Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Λοιπόν, τα δικαιολογητικά διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωση, οπότε ψάξετε στην ιστοσελίδα του υπουργείου και ρωτήστε στο σχολείο. Βιαστείτε, όμως, γιατί μπορεί να μην προλάβετε, αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση για την μεταφορά ενός πιστοποιητικού, π.χ.
Εγώ που πρέπει να πάρω χαρτιά από άλλο μέρος, μου είπαν ότι προλαβαίνω-δεν προλαβαίνω, και είναι ΜΟΛΙΣ η 1η ημέρα.
Επίσης, για την δημιουργία κωδικού, τον οποίο, πιστεύω, πρέπει να γνωρίζετε μόνο εσείς, χρειάζετε να πάτε στη διεύθυνση του σχολείου σας και να έχετε μαζί σας ή την τααυτότητά σας, ή την αίτηση που είχαμε συμπληρώσει, η οποία πιστοποιεί ότι είμαστε υποψήφιοι στις φετινές Πανελλήνιες. (plus: πρέπει εκεί στο σχολείο, νομίζω, να δηλώσουμε και τα e-mails μας)
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

- Οι υποψήφιοι ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ για το 10% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειο την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης και την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Λογικά για αυτούς που δεν είναι σε ειδικές κατηγορίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Εμάς δεν μας έχουν ενημερώσει καθόλου γι αυτό το θέμα!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Εμας παντως μας ρωτησαν.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω πηγα σημερα και τον εκανα τον κωδικο(δεν ειμαι σε καποια ειδικη κατατηγορια)για αυτους που εχουν αδερφο και σπουδαζει σε αλλη πολη, τι δικαιολογητικα πρεπει να φερουν;
Εμας παντως μας ρωτησαν.
παντως για αυτους που εχουν αδερφο που σπουδαζει σε αλλη πολη,ο αδερφος πρεπει να παρει βεβαιωση απο την σχολη του.

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ας πεί κάποιος τι πρέπει να έχουμε μαζί μας όσοι δεν ανήκουμε σε καμία ειδική κατηγορία,απλώς την ταυτότητα?
Θέλει κανα πιστοποιητικό γέννησης ή κάτι?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Δεν ξερεις τι σημαινει ελληνικη περιφερεια.
Εγω θα παω την Παρασκευη και θα προσπαθησω να το δημιουργησω με ακρα μυστικοτητα.Γιατι περσι ειχαμε κατι παραξενα κρουσματα.

pontiki22
Νεοφερμένο μέλος

sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Οταν πας στο λυκειο σου δινουν ενα χαρτι που γραφεις το ονομα σου και τον κωδικο,επομενως αν το ξεχασεις περνας μια βολτα απο το σχολειο σου και τελος προβλημα..Αυτο αναρωτιεμαι και εγω. Αν πχ, ξεχασουμε τον κωδικο, η τον χασουμε, τοτε τι γινετε?
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

Οταν πας στο λυκειο σου δινουν ενα χαρτι που γραφεις το ονομα σου και τον κωδικο,επομενως αν το ξεχασεις περνας μια βολτα απο το σχολειο σου και τελος προβλημα..
Ναι, πηγα στο σχολειο και εβγαλα, αλλα δεν τον κρατησαν αυτοι τον κωδικο. Εγω αναφερομαι,αν εκεινη την ωρα που θα ειναι για το μηχανογραφικο, δεν θα μπορεις να μπεις με τον κωδικο για οποιδηποτε λογο, τοτε γινετε σε αυτη την περιπτωση? απλα δεν θα υποβαλεις το μηχανογραφικο, και τσαμπα τοση προσπαθεια?

Itach1
Διάσημο μέλος

Ναι λογικα δεν θα υποβαλεις μηχανογραφικο.Ναι, πηγα στο σχολειο και εβγαλα, αλλα δεν τον κρατησαν αυτοι τον κωδικο. Εγω αναφερομαι,αν εκεινη την ωρα που θα ειναι για το μηχανογραφικο, δεν θα μπορεις να μπεις με τον κωδικο για οποιδηποτε λογο, τοτε γινετε σε αυτη την περιπτωση? απλα δεν θα υποβαλεις το μηχανογραφικο, και τσαμπα τοση προσπαθεια?![]()
cha0s
Περιβόητο μέλος

Ναι, πηγα στο σχολειο και εβγαλα, αλλα δεν τον κρατησαν αυτοι τον κωδικο. Εγω αναφερομαι,αν εκεινη την ωρα που θα ειναι για το μηχανογραφικο, δεν θα μπορεις να μπεις με τον κωδικο για οποιδηποτε λογο, τοτε γινετε σε αυτη την περιπτωση? απλα δεν θα υποβαλεις το μηχανογραφικο, και τσαμπα τοση προσπαθεια?![]()
Ελα ρε συ, κάτι θα γίνεται. Θα πας απο το σχολείο και θα λυθεί το πρόβλημα

Αν υπάρχει βεβαίωση και απο τον διευθυντή οτι υπάρχει πρόβλημα με την συμπλήρωση, τότε δε θα έχεις πρόβλημα.
Το θέμα είναι να τους ενημερώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Εγώ πήγα να δικαιολογήσω απουσίες σήμερα και μου είπαν ότι επειδή δε θέλουν να μας έχουν σκόρπιους θα μας φωνάξουν όλους μια μελρα να τους βγάλουμε. Τι να πω πατέντες.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.