nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δε θα ηθελα να τον αναφερω εδω.και ο λόγος που άνοιξες καβγά?
xαχαχαχαχ οντως, δε το σκεφτηκα!Ναι,αλλά μετά τους τσακωμούς γίνονται τα καλύτερα γαμήσια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandra8
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχεράκια......ρε παιδια περασε κανεις παντειο?κοινωνιολογια??????
Ioanis
Δραστήριο μέλος
stefanos45
Νεοφερμένος
Είναι το ατομικό δελτίο επιτυχίας που το εκδίδει το σχολείο σου με το που ανοίξει (11/9)! Σ' αυτό λέει τις επιλογές που έκανες στο μηχανογραφικό και σε ποια απ' αυτές πέρασες!
το δελτιο επιτυχιας το απαιτουν ολες οι σχολες?
GeoSevilla
Νεοφερμένος
Ειναι η απλη υπευθη δηλωση που αγοραζουμε απτα περιπτερ?την συμπληρωνουμε μονοι μας?πρεπει να ειναι επικυρωμενη?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη την υπευθυνη δηλωση μπορει να στην βγαλει και η γραμματεια..αλλα εγω την εχω ηδη ετοιμηΥπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Ειναι η απλη υπευθη δηλωση που αγοραζουμε απτα περιπτερ?την συμπληρωνουμε μονοι μας?πρεπει να ειναι επικυρωμενη?
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια στη δικη μου σχολη δε γραφει πουθενα για το δελτιο επιτυχιας...τι ειναι αυτο?που το βρισκω?και πρεπει να το εχω οπωσδηποτε..?
Δεν χρειάζεται σε όλες τις σχολές! Θα το λέει αν χρειάζεται στις σχολές σας.το δελτιο επιτυχιας το απαιτουν ολες οι σχολες?
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
κοριτσι ειναι βρε,αμεσως εσυ με την ετοιμη απαντησηΤυχεράκια......
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ θα παρεις οτι σου ζηταει η σχολη σου.Τι ακους τον καθε χαμενο δημοσιο υπαλληλο στους δημους??Παιδιά σχετικά με το μητρώο αρρένων, είναι απαραίτητο; Στον δήμο μου είπαν ότι αναγρέφεται πάνω στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (που το έβγαλα για σίτιση) και μου είπαν ότι μπορώ να δείξω αυτό! Απ'την άλλη, η γραμματεία της σχολής δεν ήξερε τίποτα. Μου είπε πάντως ότι επειδή το μητρώο είναι σε άλλη πόλη, πρέπει μέσω ΚΕΠ να το κάνω. Απλώς θέλω να ξέρω αν ειναι 100% απαραίτητο για την εγγραφή, αν μπορώ να το πάω μετά, ή αν αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το πανεπιστήμιο την διαδικασία για να μου δώσει την αναβολή.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
αχααχαχ απλά βγάζω τα αποθημένα μουκοριτσι ειναι βρε,αμεσως εσυ με την ετοιμη απαντηση
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι βγαζει το πανεπιστημιο.Εμενα μου εχει βγαλει απο τις 30 αυγουστου για τα χαρτια αυτα..Εχει ρωτησει κανεις αν οι απεργιες θα υπηρεασουν τις εγγραφες??για δικαιολογητικα σιτισης εχετε ακουσει? Βγαζει το πανεπιστημιο η το τμημα ξεχωριστα?
Ioanis
Δραστήριο μέλος
επισης ουτε υπευθυνη δηλωση ζηταει....τι γινεται?Δεν χρειάζεται σε όλες τις σχολές! Θα το λέει αν χρειάζεται στις σχολές σας.
keep walking
Δραστήριο μέλος
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ακούσω την σχολή μου.. Βέβαια, ούτε στο site, ούτε στην ανακοίνωση, ούτε η γραμματεία μου είπε κάτι για μητρώο αρρένων. Θα το ρωτήσω κατά την εγγραφή.Εσυ θα παρεις οτι σου ζηταει η σχολη σου.Τι ακους τον καθε χαμενο δημοσιο υπαλληλο στους δημους??
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά τις υπεύθυνες δηλώσεις τις δίνουν στις σχολές όταν πας για εγγραφή. Αλλά αν θες να είσαι σίγουρος κάνε ένα τηλεφωνάκι δεν έχεις να χάσεις κάτι!επισης ουτε υπευθυνη δηλωση ζηταει....τι γινεται?
Ioanis
Δραστήριο μέλος
πηρα αλλα δεν ειχε και τα καλυτερα αποτελεσματα....τι δηλωση ειναι αυτη?Γενικά τις υπεύθυνες δηλώσεις τις δίνουν στις σχολές όταν πας για εγγραφή. Αλλά αν θες να είσαι σίγουρος κάνε ένα τηλεφωνάκι δεν έχεις να χάσεις κάτι!
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά αν δεν σου λέει να πας κάπου να βγάλεις την δήλωση αυτή τότε θα στην δίνουν εκεί!πηρα αλλα δεν ειχε και τα καλυτερα αποτελεσματα....τι δηλωση ειναι αυτη?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.