Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι γίνεται ρε παιδιά χανόμαστε!
HELP HELP HELP
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα παντως το ειπαν ξεκαθαρα για οποτε θελουμε εμεις εντος προθεσμιας.Δεν ξερω γιατι τα αλλα ΤΕΙ γιατι δεν εβγαλαν ανακοινωση ακομα.άρα μπορείς να πας όποια μέρα θέλεις εντός προθεσμίας!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγώ στις 1 με έχουν , τι ώρα εσύ ?Βγηκε και σ εμας..19 του μηνα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αυτο μη μου το θυμιζεις, 9 το πρωι!Λογικα θα παω στις 11 που ειναι 5-6 φιλοι μου, αλλα γενικα με ταλαιπωρουν.και εγώ στις 1 με έχουν , τι ώρα εσύ ?
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο μη μου το θυμιζεις, 9 το πρωι!Λογικα θα παω στις 11 που ειναι 5-6 φιλοι μου, αλλα γενικα με ταλαιπωρουν.
γιατι λέει και ακριβώς δηλαδή αν ένας πάει 1 λεπτό αργότερα θα τον πετάξουν έξω καλα αμα με είχαν 9 θα έπρεπε να ξυπνήσω απ τις 8 γιατι θέλω 1 ώρα να φτάσω εκεί ευτυχώς με έχουν το μεσημέρι
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Κι εγω το ιδιο, γι αυτο θα πρεπει να παρω τηλεφωνο, για να πω οτι θα παω πιο μετα..γιατι λέει και ακριβώς δηλαδή αν ένας πάει 1 λεπτό αργότερα θα τον πετάξουν έξω καλα αμα με είχαν 9 θα έπρεπε να ξυπνήσω απ τις 8 γιατι θέλω 1 ώρα να φτάσω εκεί ευτυχώς με έχουν το μεσημέρι
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αυτο μη μου το θυμιζεις, 9 το πρωι!Λογικα θα παω στις 11 που ειναι 5-6 φιλοι μου, αλλα γενικα με ταλαιπωρουν.
Λογικά θα κάνουν ενημέρωση για τον τρόπο συμπλήρωσης του φακέλου.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγω το ιδιο, γι αυτο θα πρεπει να παρω τηλεφωνο, για να πω οτι θα παω πιο μετα..
είναι λίγοι άγριοι αυτοί που σηκώνουν το τηλέφωνο πηρα να ρωτήσω την τρίτη για τις εγγραφές και πως δεν με έβρισαν
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Δεν είναι οτι είναι άγριοι!Απλά βαριούνται που ζουν....Λες κ έχουν να κάνουν τίποτα άλλο!Άσε!είναι λίγοι άγριοι αυτοί που σηκώνουν το τηλέφωνο πηρα να ρωτήσω την τρίτη για τις εγγραφές και πως δεν με έβρισαν
Ioanis
Δραστήριο μέλος
και εγώ που πηρα σημερα το πρωι μονο που δε μου εβαλαν τις φωνες....λες και κανουν και τιποτα...εμεις του πληρωνουμε...Δεν είναι οτι είναι άγριοι!Απλά βαριούνται που ζουν....Λες κ έχουν να κάνουν τίποτα άλλο!Άσε!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αα εγω ηδη βριστηκα με ενα τυπο στη γραμματεια!είναι λίγοι άγριοι αυτοί που σηκώνουν το τηλέφωνο πηρα να ρωτήσω την τρίτη για τις εγγραφές και πως δεν με έβρισαν
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Δεν είναι οτι είναι άγριοι!Απλά βαριούνται που ζουν....Λες κ έχουν να κάνουν τίποτα άλλο!Άσε!
και εγώ που πηρα σημερα το πρωι μονο που δε μου εβαλαν τις φωνες....λες και κανουν και τιποτα...εμεις του πληρωνουμε...
Ναι, εντάξει, η γραμματεία δεν ασχολείται μόνο με τις εγγραφές των πρωτοετών, τρέχει και μια εξεταστική ξέρετε. Χαλαρώστε λίγο, ούτε τόσο δύσκολη είναι η εγγραφή, ούτε τον χρόνο να απαντάνε στα τηλέφωνα και να λύνουν κάθε απορία έχουν. Υπολειτουργούν οι γραμματείες με τις περικοπές που έχουν γίνει, ας το συνειδητοποιήσετε μια ώρα αρχύτερα.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ναι, εντάξει, η γραμματεία δεν ασχολείται μόνο με τις εγγραφές των πρωτοετών, τρέχει και μια εξεταστική ξέρετε. Χαλαρώστε λίγο, ούτε τόσο δύσκολη είναι η εγγραφή, ούτε τον χρόνο να απαντάνε στα τηλέφωνα και να λύνουν κάθε απορία έχουν. Υπολειτουργούν οι γραμματείες με τις περικοπές που έχουν γίνει, ας το συνειδητοποιήσετε μια ώρα αρχύτερα.
ακριβώς αυτό!! και δυστυχώς με τις περικοπές τρέχουν και εκεί πολλά θέματα, οπότε δεν χρειάζεται να τους βρίζετε επειδή δεν σηκώνουν το τηλέφωνο για να τους ρωτησετε κάτι προφανές όπως ''οι φωτογραφίες να είναι εγχρωμές ή δεν σας βολεύουν''
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Mπα, απο παντα υπολειτουργουν.Οταν εγω ανοιξα καβγα με το γραμματεα ηταν τελη Ιουνη, δεν ειχε καν ξεκινησει η εξεταστικη.Ναι, εντάξει, η γραμματεία δεν ασχολείται μόνο με τις εγγραφές των πρωτοετών, τρέχει και μια εξεταστική ξέρετε. Χαλαρώστε λίγο, ούτε τόσο δύσκολη είναι η εγγραφή, ούτε τον χρόνο να απαντάνε στα τηλέφωνα και να λύνουν κάθε απορία έχουν. Υπολειτουργούν οι γραμματείες με τις περικοπές που έχουν γίνει, ας το συνειδητοποιήσετε μια ώρα αρχύτερα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
+1Ναι, εντάξει, η γραμματεία δεν ασχολείται μόνο με τις εγγραφές των πρωτοετών, τρέχει και μια εξεταστική ξέρετε. Χαλαρώστε λίγο, ούτε τόσο δύσκολη είναι η εγγραφή, ούτε τον χρόνο να απαντάνε στα τηλέφωνα και να λύνουν κάθε απορία έχουν. Υπολειτουργούν οι γραμματείες με τις περικοπές που έχουν γίνει, ας το συνειδητοποιήσετε μια ώρα αρχύτερα.
Αυτό που ξεχνάνε οι πολλοί είναι, ότι η διοίκηση όλου του πανεπιστημίου περνά από εκει.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Mπα, απο παντα υπολειτουργουν.Οταν εγω ανοιξα καβγα με το γραμματεα ηταν τελη Ιουνη, δεν ειχε καν ξεκινησει η εξεταστικη.
και ο λόγος που άνοιξες καβγά?
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Αα εγω ηδη βριστηκα με ενα τυπο στη γραμματεια!
Ναι,αλλά μετά τους τσακωμούς γίνονται τα καλύτερα γαμήσια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.