κοιταξτε το ξερω αλλα προτιμω να μπω κτηνιατρικη θεσσαλονικης απ'οτι φαρμακευτικη αθηνας...προφανως αμα μπω κτηνιατρικη κακως δηλωσα την φαρμακευτικη και αμα μπω τελικα σε καποια ιατρικη κακως δηλωσα ολες τις υπολοιπες...τις εβαλα απλα με σειρα προτιμησης ουτε τα μορια μου ξερω και αν και εχω δει και τις βασεις δεν με πολυενδιαφερουν δεν θα κατσω να κανω τοσο μεγαλη διατριβη αυτες μ'αρεσουν με αυτη την σειρα...σιγουρα δεν ειναι προτυπο μηχανογραφικου γι'αυτο ρωτησα για να δω το σκεφτικο και στους υπολοιπους που κανουν μηχανογραφικα...
Δίκιο έχεις η Κτηνιατρική ειναι πάντα πιο κατω απο την Φαρμακευτική οπότε ειτε δηλώσει φαρμακευτικές έιτε όχι...το ίδιο και το αυτό,,,,,,,
ααα...εσυ εισαι κτηνιατρικη θεσσαλιας αν μπορεις στειλε μου σε π.μ πως σου φαινεται αν σου αρεσουν τα μαθηματα...αν ειχες στοχο την ιατρικη και τελικα πηγες κτηνιατρικη και αν εγινε αυτο εισαι ευχαριστημενος??και πως το βλεπεις ευκολα μπορεις να μεταπηδησεις στην ιατρικη απο εκει με κατατακτηριες???και η καρδιτσα σαν πολη πως ειναι αμα ειναι να την δηλωσω πιο πανω απο τις φαρμακευτικες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.