Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:57 Η Subject to change: #1 18-08-05 18:57 Όσοι στεκίτες είναι φοιτητές γνωρίζουν καλά τον πονοκέφαλο του σεπτεμβρη που εκεί που κάνεις τις διακοπούλες σου ήρεμα κι ωραία ξαφνικά πρέπει να αρχίσεις να παλεύεις πάλι με εξισώσεις, ολοκληρώματα, δυνάμεις κλπ. Εσείς έχετε αρχίσει διάβασμα ή ακόοοομα? Απο πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:03 Ο ALEX_ έγραψε: #2 18-08-05 19:03 Λοιπόν εγώ για πρώτη φορά στην φοιτητική μου ζωή(6 χρόνια είναι αυτά!),άρχισα διάβασμα από το καλοκαίρι!Γι'αυτό και είμαι Γιαννενα,γιατί Χαλκίδα σιγά μην άνοιγα βιβλίο!Κι αυτό επειδή είναι τελευταίο μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:05 Η Subject to change: #3 18-08-05 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Λοιπόν εγώ για πρώτη φορά στην φοιτητική μου ζωή(6 χρόνια είναι αυτά!),άρχισα διάβασμα από το καλοκαίρι!Γι'αυτό και είμαι Γιαννενα,γιατί Χαλκίδα σιγά μην άνοιγα βιβλίο!Κι αυτό επειδή είναι τελευταίο μάθημα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:19 Ο ALEX_ έγραψε: #4 18-08-05 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μια ουρά ναααααααα...(με το συμπάθιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:52 Η Vkey έγραψε: #5 18-08-05 19:52 Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:55 Ο ALEX_ έγραψε: #6 18-08-05 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Η Vkey έγραψε: #7 18-08-05 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσοι στεκίτες είναι φοιτητές γνωρίζουν καλά τον πονοκέφαλο του σεπτεμβρη που εκεί που κάνεις τις διακοπούλες σου ήρεμα κι ωραία ξαφνικά πρέπει να αρχίσεις να παλεύεις πάλι με εξισώσεις, ολοκληρώματα, δυνάμεις κλπ. Εσείς έχετε αρχίσει διάβασμα ή ακόοοομα? Απο πότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:03 Ο ALEX_ έγραψε: #2 18-08-05 19:03 Λοιπόν εγώ για πρώτη φορά στην φοιτητική μου ζωή(6 χρόνια είναι αυτά!),άρχισα διάβασμα από το καλοκαίρι!Γι'αυτό και είμαι Γιαννενα,γιατί Χαλκίδα σιγά μην άνοιγα βιβλίο!Κι αυτό επειδή είναι τελευταίο μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:05 Η Subject to change: #3 18-08-05 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Λοιπόν εγώ για πρώτη φορά στην φοιτητική μου ζωή(6 χρόνια είναι αυτά!),άρχισα διάβασμα από το καλοκαίρι!Γι'αυτό και είμαι Γιαννενα,γιατί Χαλκίδα σιγά μην άνοιγα βιβλίο!Κι αυτό επειδή είναι τελευταίο μάθημα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:19 Ο ALEX_ έγραψε: #4 18-08-05 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μια ουρά ναααααααα...(με το συμπάθιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:52 Η Vkey έγραψε: #5 18-08-05 19:52 Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:55 Ο ALEX_ έγραψε: #6 18-08-05 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Η Vkey έγραψε: #7 18-08-05 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ για πρώτη φορά στην φοιτητική μου ζωή(6 χρόνια είναι αυτά!),άρχισα διάβασμα από το καλοκαίρι!Γι'αυτό και είμαι Γιαννενα,γιατί Χαλκίδα σιγά μην άνοιγα βιβλίο!Κι αυτό επειδή είναι τελευταίο μάθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:05 Η Subject to change: #3 18-08-05 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Λοιπόν εγώ για πρώτη φορά στην φοιτητική μου ζωή(6 χρόνια είναι αυτά!),άρχισα διάβασμα από το καλοκαίρι!Γι'αυτό και είμαι Γιαννενα,γιατί Χαλκίδα σιγά μην άνοιγα βιβλίο!Κι αυτό επειδή είναι τελευταίο μάθημα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:19 Ο ALEX_ έγραψε: #4 18-08-05 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μια ουρά ναααααααα...(με το συμπάθιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:52 Η Vkey έγραψε: #5 18-08-05 19:52 Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:55 Ο ALEX_ έγραψε: #6 18-08-05 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Η Vkey έγραψε: #7 18-08-05 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Λοιπόν εγώ για πρώτη φορά στην φοιτητική μου ζωή(6 χρόνια είναι αυτά!),άρχισα διάβασμα από το καλοκαίρι!Γι'αυτό και είμαι Γιαννενα,γιατί Χαλκίδα σιγά μην άνοιγα βιβλίο!Κι αυτό επειδή είναι τελευταίο μάθημα! Click για ανάπτυξη... Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:19 Ο ALEX_ έγραψε: #4 18-08-05 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μια ουρά ναααααααα...(με το συμπάθιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:52 Η Vkey έγραψε: #5 18-08-05 19:52 Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:55 Ο ALEX_ έγραψε: #6 18-08-05 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Η Vkey έγραψε: #7 18-08-05 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ε ναι λογικό. Είναι σαν να έχεις φάει το γάιδαρο και έμεινε η ουρά! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μια ουρά ναααααααα...(με το συμπάθιο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:52 Η Vkey έγραψε: #5 18-08-05 19:52 Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:55 Ο ALEX_ έγραψε: #6 18-08-05 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Η Vkey έγραψε: #7 18-08-05 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:55 Ο ALEX_ έγραψε: #6 18-08-05 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Η Vkey έγραψε: #7 18-08-05 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Κι επειδή είμαι σπαστικιά - ναι,ναι,ναι είμαι- θα σας ενημερώσω ότι δεν διαβάζω γιατί δεν είμαι πλέον φοιτήτρια...Και ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάω εξεταστική Σεπτεβρίου για να ξέρω πως είναι να σταματάς τις διακοπές σου για να διαβάσεις...8) Τώρα μπορείτε να με σιχτιρίσετε άνετα Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Η Vkey έγραψε: #7 18-08-05 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: !!!!!!!!!!!!! Δεν ήσουνα ΠΟΤΕ φοιτήτρια θες να πεις!!Φοιτητης χωρίς εξεταστική τον Σεπτεμβρη δεν νοείται!Είναι σαν την παλίρροια ένα πράγμα,απλά γίνεται!Χαλας την πιάτσα! Click για ανάπτυξη... Ήμουν...Ήμουν...'Ημουν....Μην με αμφισβητείς Τώρα που έπαψα να είμαι, η πιάτσα επανήλθε στην σωστή της μορφή 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 19:58 Ο ALEX_ έγραψε: #8 19-08-05 19:58 Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιός ψήφισε "Ναι,αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου!"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:49 Ο Rattlehead: #9 20-08-05 01:49 Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Ο ALEX_ έγραψε: #10 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Σωστόοοοος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 01:52 Η Subject to change: #11 20-08-05 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead: Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορείς να το κάνεις αν πατήσεις πανω στον αριθμό των ψήφων (Προτελευταία δεξιά στήλη).. Καλή μαγκιά ε Click για ανάπτυξη... Και χάριν αυτού του καταπλήκτικού feature αποκαλύπτω το τρομερό μυστικό: Τι είναι διάβασμα? Rattlehead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2005 στις 22:51 Ο antonis_wrx: #12 20-08-05 22:51 από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
από αρχές Αυγούστου γιατί είχα πάει διακοπές με τους δικούς μου, μου έλειπε η κοπέλα μου και δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω εκεί δυο βδομάδες... Χρωστάω και πέντε μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:16 Ο kotetsi έγραψε: #13 21-08-05 19:16 Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ... δεν άρχισα ακόμη και ούτε πρόκειται βέβαια... το τελευταίο μάθημα που χρωστάει κάποιος θα έλεγα ότι είναι παράδοση στο τμήμα μας να μην το διαβάζει και να το περνάει "ετσιθελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 19:21 Ο ALEX_ έγραψε: #14 21-08-05 19:21 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:49 Ο Rempeskes: #15 21-08-05 20:49 Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Rempeske,είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μάλλον ψήφισες ψέματα! Click για ανάπτυξη... Και όμως όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:56 Ο ALEX_ έγραψε: #16 21-08-05 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Και όμως όχι... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 01:55 Ο emufear έγραψε: #17 24-08-05 01:55 Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Not yet... αύριο hopefully! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2005 στις 02:00 Ο ALEX_ έγραψε: #18 24-08-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy mewtwo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... Κάθε αρχή και δύσκολη...Good luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:27 Ο emufear έγραψε: #19 04-09-05 04:27 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από emufear: Not yet... αύριο hopefully! Click για ανάπτυξη... rofl, δεν έχω αρχίσει ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 04:40 Η Subject to change: #20 04-09-05 04:40 Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εσυ βρε που χρωστάς μόνο 2 μαθήματα επίτηδες μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.