Cl3opatra Νεοφερμένο μέλος Η Cl3opatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2010 στις 11:47 Η Cl3opatra: #41 05-07-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι είναι λόγω των περίεργων τονισμών. ΠΧ σε κάποιες λέξεις το σ το λένε πιο παχύ και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα τονισμού οι πιο παχιοί ήχοι! είναι διαφορετικά γράμματα! αν το καλοσκεφτείς είναι ένα αλφάβητο με 15 σύμφωνα!!! για έναν "άπειρο" που δεν έχει ακούσει αραβικά θα ακούει διαφορετικά πολλά /χ/ έχει 3 εγώ θα έβαζα και ένα 4ο στην παρέα! από /σ/ έχουν 3, /κ/ έχουν 2 οπότε αυτά που αρχικά μοιάζουν ότι ίσως είναι θέμα τονισμού τελικά είναι διαφορετικά γραμματάκια που φτιάχνουν διαφορετικές λέξεις!!! ένα απλό και αστείο παράδειγμα! hammam, hamam αυτές οι 2 λέξεις το μόνο διαοφρετικό που έχουν είναι το διπλό mm. Η 1η όμως λέξη συμαίνει λουτρό ενώ η 2η περιστέρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2012 στις 11:57 Ο dragonver: #42 31-07-12 11:57 Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daria Εκκολαπτόμενο μέλος Η daria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 00:10 Η daria έγραψε: #43 30-10-12 00:10 Πρόσφατα έμαθα ότι διδάσκονται αραβικά στην ελληνοαμερικάνικη ένωση...!!μήπως γνωρίζει κάνεις στο περίπου αν τα δίδακτρα είναι ακριβά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 00:12 Η φρι έγραψε: #44 30-10-12 00:12 για χαμπιμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:18 Η ILHM έγραψε: #45 06-12-12 19:18 γνωριζει κανεις φροντ να μου προτεινει; πτυχιο δεν υπαρχει ετσι; Αρχική Δημοσίευση από dragonver: Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Εγω ξερεις τι σκεφτηκα; Ακριβως επειδη πανε πολυ λιγοι για αυτες τις γλωσσες οποτε το κοστος αυξανεται για το καθε ατομο, να βρουμε 5-6 ατομα στο ιντερνετ που ενδιαφερονται....να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και να παμε σε ενα φροντ, οποτε να μειωθει και το κοστος ή να μας κανουν καλυτερη τιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Δεκεμβρίου 2012 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:10 Ο Guest 781029: #46 12-12-12 21:10 Ενδιαφέρουσα γλώσσα θα ήθελα να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 georgezach Νεοφερμένο μέλος Ο georgezach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:46 Ο georgezach: #47 08-05-13 18:46 Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Όχι είναι λόγω των περίεργων τονισμών. ΠΧ σε κάποιες λέξεις το σ το λένε πιο παχύ και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα τονισμού οι πιο παχιοί ήχοι! είναι διαφορετικά γράμματα! αν το καλοσκεφτείς είναι ένα αλφάβητο με 15 σύμφωνα!!! για έναν "άπειρο" που δεν έχει ακούσει αραβικά θα ακούει διαφορετικά πολλά /χ/ έχει 3 εγώ θα έβαζα και ένα 4ο στην παρέα! από /σ/ έχουν 3, /κ/ έχουν 2 οπότε αυτά που αρχικά μοιάζουν ότι ίσως είναι θέμα τονισμού τελικά είναι διαφορετικά γραμματάκια που φτιάχνουν διαφορετικές λέξεις!!! ένα απλό και αστείο παράδειγμα! hammam, hamam αυτές οι 2 λέξεις το μόνο διαοφρετικό που έχουν είναι το διπλό mm. Η 1η όμως λέξη συμαίνει λουτρό ενώ η 2η περιστέρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2012 στις 11:57 Ο dragonver: #42 31-07-12 11:57 Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daria Εκκολαπτόμενο μέλος Η daria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 00:10 Η daria έγραψε: #43 30-10-12 00:10 Πρόσφατα έμαθα ότι διδάσκονται αραβικά στην ελληνοαμερικάνικη ένωση...!!μήπως γνωρίζει κάνεις στο περίπου αν τα δίδακτρα είναι ακριβά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 00:12 Η φρι έγραψε: #44 30-10-12 00:12 για χαμπιμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:18 Η ILHM έγραψε: #45 06-12-12 19:18 γνωριζει κανεις φροντ να μου προτεινει; πτυχιο δεν υπαρχει ετσι; Αρχική Δημοσίευση από dragonver: Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Εγω ξερεις τι σκεφτηκα; Ακριβως επειδη πανε πολυ λιγοι για αυτες τις γλωσσες οποτε το κοστος αυξανεται για το καθε ατομο, να βρουμε 5-6 ατομα στο ιντερνετ που ενδιαφερονται....να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και να παμε σε ενα φροντ, οποτε να μειωθει και το κοστος ή να μας κανουν καλυτερη τιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Δεκεμβρίου 2012 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:10 Ο Guest 781029: #46 12-12-12 21:10 Ενδιαφέρουσα γλώσσα θα ήθελα να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 georgezach Νεοφερμένο μέλος Ο georgezach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:46 Ο georgezach: #47 08-05-13 18:46 Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daria Εκκολαπτόμενο μέλος Η daria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 00:10 Η daria έγραψε: #43 30-10-12 00:10 Πρόσφατα έμαθα ότι διδάσκονται αραβικά στην ελληνοαμερικάνικη ένωση...!!μήπως γνωρίζει κάνεις στο περίπου αν τα δίδακτρα είναι ακριβά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 00:12 Η φρι έγραψε: #44 30-10-12 00:12 για χαμπιμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:18 Η ILHM έγραψε: #45 06-12-12 19:18 γνωριζει κανεις φροντ να μου προτεινει; πτυχιο δεν υπαρχει ετσι; Αρχική Δημοσίευση από dragonver: Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Εγω ξερεις τι σκεφτηκα; Ακριβως επειδη πανε πολυ λιγοι για αυτες τις γλωσσες οποτε το κοστος αυξανεται για το καθε ατομο, να βρουμε 5-6 ατομα στο ιντερνετ που ενδιαφερονται....να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και να παμε σε ενα φροντ, οποτε να μειωθει και το κοστος ή να μας κανουν καλυτερη τιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Δεκεμβρίου 2012 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:10 Ο Guest 781029: #46 12-12-12 21:10 Ενδιαφέρουσα γλώσσα θα ήθελα να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 georgezach Νεοφερμένο μέλος Ο georgezach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:46 Ο georgezach: #47 08-05-13 18:46 Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόσφατα έμαθα ότι διδάσκονται αραβικά στην ελληνοαμερικάνικη ένωση...!!μήπως γνωρίζει κάνεις στο περίπου αν τα δίδακτρα είναι ακριβά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 00:12 Η φρι έγραψε: #44 30-10-12 00:12 για χαμπιμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:18 Η ILHM έγραψε: #45 06-12-12 19:18 γνωριζει κανεις φροντ να μου προτεινει; πτυχιο δεν υπαρχει ετσι; Αρχική Δημοσίευση από dragonver: Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Εγω ξερεις τι σκεφτηκα; Ακριβως επειδη πανε πολυ λιγοι για αυτες τις γλωσσες οποτε το κοστος αυξανεται για το καθε ατομο, να βρουμε 5-6 ατομα στο ιντερνετ που ενδιαφερονται....να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και να παμε σε ενα φροντ, οποτε να μειωθει και το κοστος ή να μας κανουν καλυτερη τιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Δεκεμβρίου 2012 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:10 Ο Guest 781029: #46 12-12-12 21:10 Ενδιαφέρουσα γλώσσα θα ήθελα να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 georgezach Νεοφερμένο μέλος Ο georgezach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:46 Ο georgezach: #47 08-05-13 18:46 Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για χαμπιμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ILHM Νεοφερμένο μέλος Η ILHM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:18 Η ILHM έγραψε: #45 06-12-12 19:18 γνωριζει κανεις φροντ να μου προτεινει; πτυχιο δεν υπαρχει ετσι; Αρχική Δημοσίευση από dragonver: Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Εγω ξερεις τι σκεφτηκα; Ακριβως επειδη πανε πολυ λιγοι για αυτες τις γλωσσες οποτε το κοστος αυξανεται για το καθε ατομο, να βρουμε 5-6 ατομα στο ιντερνετ που ενδιαφερονται....να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και να παμε σε ενα φροντ, οποτε να μειωθει και το κοστος ή να μας κανουν καλυτερη τιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Δεκεμβρίου 2012 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:10 Ο Guest 781029: #46 12-12-12 21:10 Ενδιαφέρουσα γλώσσα θα ήθελα να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 georgezach Νεοφερμένο μέλος Ο georgezach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:46 Ο georgezach: #47 08-05-13 18:46 Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γνωριζει κανεις φροντ να μου προτεινει; πτυχιο δεν υπαρχει ετσι; Αρχική Δημοσίευση από dragonver: Τι τιμές συναντάτε στα φροντιστήρια για επίπεδα αρχαρίων; 'Η καλύτερα στα ιδιαίτερα γιατί πολλά φροντιστήρια που κάνουν αραβικά δεν υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Εγω ξερεις τι σκεφτηκα; Ακριβως επειδη πανε πολυ λιγοι για αυτες τις γλωσσες οποτε το κοστος αυξανεται για το καθε ατομο, να βρουμε 5-6 ατομα στο ιντερνετ που ενδιαφερονται....να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και να παμε σε ενα φροντ, οποτε να μειωθει και το κοστος ή να μας κανουν καλυτερη τιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:10 Ο Guest 781029: #46 12-12-12 21:10 Ενδιαφέρουσα γλώσσα θα ήθελα να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 georgezach Νεοφερμένο μέλος Ο georgezach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:46 Ο georgezach: #47 08-05-13 18:46 Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενδιαφέρουσα γλώσσα θα ήθελα να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgezach Νεοφερμένο μέλος Ο georgezach αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:46 Ο georgezach: #47 08-05-13 18:46 Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά Εδω και καιρό με ενδιαφέρει να ξεκινήσω κάποια άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και αγγλικά.. Έψαξα στο ιντερνετ και είδα ότι τα αραβικά μιλιούνται απο εκατομμύρια ανθρώπους.. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος φροντιστήρια κτλ να με βοηθήσει.. Ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna.... Νεοφερμένο μέλος Η anna.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Η anna.... έγραψε: #48 15-06-13 16:37 Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα υπάρχει το διδασκαλείο ξένων γλωσσών . Κοίταξε λιγάκι: https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:00 Η Fani93 έγραψε: #49 14-09-13 01:00 Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα κι απο μενα! Γνωριζετε μηπως ποσα χρονια θα μου χρειαστουν για να αποκτησω το Β2 στα Αραβικα αν τα ξεκινησω τον Οκτωβρη; Ταχυρυθμα εννοειται... Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η ZETAXA έγραψε: #50 16-09-13 18:39 Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:06 Η Fani93 έγραψε: #51 17-09-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε 1 ή 2 χρονια εσυ το επιλεγεις αναλογα με το οικονομικο Click για ανάπτυξη... 1 ή 2 για "Lower" στα .... Αραβικα?? λιγα δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Η ZETAXA έγραψε: #52 17-09-13 23:00 Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:31 Η Fani93 έγραψε: #53 18-09-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Ναι! Κι ομως ετσι μου ειπανε σε φροντιστηριο που ρωτησα! Επισης μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γλωσσα απο τη στιγμη που μαθεις τα γραμματα. Παραξενο αλλα και μια φιλη που μαθαινει τα ιδια μου ειπε. Η ωρα λεει ειναι δυσκολη, η προφορα λιγο που πρεπει να συνηθισεις, οι αριθμοι και το οτι υπαρχουν πολλες συνωνυμες λεξεις. Τι λες θα ξεκινησεις? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Ο Αγαθαρχιδης: #54 18-09-13 15:40 εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:42 Η Fani93 έγραψε: #55 18-09-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: εβραικα και αραβικα, εχουν μεγαλη διαφορα?? Click για ανάπτυξη... στη γραφη τουλαχιστον, ναι. για γραμματικη, προφορα, συνταξη κτλ δε γνωριζω... Ενδεικτικα: η πανω γραφη ειναι Ισραηλινη και η μεσαια Αραβικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Η ZETAXA έγραψε: #56 18-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fani93: Ναι κι εγω ξερω οτι θεωρειται ευκολη κτλ αλλα και μονο που βλεπεις τη γραφη τους σε πιανει κατι Γραφτηκα τελικα σε φροντιστηριο και ξεκιναω μαθηματα απο αρχες Οκτωβρη Θα βγαλω την υλη του Β1 μεσα σε 8 μηνες.. για οποιον ενδιαφερεται ειναι 5 ωρες τη βδομαδα για 8 μηνες και τα διδακτρα ειναι 800 Ε και ο θεος βοηθος Click για ανάπτυξη... Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγαθαρχιδης Νεοφερμένο μέλος Ο Αγαθαρχιδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:25 Ο Αγαθαρχιδης: #57 19-09-13 00:25 στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:32 Η Fani93 έγραψε: #58 19-09-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Billprs Kostas_Athens alsatus Philologist stergios191919 jYanniss Venom17 aggeliki1994 KingOfPop globglogabgalab emzou charmander Johnman97 Mary Jane nucomer constansn Dimitris2001 spring day snowy Manolo165 Gus Roger10 giannhs2001 Jocaste tsiobieman SlimShady anastasis06 Scandal Unboxholics Jimmis18 Memetchi Nikoleta_Giann Georgekk Nala Pharmacist01 vana_krlf Mukumbura alextheo pacheiko SweetGirl Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη chrysm Lab13 Anonyme Alexandros36k StudyFreak04 Vold Viedo stefan Dr. Satan Claus Meow ΘανάσοςG4 T C fay01 Libertus pink_panther Slytherin Jimmy20 DrsKatia almoustogiannis St11 Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Σε ποιο φροντιστηριο θα πας? Γιατι εγω οπου ρωτησα κατω απο 1000Ε δε βρηκα. Click για ανάπτυξη... Στο Speak. Ειναι πανω στην Εγνατια ακριβως μπροστα στη σταση Αγ. Σοφιας (πηγαινοντας προς τα ανατολικα). Πηγαινουν αρκετοι συμφοιτητες μου και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.. κανονικα εχουν 1000 Ε αλλα μεχρι αυριο ισχυει μια προσφορα των -200Ε για τα Αραβικα τα Τουρκικα και τα Ρωσικα.. Τρεξτε Αρχική Δημοσίευση από Αγαθαρχιδης: στο σαλονικα υπαρχει φροντιστηριο για αραβικα, εβραικα? Click για ανάπτυξη... Για Αραβικα εγραψα παραπανω .. Για Εβραικα δυστυχως δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:18 Η ZETAXA έγραψε: #59 22-09-13 11:18 Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56 Η Fani93 έγραψε: #60 22-09-13 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ZETAXA: Αντε καλη αρχη! Σαλαμ αλεκουμ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.