Απο πότε αρχίσατε διάβασμα για το Σεπτεμβρη;

Απο πότε αρχίσατε διάβασμα για το σεπτεμβρη?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 34)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    34
εγώ που έχω ήδη δώσει τα 2 πρώτα μαθήματα και περίμενουν άλλα 3 τι να πω? :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ λέω να αρχίσω από αύριο.. :p

Τα πέρασες τουλάχιστον Antoine?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx:
εγώ που έχω ήδη δώσει τα 2 πρώτα μαθήματα και περίμενουν άλλα 3 τι να πω? :(
Κι εγώ ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι :P

δεν εχω μηνη ακομα ευτιχως!!

Μ'αρέσει που έβαλα και επιλογή "Δεν είμαι φοιτητης αλλά θέλω ντε και καλά να ψηφίσω!" και κατέστησα σαφές οτι απευθύνεται σε φοιτητές το θέμα... :rolleyes: :mad:

είμαι από αυτούς που δεν σταμάτησαν!!!!!!! Προσπαθώ να τελειώσω διπλωματική, χάσαμε την εξεταστική του ιουνίου, θέλω να πάρω πτυχίο τώρα.....:wacko: καταλαβαίνετε! Πάντως νομίζω ότι μετά ον νοέμβριο Θα χρειαστώ Format στον εγκεφαλό μου!!!!!!!!!! Εχω γεμίσει άχρηστες πληροφορίες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back