Από 11 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα Πανεπιστήμια

παιδια.να ρωτήσω κάτι? στο σαιτ της σχολής δεν αναφερει κατι για δελτίο επιτυχίας για την εγγραφή...μήπως το θεωρούν αυτονόητο?

https://edu4u.gr/Comments.aspx?qId=18913

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια.να ρωτήσω κάτι? στο σαιτ της σχολής δεν αναφερει κατι για δελτίο επιτυχίας για την εγγραφή...μήπως το θεωρούν αυτονόητο?

ε μπορείς να το πάρεις μαζί σου, δεν χάνεις κάτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε μπορείς να το πάρεις μαζί σου, δεν χάνεις κάτι!
Όσον αφορά τα δελτία επιτυχίας->https://esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/t...a-lykeia-deltia-epityxias-ton-ypopsifion.html

Η ανακοινωση που εβγαλε η γραμματεια της σχολης μου για τις εγγραφες αναφερει οτι μαζι με τα αλλα χαρτια πρεπει να φερουμε κ το δελτιο επιτυχιας. Πηγα απ'το σχολειο και μου ειπαν οτι πλεον δεν τα δινουν και οτι το δελτιο ειναι ηδη στη σχολη. Πληρης ασυννενοησια. :confused:

Η ανακοινωση που εβγαλε η γραμματεια της σχολης μου για τις εγγραφες αναφερει οτι μαζι με τα αλλα χαρτια πρεπει να φερουμε κ το δελτιο επιτυχιας. Πηγα απ'το σχολειο και μου ειπαν οτι πλεον δεν τα δινουν και οτι το δελτιο ειναι ηδη στη σχολη. Πληρης ασυννενοησια. :confused:
Το ίδιο αναφέρεται και στο διαδίκτυο.

αφιερωμενο στους νεους πρωτοετεις φοιτητες:
https://www.sport-fm.gr/article/578520

Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
ειναι η απλη δηλωση που πουλαει στα περιπτερα??ακουσα οτι στην δινουν και κατα τη διαρκει της εγγραφης στο πανεπιστημιο...

Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
ειναι η απλη δηλωση που πουλαει στα περιπτερα??ακουσα οτι στην δινουν και κατα τη διαρκει της εγγραφης στο πανεπιστημιο...

ναι την δίνουν και οι γραμματείες!

Υπεύθυνη Δήλωση search στο Google πρώτο αποτέλεσμα: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Finfo.diodos.gsrt.gr%2FFiles%2Fphoto16310_YPDILn.pdf&ei=-AVNULHQCenA0QXi9IHIBA&usg=AFQjCNE7MPiX39aIKt-BKQ5cjpCwdlteqg&sig2=xe83NnG4AzOModQuPN-ZsQ απολαύστε υπεύθυνα. (Βέβαια πρέπει να υπάρχει εκτυπωτής ή κάποιο φωτοτυπείο)

Αφου τη δινουν οι γραμματειες.

Και τα περιπτερα, απλως εδωσα αλλη μια σιγουρη λυση :P (εγω εβγαλα 4ης και τελειωσε)

Οι εγγραφές πάνε αλφαβητικά,άρα και ο καθένας έχει συγκεκριμένη μέρα που πρέπει να πάει.??? Ή πας όποτε θες απ'τις 11/9 μέχρι 28/9.??

Οι εγγραφές πάνε αλφαβητικά,άρα και ο καθένας έχει συγκεκριμένη μέρα που πρέπει να πάει.??? Ή πας όποτε θες απ'τις 11/9 μέχρι 28/9.??

θα βγάλει η σχολή ανακοίνωση αν δεν θέλει από 11 μέχρι 28!

το απολυτηριο και τη βεβαιωση πρεπει επικυρωση απο κεπ?
για αυτο χρειαζομαι τπτ αλλο?

το απολυτηριο και τη βεβαιωση πρεπει επικυρωση απο κεπ?
για αυτο χρειαζομαι τπτ αλλο?

δεν θα στα είχαν δώσει 2 φορές από το σχολείο? Θυμάμαι πως μας είχαν δώσει φωτοτυπία και επικυρωμένη..αν όχι τότε ναι πρέπει να χρειάζονται επικύρωση!

το φπψ αθηνασ γιατι δενε χει βγαλει καμια ακομα ανακοινωση?μου φαινεται θ απαρω κανενα τηλεφωνακι να τουσ ξυπνησω!!!:confused:

Εμενα θα ερθει και η μανα μου μαζι για την εγγραφη με εχει πρηξειιιι τι να την κανω!!!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back