nikosD
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση : Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Γερμανικά: βαθμίδες εκμάθησης & πτυχία"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess
Δραστήριο μέλος

Το πρώτο είναι σχετικά πολύ εύκολο και σε προετοιμάζει...
Το β2 ξεφεύγει απο το β1 πολύ...Το β2 είναι μια μεσαία γνώση κάτι σαν το lower ε Τζένη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστά είναι αυτά που σου λέει η guess κάτω από το δικό σου ποστ.
Να προσθέσω ότι στο Β2 και στο C1 πρέπει να δώσεις πολλή βάση και στο λεξιλόγιο γιατί θα σου χρειαστεί και στις εκθέσεις. Επίσης, όσον αφορά τα γραμματικο-συντακτικά, επαναλαμβάνονται κατά κάποιον τρόπο ΑΛΛΑ εμβαθύνονται περισσότερο, δηλαδή βλέπεις και περισσότερες λεπτομέρειες/χρήσεις του κάθε φαινομένου που δεν σου χρειάζονταν στο Β1, στο οποίο το είχες διδαχτεί λίγο πιο "επιφανειακά". Είναι πτυχία που θέλουν διάβασμα και πάνω απ' όλα διάθεση για να ασχοληθείς!!
Πάντως να συνεχίσεις μέχρι και το C1 αν σε παίρνει. Ό,τι παραπάνω γνώσεις έχουμε πάνω στις γλώσσες τόσο το καλύτερο!

nikosD
Νεοφερμένο μέλος

nikosD
Σωστά είναι αυτά που σου λέει η guess κάτω από το δικό σου ποστ.
Να προσθέσω ότι στο Β2 και στο C1 πρέπει να δώσεις πολλή βάση και στο λεξιλόγιο γιατί θα σου χρειαστεί και στις εκθέσεις. Επίσης, όσον αφορά τα γραμματικο-συντακτικά, επαναλαμβάνονται κατά κάποιον τρόπο ΑΛΛΑ εμβαθύνονται περισσότερο, δηλαδή βλέπεις και περισσότερες λεπτομέρειες/χρήσεις του κάθε φαινομένου που δεν σου χρειάζονταν στο Β1, στο οποίο το είχες διδαχτεί λίγο πιο "επιφανειακά". Είναι πτυχία που θέλουν διάβασμα και πάνω απ' όλα διάθεση για να ασχοληθείς!!
Πάντως να συνεχίσεις μέχρι και το C1 αν σε παίρνει. Ό,τι παραπάνω γνώσεις έχουμε πάνω στις γλώσσες τόσο το καλύτερο!![]()
Danke schon ! LOL ! Βασικα ρωταω γιατι αποφασισα να μην δωσω Β1 ελεος με ολα τα 13-14 χαχαχχαχα ... ειναι και τσαμπα τα λεφτα πια ... γιατι σιγουρα θα παω μεχρι C1 μην πω και για κανα kleines αργοτερα ... να σε ρωτησω και κατι αλλο και το B2 ειναι καπως δυσκολοτερο απο το παλιο Mittel ?
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Danke schon ! LOL ! Βασικα ρωταω γιατι αποφασισα να μην δωσω Β1 ελεος με ολα τα 13-14 χαχαχχαχα ... ειναι και τσαμπα τα λεφτα πια ... γιατι σιγουρα θα παω μεχρι C1 μην πω και για κανα kleines αργοτερα ... να σε ρωτησω και κατι αλλο και το B2 ειναι καπως δυσκολοτερο απο το παλιο Mittel ?
Κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα, αλλά ακριβώς επίπεδο Mittel και ακόμα παραπάνω καλύπτει το C1. Πάντως το Β1 δεν είναι τσάμπα λεφτά. Σε βάζει σε πολύ καλή σειρά τόσο σε γνώσεις όσο και στην οργάνωση διαβάσματος για τη μετέπειτα πορεία σου προς Β2. Δηλαδή θα σου είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις αυτά που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο Β2.

ntinost
Νεοφερμένο μέλος

[FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]Leseverstehen: [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]75.0 Punkte [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1][/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]Hörverstehen: [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]67.5 Punkte[/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1][/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]Schriftlicher Ausdruck: [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]45.0 Punkte [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1][/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]Sprachbausteine: [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]30.0 Punkte [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1][/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]Ergebnisse Schriftliche Prüfung: [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1]217.5 Punkte [/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1][/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT]

Του χρόνου θα πάω για πρώτη λυκείου και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε πως είναι εύκολο να καλύψω το επίπεδο β1-β2 σε μια χρονιά ώστε να δώσω το β2. τι πιστεύετε λοιπόν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cardoso
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Του χρόνου θα πάω για πρώτη λυκείου και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε πως είναι εύκολο να καλύψω το επίπεδο β1-β2 σε μια χρονιά ώστε να δώσω το β2. τι πιστεύετε λοιπόν?
Φυσικά και γίνεται!!!Το εκάνα σε ένα χρόνο και πήρα 76/100,η αδερφή μου είχε ίδιους βαθμούς με σένα,έκανε μισό χρόνο και το πήρε με 82/100!!!Οπότε εξαρτάται από το πόσο διαβάζεις..Η ύλη βγαίνει άνετα και εντάξει το πτυχίο δεν είναι C2 ας μην τρελαθούμε.Συνέχισε και κάνε το Β2 σε ένα χρόνο,μην χάνεις τον καιρό σου...
Guest 306711
Επισκέπτης

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 306711
Επισκέπτης

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!:thanks:

g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

εγω επιχειρησα το c1 μετα το β1 και το πηρα!!τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο.μαλιστα σ αυτο το φροντιστηριο που πηγαινα μου ελεγαν δεν υπαρχει πιθανοτητα να το επιχειρησεις αυτο δεν εισαι ετοιμη.εγω τσαντιστηκα πηγα σε αλλο που δεχτηκαν να με αναλαβουν και σε τρεις μηνες εδωσα στην αθηνα.και το πηρα!!γεια σας! πιστευετε οτι ειναι πολυ δυσκολο το να παρεις το β2 μετα απο το β1??? τι παραπανω χρειαζεται? τι αλλαζει? αξιζει να το επιχηρησει κανεις?
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω επιχειρησα το c1 μετα το β1 και το πηρα!!τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο.μαλιστα σ αυτο το φροντιστηριο που πηγαινα μου ελεγαν δεν υπαρχει πιθανοτητα να το επιχειρησεις αυτο δεν εισαι ετοιμη.εγω τσαντιστηκα πηγα σε αλλο που δεχτηκαν να με αναλαβουν και σε τρεις μηνες εδωσα στην αθηνα.και το πηρα!!
μπραβο σου!!!
μπορεις να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

σχετικα με ποιο θεμα;μπραβο σου!!!
μπορεις να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες?
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι αλλαζει, αν αξιζει να το επιχηρισω, και σε ποσο χρονο ειναι εφικτο.....
αν θελεις απαντησε μου αν βαριεσε ρε συ δεν πειραζει ειναι και αργα..
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

κοιτα οπως σου ειπα δεν εδωσα το β2 αλλα πηγα και εδωσα κατευθειαν το c1.οποτε πληροφοριες για το β2δεν ειμαι καταλληλη να δωσω.τωρα οσο αφορα στο ποσο χρονο χρειαζεται εγω πιστευω αν διαβασεις και σε τρεις και σε τεσσερις μηνες μπορεις να το δωσεις.αξιζει να το επιχειρησεις οπωσδηποτε γιατι ειναι ανωτερο πτυχιο.καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!!!τι παραπανω χρειαζεται απο το β1 στο β2,
τι αλλαζει, αν αξιζει να το επιχηρισω, και σε ποσο χρονο ειναι εφικτο.....
αν θελεις απαντησε μου αν βαριεσε ρε συ δεν πειραζει ειναι και αργα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.