίσει, οι δήθεν «επιτροπές πολιτών» της Πάτρας και του Αγίου Παντελεήμονα, δεν είναι παρά περιθωριακά μετωπικά σχήματα της Χρυσής Αυγής, που απλά βρίσκουν ανοιχτούς τους διαύλους των τηλεοράσεων για να διασπείρουν τη ρατσιστική προπαγάνδα τους. Είναι εξόχως χαρακτηριστικό, ότι στη συγκέντρωση αυτών των θλιβερών εμποράκων του πατριωτισμού, παίζονταν εμβατήρια της ναζιστικής Γερμανίας…. Την ίδια ώρα με τη φασιστική σύναξη, οργανώθηκαν τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Οι αναρχικοί μαζεύτηκαν στην Κάνιγγος (όπου τους επιτέθηκαν και τους διέλυσαν τα ΜΑΤ), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πλατεία Κοτζιά, και αντιρατσιστικές και άλλες οργανώσεις (Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, YRE, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, Κυριακάτικο Σχολείο, τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΑ, Ξεκίνημα, Κόκκινο, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα) στο χώρο του παλιού Εφετείου, όπου μένουν σε άθλιες συνθήκες εκατοντάδες μετανάστες.

Κατά τις 8:00 μμ, οι Χρυασαυγίτες με τη συνοδεία των ΜΑΤ, έφυγαν από την Ομόνοια. Στη Σωκράτους, και ενώ τα ΜΑΤ ήταν δίπλα τους, άρχισαν να πετάνε πέτρες και βομβίδες κρότου λάμψης (από αυτές τις ίδιες που πετάνε τα ΜΑΤ…) στο παλιό Εφετείο. Εννοείται ότι τα ΜΑΤ δεν κάνουν τίποτα για να τους σταματήσουν. Και όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα, αλλά διμοιρίες κατεβαίνουν την οδό Βερανζέρου για να διαλύσουν τους αντιρατσιστές που είναι συγκεντρωμένοι στην οδό Μενάνδρου (στην κάτω είσοδο του παλιού Εφετείου). Ακριβώς πίσω από τα ΜΑΤ, Χρυσαυγίτες ρίχνουν πέτρες στους αντιρατσιστές. Δίπλα και μπροστά τους, άλλοι Χρυσαυγίτες οπλισμένοι με καδρόνια και μαχαίρια επιχειρούν να λειτουργήσουν ως εμπροσθοφυλακή της Αστυνομίας. Οι αντιρατσιστές υποχωρούν προς την Αγίου Κωνσταντίνου, και οι Χρυσαυγίτες, με τα ΜΑΤ πάντοτε στο πλάι τους, επιχειρούν να μπουν στο παλιό Εφετείο, όπου απωθούνται όμως από τους μετανάστες και τους αλληλέγγυους. Στο τέλος, τα ΜΑΤ συνόδευσαν τους νεοναζί μέχρι τη γιάφκα που διατηρούν στον οδό Σωκράτους. Εννοείται χωρίς να συλλάβουν κανένα. Το ότι τελικά δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς από την κοινή δράση Χρυσής Αυγής-Αστυνομίας, μάλλον πρέπει να αποδοθεί σε σύμπτωση.

Από τη συνοπτική περιγραφή των γεγονότων, καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική οργάνωση, αλλά παρακρατικός μηχανισμός, συμπληρωματικός της Αστυνομίας. Και όσοι στα ΜΜΕ και τον πολιτικό κόσμο δημιουργούν αντιμεταναστευτικό κλίμα, ανοίγουν στην πραγματικότητα το δρόμο σε μια νέα εκδοχή φασισμού.Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν μπροστά τους.

https://www.tvxs.gr/v11364

εχει και βιντεακι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kotatsuneko

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1,494 μηνύματα.
Δεν υπάρχουν χειρότεροι από τους Χρυσαυγίτες....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
υπαρχουν, οι αστυνομικοι που τους στηριζουν :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kotatsuneko

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1,494 μηνύματα.
Ναι είναι και αυτό...
Ρε συ έρχονται στο σχολείο και καταστρέφουν τους τοίχους,άσε που γράψανε και το κορυφαίο : ΜΑΤ+Χ.Α.= <3
Έλεος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thewatcher

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
Καλά αυτό ίσως να είναι και ειρωνικό (το ΜΑΤ+Χ.Α.=<3).

Πάντως αναρωτιέμαι τελευταία, το ΚΚΕ είναι αριστερό κόμμα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Αριστερό...με δεξιές μετοχές.
Το φαινόμενο ΚΚΕ είναι απλά ένα δείγμα πολιτικής απαρχαιωμένης εγγενούς ηλιθιότητας, δεν είναι κόμμα. Κι αναρωτιέμαι για ποιο λόγο πρέπει ο κρατικός προυπολογισμός να χρηματοδοτεί μια πολιτική οργάνωση που δεν προσφέρει τίποτα στον πολιτικό διάλογο, είναι δε η πλουσιότερη πολιτική οργάνωση της χώρας, με τις μετοχές σε επιχειρήσεις, με τις συνδρομές των "φίλων", με την κληρονομιά από τη Μόσχα και με τις "συμβολικές αμοιβές" των 300 ευρώ με τις οποίες "πληρώνει" τους υπαλλήλους του, λες και δεν δουλεύουν για την πάρτη τους, αλλά για..."το φουκαριάρικο το προλεταριάτο".
Αν απασχολούσα είλωτες, τους οποίους θα έχριζα "υπηρέτες του λαού", αν είχα ένα κομματικό ταμείο να πληρώνει κάθε γούστο μου κι αν η κόρη μου, Βασιλεία Παπαρήγα, είχε τελειώσει το Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών, θα είχα κι εγώ την πολυτέλεια να βγαίνω στα κανάλια και, σε ένα περιβάλλον με παπάρες πολιτικούς, εγώ να λέω παπαριές εις το τετράγωνο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thewatcher

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
Επίσης στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ γίνεται απιστευτη πλύση εγκεφάλου. Οι άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά έχουν τελείως δογματικές και απαρχαιωμένες απόψεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
καλα αλλα δεν ειναι το θεμα μας το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μη ξεφευγετε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrhstoss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα.
καλα αλλα δεν ειναι το θεμα μας το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μη ξεφευγετε...
ΓΙΑΤΙ ειναι το θεμα μας η Χ.Α.??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Αν συνεργαζεται με την αστυνομια ειναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrhstoss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα.
Αν συνεργαζεται με την αστυνομια ειναι.

Και αν η ΚΝΕ αντιτιθεται στην αστυνομια,ειναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Σιγά την αντίθεση, στο σύστημα είναι και το ΚΚΕ κι όλες οι οργανώσεις του, δεν είναι επαναστάτες, όσο κι αν έτσι θέλουν να δείχνουν.
Η κατάχρηση εξουσίας, πάντως, δεν μπορεί να στιγματίζει ένα κλάδο, οι αριστεροί αστυνομικοί σιγοντάρουν αριστερούς, οι δεξιοί δεξιούς, αυτό είναι πρόβλημα κατάχρησης εξουσίας, δεν είναι πρόβλημα συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης. Όσο κακό κάνουν αυτοί που χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να σιγοντάρουν ακροδεξιούς εγκληματίες, άλλο τόσο κακό κάνουν κάτι Τσιπρομαλάκες που βάζουν βουλευτές να αποφυλακίζουν κάτι τσογλανάκια που κατεβαίνουν και τα κάνουν μπάχαλο επειδή ο μπαμπάς έχει άκρες στο συνδικαλισμό. Οι μοναδικοί που είναι τίμιοι είναι αυτοί που δε σπάνε τίποτα γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν άκρη να τους βγάλει από μέσα. Αυτοί που κάνουν μπάχαλο εκμεταλλεύονται την ίδια κατάχρηση εξουσίας που εκμεταλλεύεται κι η Χρυσή Αυγή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrhstoss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα.
Σιγά την αντίθεση, στο σύστημα είναι και το ΚΚΕ κι όλες οι οργανώσεις του, δεν είναι επαναστάτες, όσο κι αν έτσι θέλουν να δείχνουν.
Η κατάχρηση εξουσίας, πάντως, δεν μπορεί να στιγματίζει ένα κλάδο, οι αριστεροί αστυνομικοί σιγοντάρουν αριστερούς, οι δεξιοί δεξιούς, αυτό είναι πρόβλημα κατάχρησης εξουσίας, δεν είναι πρόβλημα συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης. Όσο κακό κάνουν αυτοί που χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να σιγοντάρουν ακροδεξιούς εγκληματίες, άλλο τόσο κακό κάνουν κάτι Τσιπρομαλάκες που βάζουν βουλευτές να αποφυλακίζουν κάτι τσογλανάκια που κατεβαίνουν και τα κάνουν μπάχαλο επειδή ο μπαμπάς έχει άκρες στο συνδικαλισμό. Οι μοναδικοί που είναι τίμιοι είναι αυτοί που δε σπάνε τίποτα γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν άκρη να τους βγάλει από μέσα. Αυτοί που κάνουν μπάχαλο εκμεταλλεύονται την ίδια κατάχρηση εξουσίας που εκμεταλλεύεται κι η Χρυσή Αυγή.

Ναι πιο σωστα "και καλα" αντιτιθεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Και αν η ΚΝΕ αντιτιθεται στην αστυνομια,ειναι.

Οχι γιατι η αστυνομια δεν εχει ενεργητικο ρολο σε αυτη την περιπτωση, ενω αν στηριζει την Χ.Α. εχει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Απλά η ΚΝΕ είναι τόσο συμβιβασμένη που δεν έχει ποτέ προβλήματα με το νόμο. Οι υπόλοιποι μπάχαλοι που αποφυλακίζονται από παρεμβάσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περισσότερη ευθύνη για την κατάχρηση εξουσίας γιατί τουλάχιστον τους χρυσαυγίτες τους βλέπεις μπροστά σου, οι άλλοι τα κάνουν απ'τα γραφεία τους στο Κολωνάκι με την κάλυψη του "λαικού κόμματος".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrhstoss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα.
Οχι γιατι η αστυνομια δεν εχει ενεργητικο ρολο σε αυτη την περιπτωση, ενω αν στηριζει την Χ.Α. εχει.

H X.A. δεν εσπασε ποτε τιποτα,δεν κινηθηκε ποτε εναντιον της αστυνομιας,κανει πορειες για εθνικα θεματα παντα και ολως τυχαιως παντα γινονται αντι-πορειες οι οποιες ερχονται ολως τυχαιως σε συγκρουση με τους χρυσαυγιτες.Γιατι συμβαινει αυτο αραγε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
δεν ειναι τυχαιες οι αντιπορειες, γινονται γιατι οι πορειες των Χ.Α. ειναι φασιστικες, επομενως λογικο να γινονται αντι-φασιστικες πορειες. Το θεμα ειναι ο ρολος της αστυνομιας σε ολο αυτο, οχι τι κανει και τι δε κανει η Χ.Α.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrhstoss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα.
δεν ειναι τυχαιες οι αντιπορειες, γινονται γιατι οι πορειες των Χ.Α. ειναι φασιστικες, επομενως λογικο να γινονται αντι-φασιστικες πορειες. Το θεμα ειναι ο ρολος της αστυνομιας σε ολο αυτο, οχι τι κανει και τι δε κανει η Χ.Α.

Οταν δεν αφηνεις τον αλλον να κανει πορεια τοτε ποιος ειναι ο φασιστας?Με τη λογικη σας ολοι εχουν δικαιωμα να κατεβαινουν στους δρομους για κατι,ξερεις για ποιους λογους κανει πορειες η Χ.Α?για τα ΙΜΙΑ π.χ. ειναι φασιστικη πορεια?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top