(Αναφερόμενος στην πλειοψηφία των Ματατζίδων, Οεπτάδων, τροχαίων, ζητάδων)
είναι... ανικανοι, ακατάλληλοι, επικίνδυνοι.
Είναι οι κλασσικοί σταρχιδιστές , χωρίς όρια στην μαλάκινση Ελληνάρες με 2 όμως σημαντικές διαφορές. α) έχουν περάσει εκπαίδευση που τους έχει φανατίσει/τους έχει κάνει εθνίκια του κεράτα και β) τους έχει δωθεί εξουσία. Πράγμα που τους κάνει επικίνδυνους. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
Σ αυτά προσθέτονται η "συναδαλφική αλληλεγγύη" κατά την οποία οι "συνάδελφοι" μπορούν να μην υπακοούν τον νόμο. (βλέπε τροχαίες παραβιάσεις - έχω περιπολικό, περνάω με κόκκινο χωρίς φάρο σειρήνα και σταματάω για καφέ, βλέπε "κάλυψη" σε περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας, βλέπε 1000000 πράγματα) (έτσι έχει σχηματιστεί σε όλους τους αστυνομικούς η αντληψη ότι είναι υπεράνω νόμου)
Το κερασάκι στην τούρτα είναι ενα παντελώς τρύπιο δικαστικό σύστημα, οπότε ο κάθε πολίτης βρίσκεται αντυπεράσπιστος μπροστά στην κ@υλα του κάθε "αστυνομικού"
Έχω πάει μόνο 2 φορές στην ζωή μου σε πορεία. Οι αστυνομικοί ήταν το λιγότερο "προκλητικότατοι". Το λιγότερο.
Αλλά έχω ζήσει και άπειρες φορές κατάχρηση εξουσίας στους δρόμους ως οδηγός.
Παρ' όλα αυτά να πω και κάτι. Και δώστε βάση. Σκατά τα κάνουν οι αστυνομικοί του δρόμου. Πριν 2 χρόνια λόγω μιας "παρεξήγησης" είχα κάποια τρεξίματα στην ΓΑΔΑ. Εκεί μίλαγα με τον διοικητή (όποιος θέλει όνομα και περιστατικό με πμ), ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί λύση+ το ότι δουλευε 18ωρα +++ (επιβεβαιωμένα κι όλας)
Κάτι παρόμοιο και με τον διοικητή του τμήματος χαλκίδας. ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.