Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2015 στις 01:02 Ο Guest 712911: #541 17-05-15 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Captain here: Όλα είναι πιθανά φέτος Click για ανάπτυξη... Κάθε χρονιά βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morfomenos Νεοφερμένο μέλος Ο morfomenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 13:43 Ο morfomenos: #542 17-05-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ακάλυπτος: Είμαι σε ένα οριακό σημείο, όπου έχω βγάλει πλήρως Αριστοτέλη και Πολιτεία. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο Πρωταγόρας. Λέτε να πέσει; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα…….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακάλυπτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ακάλυπτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 14:30 Ο Ακάλυπτος: #543 17-05-15 14:30 Αρχική Δημοσίευση από morfomenos: τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα…….. Click για ανάπτυξη... Με το ''βγάλει'' εννοώ σε φάση έχω βγάλει την ύλη σ'αυτά. Δηλαδή, εισαγωγές, σχόλια, μεταφράσεις, νοήματα άψογα. Και ορισμένα πιο ειδικά ας πούμε, στυλ ανάλυση παραδειγμάτων, κριτήρια, μέτοικοι, συμβολισμοί. Μόνο Πρωταγόρας είναι πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morfomenos Νεοφερμένο μέλος Ο morfomenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 16:39 Ο morfomenos: #544 17-05-15 16:39 εγω τα αρχαια τα χωρισα στα 4, κειμενα μεταφρασμενα, κειμενα αρχαια, ερμηνευτικα, και ποτε πηγαν ποτε ηρθαν οι φιλοσοφοι.. τα προχωρησα ολα ταυτοχρονα, ετσι μου κατεβηκε, ουτε σχολειο παω ουτε φροντιστηριο, αν εκανα καλα θα το μαθω συντομα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:12 Η topapoutsi: #545 18-02-16 11:12 Παιδιά, τα ερμηνευτικά του γνωστού εσεις τα μαθαίνετε απέξω, παπαγαλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:30 Η Merendaki: #546 18-02-16 12:30 Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί ειναι σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 Η topapoutsi: #547 18-02-16 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Captain here: Όλα είναι πιθανά φέτος Click για ανάπτυξη... Κάθε χρονιά βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
morfomenos Νεοφερμένο μέλος Ο morfomenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 13:43 Ο morfomenos: #542 17-05-15 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Ακάλυπτος: Είμαι σε ένα οριακό σημείο, όπου έχω βγάλει πλήρως Αριστοτέλη και Πολιτεία. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο Πρωταγόρας. Λέτε να πέσει; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα…….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ακάλυπτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ακάλυπτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 14:30 Ο Ακάλυπτος: #543 17-05-15 14:30 Αρχική Δημοσίευση από morfomenos: τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα…….. Click για ανάπτυξη... Με το ''βγάλει'' εννοώ σε φάση έχω βγάλει την ύλη σ'αυτά. Δηλαδή, εισαγωγές, σχόλια, μεταφράσεις, νοήματα άψογα. Και ορισμένα πιο ειδικά ας πούμε, στυλ ανάλυση παραδειγμάτων, κριτήρια, μέτοικοι, συμβολισμοί. Μόνο Πρωταγόρας είναι πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morfomenos Νεοφερμένο μέλος Ο morfomenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 16:39 Ο morfomenos: #544 17-05-15 16:39 εγω τα αρχαια τα χωρισα στα 4, κειμενα μεταφρασμενα, κειμενα αρχαια, ερμηνευτικα, και ποτε πηγαν ποτε ηρθαν οι φιλοσοφοι.. τα προχωρησα ολα ταυτοχρονα, ετσι μου κατεβηκε, ουτε σχολειο παω ουτε φροντιστηριο, αν εκανα καλα θα το μαθω συντομα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:12 Η topapoutsi: #545 18-02-16 11:12 Παιδιά, τα ερμηνευτικά του γνωστού εσεις τα μαθαίνετε απέξω, παπαγαλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:30 Η Merendaki: #546 18-02-16 12:30 Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί ειναι σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 Η topapoutsi: #547 18-02-16 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ακάλυπτος: Είμαι σε ένα οριακό σημείο, όπου έχω βγάλει πλήρως Αριστοτέλη και Πολιτεία. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο Πρωταγόρας. Λέτε να πέσει; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα…….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακάλυπτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ακάλυπτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 240 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 14:30 Ο Ακάλυπτος: #543 17-05-15 14:30 Αρχική Δημοσίευση από morfomenos: τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα…….. Click για ανάπτυξη... Με το ''βγάλει'' εννοώ σε φάση έχω βγάλει την ύλη σ'αυτά. Δηλαδή, εισαγωγές, σχόλια, μεταφράσεις, νοήματα άψογα. Και ορισμένα πιο ειδικά ας πούμε, στυλ ανάλυση παραδειγμάτων, κριτήρια, μέτοικοι, συμβολισμοί. Μόνο Πρωταγόρας είναι πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morfomenos Νεοφερμένο μέλος Ο morfomenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 16:39 Ο morfomenos: #544 17-05-15 16:39 εγω τα αρχαια τα χωρισα στα 4, κειμενα μεταφρασμενα, κειμενα αρχαια, ερμηνευτικα, και ποτε πηγαν ποτε ηρθαν οι φιλοσοφοι.. τα προχωρησα ολα ταυτοχρονα, ετσι μου κατεβηκε, ουτε σχολειο παω ουτε φροντιστηριο, αν εκανα καλα θα το μαθω συντομα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:12 Η topapoutsi: #545 18-02-16 11:12 Παιδιά, τα ερμηνευτικά του γνωστού εσεις τα μαθαίνετε απέξω, παπαγαλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:30 Η Merendaki: #546 18-02-16 12:30 Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί ειναι σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 Η topapoutsi: #547 18-02-16 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από morfomenos: τι εννοεις των εχεις βγαλει? σορι αν ακουγεται μλκια ερωτηση……. εννοω σε πιο σημειο θεωρεις οτι τα κατεχεις και τα παρατας τα κειμενα…….. Click για ανάπτυξη... Με το ''βγάλει'' εννοώ σε φάση έχω βγάλει την ύλη σ'αυτά. Δηλαδή, εισαγωγές, σχόλια, μεταφράσεις, νοήματα άψογα. Και ορισμένα πιο ειδικά ας πούμε, στυλ ανάλυση παραδειγμάτων, κριτήρια, μέτοικοι, συμβολισμοί. Μόνο Πρωταγόρας είναι πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
morfomenos Νεοφερμένο μέλος Ο morfomenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 17 Μαΐου 2015 στις 16:39 Ο morfomenos: #544 17-05-15 16:39 εγω τα αρχαια τα χωρισα στα 4, κειμενα μεταφρασμενα, κειμενα αρχαια, ερμηνευτικα, και ποτε πηγαν ποτε ηρθαν οι φιλοσοφοι.. τα προχωρησα ολα ταυτοχρονα, ετσι μου κατεβηκε, ουτε σχολειο παω ουτε φροντιστηριο, αν εκανα καλα θα το μαθω συντομα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:12 Η topapoutsi: #545 18-02-16 11:12 Παιδιά, τα ερμηνευτικά του γνωστού εσεις τα μαθαίνετε απέξω, παπαγαλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:30 Η Merendaki: #546 18-02-16 12:30 Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί ειναι σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 Η topapoutsi: #547 18-02-16 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω τα αρχαια τα χωρισα στα 4, κειμενα μεταφρασμενα, κειμενα αρχαια, ερμηνευτικα, και ποτε πηγαν ποτε ηρθαν οι φιλοσοφοι.. τα προχωρησα ολα ταυτοχρονα, ετσι μου κατεβηκε, ουτε σχολειο παω ουτε φροντιστηριο, αν εκανα καλα θα το μαθω συντομα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:12 Η topapoutsi: #545 18-02-16 11:12 Παιδιά, τα ερμηνευτικά του γνωστού εσεις τα μαθαίνετε απέξω, παπαγαλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:30 Η Merendaki: #546 18-02-16 12:30 Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί ειναι σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 Η topapoutsi: #547 18-02-16 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, τα ερμηνευτικά του γνωστού εσεις τα μαθαίνετε απέξω, παπαγαλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:30 Η Merendaki: #546 18-02-16 12:30 Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί ειναι σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 Η topapoutsi: #547 18-02-16 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί ειναι σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 Η topapoutsi: #547 18-02-16 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Εγω που εδινα περυσι τα μαθαινα με δικα μου λογια...βεβαια κρατουσα οσο ποιο πολλες λέξεις μπορουσα γιατί σημαντικό το λεξιλόγιο αλλα οπως μου εβγαιναν...με απλα λογια..μονο η εισαγωγή χρειάζεται οπως ειναι Click για ανάπτυξη... Αντιμετωπισες πρόβλημα τελικά στις πανελλήνιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:02 Η Merendaki: #548 18-02-16 13:02 Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με την εισαγωγή οχι γιατι για καλη μας τυχη εβαλαν για πρώτη φορα σ/λ...τα ερμηνευτικα εντάξει δεν τα πήγα ασχημα...το μεγαλο παλουκι ήταν το άγνωστο για μένα...καλη επιτυχία εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #549 18-02-16 15:12 Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έδωσα το 2013 και τα μαθαίναμε απ έξω και μάλιστα παπαγαλία... Δεν ήταν το καλύτερο μου ομολογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:56 Ο jims έγραψε: #550 18-02-16 19:56 Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με δικά σου λογια εννοείται. Εχω ρωτήσει μαθητές που έγραψαν 18 και 19 στα αρχαία και όλοι μου έλεγαν οτι τα κατανοείς και κατοπιν τα λες με δικά σου λογια. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να τα μάθεις απεξω , αλλά θα ρωτήσεις τον καθηγητή σου στο σχολείο ή τον φροντιστή σου γι' αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:51 Η topapoutsi: #551 18-02-16 21:51 Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η καθηγήτρια στο σχολειο μας λεει απεξω αλλα ειναι βλαμμενη αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:17 Ο jims έγραψε: #552 18-02-16 22:17 Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προφανως οταν λεει απεξω, εννοει πολυ καλα, οχι παπαγαλε. Δηλαδη να μην παραλειψεις κατι απο το βασικο νοημα. Κανενας καθηγητής δεν θα σε βαθμολογησει στα ερμηνευτικα με το κομμα, ουτε καν στις πανελλαδικες, εκτος κι αν ειναι σχολιο του σχολικου που εκει συνηθως πρεπει να τα ξερεις σχεδον ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:05 Η Merendaki: #553 19-02-16 09:05 Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμας στο φροντιστήριο μας ελεγαν την εισαγωγή οπως είναι μεσα αν και ποτε δεν μπορούσα να τη μάθω απ έξω...μονο του Αριστοτέλη που ηταν εύκολη..και στο σχολείο με δικα μας λογια...ευτυχως για καλη μας τυχη επεσε σ/λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
topapoutsi Νεοφερμένο μέλος Η topapoutsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:10 Η topapoutsi: #554 19-02-16 16:10 Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα κι εγω για τα σχολια του σχολικου βιβλιου μιλαω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 11:00 Η shadow έγραψε: #555 22-05-16 11:00 Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:38 Η buffon85 έγραψε: #556 22-05-16 12:38 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... εγω εδωσα μετα απο 10 χρονια πανελληνιες, εννοειται τα ειχα πεταξει ολα. ειχα διαβασει απο εδω https://www.study4exams.gr/ δεδομενου οτι μου εβαλαν 14 και οι δυο βαθμολογητες και οτι απο το αγνωστο εγραψα μονο μια κουτσομεταφραση της πλακας κατι μου λεει οτι στο γνωστο ημουν πολυ κοντα στο τελειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:41 Ο Nyctophilia: #557 22-05-16 12:41 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από shadow: Θελω να δωσω πανελληνιες του χρονου μετα απο 6 χρονια και δεν εχω απο τοτε ουτε φυλλαδια ουτε σημειωσεις καθως δεν διαβαζα. ΕΙδα οτι πρεπει να ξερω να απανταω σε ερμηνευτικες ερωτησεις πανω στο γνωστο και πως στο βιβλιο εχει ελαχιστα σχολια Που θα βρω αξιοπιστα πανω στο γνωστο για να τα διαβασω;Υπαρχει καποια σελιδα η καποιο βοηθημα; Click για ανάπτυξη... Η σελίδα του υπουργείου είναι πολύ καλή, αυτήν χρησιμοποιήσαμε φέτος και στο σχολείο και στο φροντιστήριο: https://www.study4exams.gr/ Αν δεν σου αρέσει και θέλεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα από βοηθήματα του εμπορίου του Ζήτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 12:49 Η shadow έγραψε: #558 22-05-16 12:49 Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna athinoula Τρελας123 maril8na constansn Praxis Billprs thesecretfemme Cherrylawschoolgirl Mariamar Philologist francies_nolan nicole1982 spring day argy SlimShady Dimitris9 katiasalonica vivus Tina02 Κλημεντίνη Leukosrinokeros Αριάνα123 Steffie88 uni77 panagiotis23 Elel sofia! aggelikiT lenaki001 GeoCommand Natassa02 efi25 jj! Jocaste Ermioni89 Yiorgosk tymvorixos valantis21 madeingreece Scandal Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nyctophilia Νεοφερμένο μέλος Ο Nyctophilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Μαΐου 2016 στις 13:06 Ο Nyctophilia: #559 22-05-16 13:06 Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από shadow: Ωραια μολις ανοιξει θα τα παρω απο εκει! Να ρωτησω και κατι ακομα,θελω να παρω βιβλιο για το συντακτικο,δεν με βολευει να το διαβαζω απο ιντερνετ,και βλεπω οτι υπαρχει του γυμνασιου και του λυκειου.Πρεπει να παρω και τα δυο;Διαφορετικα πραγματα λενε μεσα; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις και τα δύο. Ό,τι αναφέρεται στο συντακτικό του γυμνασίου, σίγουρα εμπεριέχεται και σε αυτό του λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2016 στις 10:15 Η shadow έγραψε: #560 15-06-16 10:15 Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξερει κανενας αν μπορω να βρω καπου τις συνταξεις των κειμενων του γνωστου;;Και των λατινικων;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.