Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 19:30 Η Mariaathens: #1 14-11-21 19:30 Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Συνημμένα 20211114_181705.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 249 20211114_181723.jpg 52,2 KB · Εμφανίσεις: 266 20211114_181746.jpg 83,7 KB · Εμφανίσεις: 246 20211114_181812.jpg 73,2 KB · Εμφανίσεις: 236 20211114_181830.jpg 83,1 KB · Εμφανίσεις: 258 20211114_195509.jpg 1,2 MB · Εμφανίσεις: 249 20211114_195534.jpg 1,3 MB · Εμφανίσεις: 237 Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2021 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:04 Η Pak έγραψε: #2 14-11-21 20:04 @γιαννης_00 έλα, εχεις πάλι ξενύχτι. Βέβαια οπως ειπα και την προηγούμενη φορά το σωστό ειναι να τις λύσει η Μαρια. Δεν μιλάμε για μια ασκηση... Αλλα τι να κάνουμε το αγορι μας ειναι φιλότιμο Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:07 Η Mariaathens: #3 14-11-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @γιαννης_00 έλα, εχεις πάλι ξενύχτι. Βέβαια οπως ειπα και την προηγούμενη φορά το σωστό ειναι να τις λύσει η Μαρια. Δεν μιλάμε για μια ασκηση... Αλλα τι να κάνουμε το αγορι μας ειναι φιλότιμο Click για ανάπτυξη... Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:12 Η Pak έγραψε: #4 14-11-21 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να δικαιολογησε δεν ειμαι ουτε η μαμα σου ουτε η καθηγήτρια σου. Την προηγούμενη φορα πέρασαν ποσες ωρες και δεν ανέβασες καμια λυμενη οποτε... Καλα τώρα που στο ειπα είμαι σίγουρη οτι κάποια θα ανεβάσεις. Για καλο τα λεω και μην το παιρνεις προσωπικά, ειναι απλα μια φιλική συμβουλή Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:15 Η Mariaathens: #5 14-11-21 20:15 Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Pak έγραψε: #6 14-11-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια ειναι οτι διακρίνω μια ένταση. Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπες οτι προσπαθείς να γίνεις καλύτερη στη φυσική. Αν όντως προσπαθείς,να ζητήσεις βοήθεια απο τον καθηγητή καθηγήτρια, πολλοί ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν επιπλέον τους μαθητές τους. Ελπιζω να μη σε στενοχώρησα ,δεν ήταν αυτος ο σκοπός μου. Και ο πληθυντικός ειναι περιττός Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:54 Η Mariaathens: #7 14-11-21 20:54 Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:04 Η Pak έγραψε: #2 14-11-21 20:04 @γιαννης_00 έλα, εχεις πάλι ξενύχτι. Βέβαια οπως ειπα και την προηγούμενη φορά το σωστό ειναι να τις λύσει η Μαρια. Δεν μιλάμε για μια ασκηση... Αλλα τι να κάνουμε το αγορι μας ειναι φιλότιμο Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:07 Η Mariaathens: #3 14-11-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @γιαννης_00 έλα, εχεις πάλι ξενύχτι. Βέβαια οπως ειπα και την προηγούμενη φορά το σωστό ειναι να τις λύσει η Μαρια. Δεν μιλάμε για μια ασκηση... Αλλα τι να κάνουμε το αγορι μας ειναι φιλότιμο Click για ανάπτυξη... Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:12 Η Pak έγραψε: #4 14-11-21 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να δικαιολογησε δεν ειμαι ουτε η μαμα σου ουτε η καθηγήτρια σου. Την προηγούμενη φορα πέρασαν ποσες ωρες και δεν ανέβασες καμια λυμενη οποτε... Καλα τώρα που στο ειπα είμαι σίγουρη οτι κάποια θα ανεβάσεις. Για καλο τα λεω και μην το παιρνεις προσωπικά, ειναι απλα μια φιλική συμβουλή Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:15 Η Mariaathens: #5 14-11-21 20:15 Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Pak έγραψε: #6 14-11-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια ειναι οτι διακρίνω μια ένταση. Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπες οτι προσπαθείς να γίνεις καλύτερη στη φυσική. Αν όντως προσπαθείς,να ζητήσεις βοήθεια απο τον καθηγητή καθηγήτρια, πολλοί ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν επιπλέον τους μαθητές τους. Ελπιζω να μη σε στενοχώρησα ,δεν ήταν αυτος ο σκοπός μου. Και ο πληθυντικός ειναι περιττός Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:54 Η Mariaathens: #7 14-11-21 20:54 Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@γιαννης_00 έλα, εχεις πάλι ξενύχτι. Βέβαια οπως ειπα και την προηγούμενη φορά το σωστό ειναι να τις λύσει η Μαρια. Δεν μιλάμε για μια ασκηση... Αλλα τι να κάνουμε το αγορι μας ειναι φιλότιμο
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:07 Η Mariaathens: #3 14-11-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @γιαννης_00 έλα, εχεις πάλι ξενύχτι. Βέβαια οπως ειπα και την προηγούμενη φορά το σωστό ειναι να τις λύσει η Μαρια. Δεν μιλάμε για μια ασκηση... Αλλα τι να κάνουμε το αγορι μας ειναι φιλότιμο Click για ανάπτυξη... Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:12 Η Pak έγραψε: #4 14-11-21 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να δικαιολογησε δεν ειμαι ουτε η μαμα σου ουτε η καθηγήτρια σου. Την προηγούμενη φορα πέρασαν ποσες ωρες και δεν ανέβασες καμια λυμενη οποτε... Καλα τώρα που στο ειπα είμαι σίγουρη οτι κάποια θα ανεβάσεις. Για καλο τα λεω και μην το παιρνεις προσωπικά, ειναι απλα μια φιλική συμβουλή Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:15 Η Mariaathens: #5 14-11-21 20:15 Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Pak έγραψε: #6 14-11-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια ειναι οτι διακρίνω μια ένταση. Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπες οτι προσπαθείς να γίνεις καλύτερη στη φυσική. Αν όντως προσπαθείς,να ζητήσεις βοήθεια απο τον καθηγητή καθηγήτρια, πολλοί ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν επιπλέον τους μαθητές τους. Ελπιζω να μη σε στενοχώρησα ,δεν ήταν αυτος ο σκοπός μου. Και ο πληθυντικός ειναι περιττός Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:54 Η Mariaathens: #7 14-11-21 20:54 Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: @γιαννης_00 έλα, εχεις πάλι ξενύχτι. Βέβαια οπως ειπα και την προηγούμενη φορά το σωστό ειναι να τις λύσει η Μαρια. Δεν μιλάμε για μια ασκηση... Αλλα τι να κάνουμε το αγορι μας ειναι φιλότιμο Click για ανάπτυξη... Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:12 Η Pak έγραψε: #4 14-11-21 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να δικαιολογησε δεν ειμαι ουτε η μαμα σου ουτε η καθηγήτρια σου. Την προηγούμενη φορα πέρασαν ποσες ωρες και δεν ανέβασες καμια λυμενη οποτε... Καλα τώρα που στο ειπα είμαι σίγουρη οτι κάποια θα ανεβάσεις. Για καλο τα λεω και μην το παιρνεις προσωπικά, ειναι απλα μια φιλική συμβουλή Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:15 Η Mariaathens: #5 14-11-21 20:15 Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Pak έγραψε: #6 14-11-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια ειναι οτι διακρίνω μια ένταση. Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπες οτι προσπαθείς να γίνεις καλύτερη στη φυσική. Αν όντως προσπαθείς,να ζητήσεις βοήθεια απο τον καθηγητή καθηγήτρια, πολλοί ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν επιπλέον τους μαθητές τους. Ελπιζω να μη σε στενοχώρησα ,δεν ήταν αυτος ο σκοπός μου. Και ο πληθυντικός ειναι περιττός Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:54 Η Mariaathens: #7 14-11-21 20:54 Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ήδη οπως είδατε ελυσα την πρώτη άσκηση και θα προσπαθήσω να λύσω και τις άλλες... ουτε εγώ θέλω να κουράζω κανέναν και ειδικα τον κύριο Γιαννη, που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Όταν ολοκληρώσω και άλλη ασκηση θα την ανεβάσω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να δικαιολογησε δεν ειμαι ουτε η μαμα σου ουτε η καθηγήτρια σου. Την προηγούμενη φορα πέρασαν ποσες ωρες και δεν ανέβασες καμια λυμενη οποτε... Καλα τώρα που στο ειπα είμαι σίγουρη οτι κάποια θα ανεβάσεις. Για καλο τα λεω και μην το παιρνεις προσωπικά, ειναι απλα μια φιλική συμβουλή
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:15 Η Mariaathens: #5 14-11-21 20:15 Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Pak έγραψε: #6 14-11-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια ειναι οτι διακρίνω μια ένταση. Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπες οτι προσπαθείς να γίνεις καλύτερη στη φυσική. Αν όντως προσπαθείς,να ζητήσεις βοήθεια απο τον καθηγητή καθηγήτρια, πολλοί ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν επιπλέον τους μαθητές τους. Ελπιζω να μη σε στενοχώρησα ,δεν ήταν αυτος ο σκοπός μου. Και ο πληθυντικός ειναι περιττός Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:54 Η Mariaathens: #7 14-11-21 20:54 Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ!
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.222 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:23 Η Pak έγραψε: #6 14-11-21 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια ειναι οτι διακρίνω μια ένταση. Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπες οτι προσπαθείς να γίνεις καλύτερη στη φυσική. Αν όντως προσπαθείς,να ζητήσεις βοήθεια απο τον καθηγητή καθηγήτρια, πολλοί ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν επιπλέον τους μαθητές τους. Ελπιζω να μη σε στενοχώρησα ,δεν ήταν αυτος ο σκοπός μου. Και ο πληθυντικός ειναι περιττός Τελευταία επεξεργασία: 14 Νοεμβρίου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:54 Η Mariaathens: #7 14-11-21 20:54 Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Καταρχάς φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κανεις κανενας. Δεύτερον τις φωτογραφίες τις ανέβασα πολυ πριν μου πείτε κάτι και τέλος, σας απάντησα γιατί θεωρώ ότι έχετε δίκιο και προσπαθώ να γίνω έστω και λίγο καλύτερη στη φυσικη, και για αυτό προσπαθώ τις ασκήσεις που πιστεύω ότι ίσως μπορώ να λύσω να τις λυνω. Σας ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια ειναι οτι διακρίνω μια ένταση. Αλλα θα σταθω σε αυτο που είπες οτι προσπαθείς να γίνεις καλύτερη στη φυσική. Αν όντως προσπαθείς,να ζητήσεις βοήθεια απο τον καθηγητή καθηγήτρια, πολλοί ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν επιπλέον τους μαθητές τους. Ελπιζω να μη σε στενοχώρησα ,δεν ήταν αυτος ο σκοπός μου. Και ο πληθυντικός ειναι περιττός
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 20:54 Η Mariaathens: #7 14-11-21 20:54 Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο από σεβασμο σας μιλάω στον πληθυντικο και για τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου και σας ευχαριστω πολυ για αυτό. Δεν θελω για κανέναν λόγο να γίνω αγενής.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 14-11-21 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Βοηθεια με αυτές μέχρι αύριο, παρακαλω. Ευχαριστώ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Ελυσα την πρώτη, απλά αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σωστή... Click για ανάπτυξη... Maria να ρωτησω, αυτες ειναι ασκησεις Β λυκειου γενικης παιδιας? Δυσκολα σας βαζουν?
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:13 Η Mariaathens: #9 14-11-21 22:13 Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε....
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:16 Ο Guest 881237: #10 14-11-21 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Εσύ θεωρητική είσαι ;;;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 14-11-21 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Ε, ναι β λυκειου γενικής... απλά έχουμε πολλη θεωρία την οποία δεν μας την εξηγούν και μετά μας βάζουν και όλες αυτές τις ασκήσεις, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να τις λύσει. Απλά οι καθηγητές αυτοί έρχονται από ιδιωτικά και έχουν σπουδάσει και εξω και νομίζουν ότι έτσι μας βοηθάνε.... Click για ανάπτυξη... Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων.
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:20 Η Mariaathens: #12 14-11-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ειχα την εντυπωση οτι στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο βαζουν ευκολοτερα. Ισως σας προετοιμαζουν για την τραπεζα θεματων. Click για ανάπτυξη... Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 14-11-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Μπορει, τι να σας πω... αλλα για να καταλάβετε πέρυσι είχαμε έναν κύριο στα μαθηματικά που επειδή είχαμε καραντίνα από ένα σημείο και μετά μας έκανε μόνο ύλη τρίτης λυκειου, για να βοηθήσει τα παιδιά που θα πανε οικονομικά... και οι ασκησεις που μας εβαζε ήταν πανδυσκολες... ίσως και επίπεδο πανελληνίων, τις οποίες φυσικά έλυνε μόνος του. Αλλα επειδή έχω δει την τράπεζα θεματων πραγματικα δεν έχει τόσο δύσκολα θεματα... τελοσπαντων! Click για ανάπτυξη... Α... αν εχει πιο ευκολα η τραπεζα , καλο ειναι. Σε ζοριζω τωρα για να τα βρεις πιο ευκολα μετα , οκ ,εχει και αυτο νοημα. Η φυσικη κουλομπ ειναι γλυκια φυσικη , ευχομαι να μη σε τρομαξει.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Dias έγραψε: #14 14-11-21 22:29 Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 14-11-21 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα γίνω κακός. Οι ασκήσεις που σας βάζουν να λύσετε είναι φυσιολογικού επιπέδου και μάλιστα προς το εύκολο. Αυτές τις ασκήσεις ένας μαθητής ή μαθήτρια που ενδιαφέρεται για το μάθημα θα μπορούσε να τις λύσει χωρίς βοήθεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ ξερεις Εμεις ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 01:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 15-11-21 01:18 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 02:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 15-11-21 02:03 Α) ξεχασα την φορα το Ε , ειναι απο τα Α προς το Β επειδη εινα θετικο το Ε Συνημμένα 1636934433251.png 398,7 KB · Εμφανίσεις: 207 Τελευταία επεξεργασία: 15 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 15-11-21 14:51 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Mariaathens Cat lady xrisamikol ggl nikolettari Stelios725 spring day Miranda32 T C Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 16:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 15-11-21 16:35 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 15-11-21 21:03