Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-03-22

11:12
Που τα βρίσκω αυτά ?
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.

28-03-22

11:28
Αρχή έκδοσης ταυτότητας είναι το αστρονομικό τμήμα που έχεις βγάλει την ταυτότητα σου. Αριθμό ΔΟΥ δεν ξέρω πως βρίσκεις. Ο λογιστής σου ή ο μπαμπάς σου θα ξέρουν. Δεν ξέρεις καν σε ποια ΔΟΥ ανήκεις;Που τα βρίσκω αυτά ?
Guest 881237
Επισκέπτης

28-03-22

11:29
Ευχαριστώ!Αρχή έκδοσης ταυτότητας είναι το αστρονομικό τμήμα που έχεις βγάλει την ταυτότητα
Τι εννοείς ?Δεν ξέρεις καν σε ποια ΔΟΥ ανήκεις;
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.

28-03-22

11:33
Ζητας να μάθεις ποιος είναι ο αριθμός ΔΟΥ. Ποια είναι η ΔΟΥ σου ξέρεις;Ευχαριστώ!
Τι εννοείς ?
Guest 881237
Επισκέπτης

28-03-22

11:34
Από ποιον να το ζητήσω.Ζητας να μάθεις ποιος είναι ο αριθμός ΔΟΥ. Ποια είναι η ΔΟΥ σου ξέρεις;
Όχι δεν ξέρω .
Katerinaev
Δραστήριο μέλος

28-03-22

11:36
Έχεις βγάλει ΑΦΜ;Από ποιον να το ζητήσω.
Όχι δεν ξέρω .
Guest 881237
Επισκέπτης

28-03-22

11:36
Ναι !Έχεις βγάλει ΑΦΜ;
Katerinaev
Δραστήριο μέλος

28-03-22

11:44
Στη βεβαίωση ΑΦΜ σου γράφει ποια είναι η ΔΟΥ στην οποία ανήκειςΝαι !
Guest 881237
Επισκέπτης

28-03-22

11:45
Και αφού βρω που ανήκω ???Στη βεβαίωση ΑΦΜ σου γράφει ποια είναι η ΔΟΥ στην οποία ανήκεις
Katerinaev
Δραστήριο μέλος

28-03-22

11:47
Πάρτους ένα τηλέφωνο και ρωτά ποιος είναι ο αριθμός τουςΚαι αφού βρω που ανήκω ???

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Άντε ρώτησα και τη μαμά μου για χατήρι σουΠάρτους ένα τηλέφωνο και ρωτά ποιος είναι ο αριθμός τους. Πραγματικά δεν ξέρω. Πρώτη φορά ακούω για αριθμό ΔΟΥ στα 20 μου χρόνια. Δεν έχω κάνει καμία αίτηση που να μου ζητάει κάτι τέτοιο

Guest 881237
Επισκέπτης

28-03-22

11:51
Βασικά λέει σκέτο ΔΟΥ οπότε μάλλον δεν θέλει αριθμό. Αχ μπερδεύτηκα .Πάρτους ένα τηλέφωνο και ρωτά ποιος είναι ο αριθμός τους. Πραγματικά δεν ξέρω. Πρώτη φορά ακούω για αριθμό ΔΟΥ στα 20 μου χρόνια. Δεν έχω κάνει καμία αίτηση που να μου ζητάει κάτι τέτοιο
ΕυχαριστώΆντε ρώτησα και τη μαμά μου για χατήρι σου![]()

Ποοοο. Απλά έλεγε την περιοχή μου

Katerinaev
Δραστήριο μέλος

28-03-22

11:55
Ναι καλε! Ειπα κι εγώ τι είναι αυτός ο αριθμόςΒασικά λέει σκέτο ΔΟΥ οπότε μάλλον δεν θέλει αριθμό. Αχ μπερδεύτηκα .
Ευχαριστώ
Ποοοο. Απλά έλεγε την περιοχή μου. Τόση φασαρία για αυτό . Χαχα

Guest 292010
Επισκέπτης

28-03-22

12:09
Οι γονείς μας εν τω μεταξύ δε μας έχουν πει ποτέ γιαυτα και ξαφνικά στα 18 έχεις να συμπληρώσεις εκατό πληροφορίες που δεν ξέρεις καν τι σημαίνουν και σου λένε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ; Ε.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα.

28-03-22

14:05
Μα καλά πού ζείτε; Στη σπηλιά; 

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

28-03-22

14:16
Απλώς δεν έχουν ασχοληθεί καθώς κανένας δεν τους παρότρυνε ποτέ. Εδώ μαθητές της Γ' λυκείου δεν ξέρουν να βάζουν υπογραφή και όταν συμπληρώνουν τις δηλώσεις για τις πανελλήνιες απλά γράφουν το ονοματεπώνυμό τους για υπογραφή.Μα καλά πού ζείτε; Στη σπηλιά;![]()
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

28-03-22

16:24
Σταυρουδάκι, να τιμούμε και τα πατροπαράδοτα.Απλώς δεν έχουν ασχοληθεί καθώς κανένας δεν τους παρότρυνε ποτέ. Εδώ μαθητές της Γ' λυκείου δεν ξέρουν να βάζουν υπογραφή και όταν συμπληρώνουν τις δηλώσεις για τις πανελλήνιες απλά γράφουν το ονοματεπώνυμό τους για υπογραφή.
Guest 881237
Επισκέπτης

29-03-22

09:01
Πες τα !!!Οι γονείς μας εν τω μεταξύ δε μας έχουν πει ποτέ γιαυτα και ξαφνικά στα 18 έχεις να συμπληρώσεις εκατό πληροφορίες που δεν ξέρεις καν τι σημαίνουν και σου λένε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ; Ε.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ
Δες το από πάνω μήνυμα.Μα καλά πού ζείτε; Στη σπηλιά;![]()
Εντάξει δεν απέχω και πολύ από την γ λυκείου,πέρσι πήγαινα αλλά να υπογράφω ξέρω χαχα. Αν και νομίζω ότι δεν συγκρίνεται η υπογραφή με αυτό το ΔΟΥ.Απλώς δεν έχουν ασχοληθεί καθώς κανένας δεν τους παρότρυνε ποτέ. Εδώ μαθητές της Γ' λυκείου δεν ξέρουν να βάζουν υπογραφή και όταν συμπληρώνουν τις δηλώσεις για τις πανελλήνιες απλά γράφουν το ονοματεπώνυμό τους για υπογραφή.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα.

29-03-22

11:52
Απλώς δεν έχουν ασχοληθεί καθώς κανένας δεν τους παρότρυνε ποτέ. Εδώ μαθητές της Γ' λυκείου δεν ξέρουν να βάζουν υπογραφή και όταν συμπληρώνουν τις δηλώσεις για τις πανελλήνιες απλά γράφουν το ονοματεπώνυμό τους για υπογραφή.
Πλάκα κάνεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.