kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metallurgy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timosftw
Νεοφερμένο μέλος

kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsifmaster
Νεοφερμένο μέλος

kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος

να κανω μια ερωτηση? το φεβρουαριο ειχα δηλωσει για αστυνομικες σχολες,και μαλλον η αστυνομια ειναι πρωτη μου επιλογη.Μηπως πρεπει να παω στην αστυνομια να δηλωσω τιποτα και αν μεχρι ποτε και τι χαρτια χρειαζεται?
όλα αυτά θα τα μάθεις του χρόνου , δηλαδή θέλω να πώ εσύ τον Φεβρουάριο στο σχολείο θα δηλώσεις να είσαι υποψήφιος στις αστυνομικές σχολές , και έπειτα θα μάθεις από την προκήρυξη που θα βγεί τότε τι ακριβώς θα κάνεις, για αυτό και εμείς τώρα ψοφάμε να μάθουμε πότε θα βγει η προκήρυξη για να κάνουμε τα χαρτιά μας , και αγχωνόμαστε γιατί φτάσανε οι πανελλαδικές και δεν έχουμε χρόνο...
υ.γ. εύχομαι εσύ να είσαι πιο τυχερός και να βγει η προκήρυξη πιο γρήγορα !!!
timosftw
Νεοφερμένο μέλος

kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατερινα 1993
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timosftw
Νεοφερμένο μέλος

kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος

timosftw
Νεοφερμένο μέλος

φιλε μου γεια σου που ξερεις οτι θα γινει 2 χρονια η σχολη??χαίρεται καταρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στις πανελλαδικές , η προκήρυξη θα βγεί μετά τις πανελλαδικές ! Τώρα δεν ξέρω για τα πόσα άτομα θα πάρουν , έχει 2 εκδοχές , να πάρει λίγα άτομα λόγο οικονομικής κρίσης ή να πάρει πολλά λόγο ότι αποστρατεύτηκαν πάρα μα πάρα πολλοί φέτος και επειδή από φέτος και στο εξής η σχολή θα είναι 2 χρόνια μέσα και επειδή τα παιδιά που μπήκαν πέρσι έχουν πρακτική φέτος , θα υπάρχουν αρκετές ελλείψεις κάτι που δεν το θέλουν καθόλου...(σώματα ασφαλείας και ελλείψεις) , οπότε διάβασμα , τον σταυρό μας και όλα θα πάνε καλά...καλή επιτυχία και καλή συνέχεια αδέρφια !
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος

φιλε μου γεια σου που ξερεις οτι θα γινει 2 χρονια η σχολη??
το είπαν απο τις σχολές και μου το είπε και ο πατέρας μου ...αυτό από πέρσι το είπαν...
Platwnas
Νεοφερμένο μέλος

Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

solonas07
Δραστήριο μέλος

Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειρηνηγ49852
Νεοφερμένο μέλος

NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- John Vasileiou
- Trixompalas
- vsouzana
- Dhmhtra.pag.
- Startx0
- Konstantis_X
- Krista b
- xris
- IDK3
- iiTzArismaltor_
- giapar
- GeorgePap2003
- Dafney
- kontiki
- dimitrark
- JC_APC
- Nic Papalitsas
- phoni
- Panelladikologos
- tolis
- Jim.ser
- Maria•
- nkot
- george55
- spiroskrokidis5@gmai
- vasilis123321
- Antonisbairac1
- KimTaehyung
- Libertus
- Marioskops
- Giii
- iminspain
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- SlimShady
- mariliza8
- Μαθητης00
- Jimmy20
- panagiotis23
- panspil
- angies
- luisnazariodelima
- Δήμη.Ντ
- Orphalesian
- Nick0007
- Nina42
- Κλημεντίνη
- MarcoReus
- Rene2004
- fearless
- victor 21
- Stelios725
- hirasawayui
- tsiobieman
- valantis21
- dbPoliceOff
- Bgpanos
- eri548
- Panos blg
- ManAg3R
- JohnGreek
- Leukosrinokeros
- giota1111
- Marskr
- kokk
- Ryuzaki
- tymvorixos
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.