~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:30 Η ~Melania~: #941 26-06-13 20:30 Εμένα μου άρεσε . Βέβαια πολλές φορές που με έβαζαν να καλύψω ένιωθα άσχημα, αλλά πάντα τους καταλάβαιναν οι καθηγητές και δεν έπαιρνα τέτοια ευθύνη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Stelios1997: #942 26-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε πάτε καλά; ήμουν β' απουσιολόγος σε όλο το γυμνάσιο και όταν έλειπε η α' και είχα εγώ την ευθύνη το σιχαινόμουν Click για ανάπτυξη... Χαχ αυτό σκέφτομαι και εγώ ευθύνες.Αν ξεχάσω να γράψω κάποιον; αν ξεχάσω το απουσιολόγιο κάπου; Ασε που θα με πρήζουν να σβήνω απουσίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:40 Η Alma Libre: #943 26-06-13 22:40 Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η Deutsch... Lover: #944 27-06-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Click για ανάπτυξη... στην γυμναστικη το σιχαινομαι! αλλα οταν εχουμε τελευταια ωρα μαθηματικα το λατρευω το κατεβαζει κατω ο μαθηματικος και ετσι φευγω μαζι με τους αλλους και δεν περιμενω να υπογραψει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #945 27-06-13 15:48 Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:50 Η Deutsch... Lover: #946 27-06-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Εγω τι; τι εννοεις δεν κανεις; δεν θελεις ή εχεις παρε απαλλαγη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Alma Libre: #947 27-06-13 15:54 Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου άρεσε . Βέβαια πολλές φορές που με έβαζαν να καλύψω ένιωθα άσχημα, αλλά πάντα τους καταλάβαιναν οι καθηγητές και δεν έπαιρνα τέτοια ευθύνη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Stelios1997: #942 26-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε πάτε καλά; ήμουν β' απουσιολόγος σε όλο το γυμνάσιο και όταν έλειπε η α' και είχα εγώ την ευθύνη το σιχαινόμουν Click για ανάπτυξη... Χαχ αυτό σκέφτομαι και εγώ ευθύνες.Αν ξεχάσω να γράψω κάποιον; αν ξεχάσω το απουσιολόγιο κάπου; Ασε που θα με πρήζουν να σβήνω απουσίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:40 Η Alma Libre: #943 26-06-13 22:40 Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η Deutsch... Lover: #944 27-06-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Click για ανάπτυξη... στην γυμναστικη το σιχαινομαι! αλλα οταν εχουμε τελευταια ωρα μαθηματικα το λατρευω το κατεβαζει κατω ο μαθηματικος και ετσι φευγω μαζι με τους αλλους και δεν περιμενω να υπογραψει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #945 27-06-13 15:48 Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:50 Η Deutsch... Lover: #946 27-06-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Εγω τι; τι εννοεις δεν κανεις; δεν θελεις ή εχεις παρε απαλλαγη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Alma Libre: #947 27-06-13 15:54 Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε πάτε καλά; ήμουν β' απουσιολόγος σε όλο το γυμνάσιο και όταν έλειπε η α' και είχα εγώ την ευθύνη το σιχαινόμουν Click για ανάπτυξη... Χαχ αυτό σκέφτομαι και εγώ ευθύνες.Αν ξεχάσω να γράψω κάποιον; αν ξεχάσω το απουσιολόγιο κάπου; Ασε που θα με πρήζουν να σβήνω απουσίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:40 Η Alma Libre: #943 26-06-13 22:40 Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η Deutsch... Lover: #944 27-06-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Click για ανάπτυξη... στην γυμναστικη το σιχαινομαι! αλλα οταν εχουμε τελευταια ωρα μαθηματικα το λατρευω το κατεβαζει κατω ο μαθηματικος και ετσι φευγω μαζι με τους αλλους και δεν περιμενω να υπογραψει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #945 27-06-13 15:48 Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:50 Η Deutsch... Lover: #946 27-06-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Εγω τι; τι εννοεις δεν κανεις; δεν θελεις ή εχεις παρε απαλλαγη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Alma Libre: #947 27-06-13 15:54 Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η Deutsch... Lover: #944 27-06-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Click για ανάπτυξη... στην γυμναστικη το σιχαινομαι! αλλα οταν εχουμε τελευταια ωρα μαθηματικα το λατρευω το κατεβαζει κατω ο μαθηματικος και ετσι φευγω μαζι με τους αλλους και δεν περιμενω να υπογραψει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #945 27-06-13 15:48 Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:50 Η Deutsch... Lover: #946 27-06-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Εγω τι; τι εννοεις δεν κανεις; δεν θελεις ή εχεις παρε απαλλαγη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Alma Libre: #947 27-06-13 15:54 Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Οι απουσιολόγοι φεύγουν απο παντού τελευταίοι. Κακό πράγμα. Click για ανάπτυξη... στην γυμναστικη το σιχαινομαι! αλλα οταν εχουμε τελευταια ωρα μαθηματικα το λατρευω το κατεβαζει κατω ο μαθηματικος και ετσι φευγω μαζι με τους αλλους και δεν περιμενω να υπογραψει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #945 27-06-13 15:48 Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:50 Η Deutsch... Lover: #946 27-06-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Εγω τι; τι εννοεις δεν κανεις; δεν θελεις ή εχεις παρε απαλλαγη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Alma Libre: #947 27-06-13 15:54 Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:50 Η Deutsch... Lover: #946 27-06-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Εγω τι; τι εννοεις δεν κανεις; δεν θελεις ή εχεις παρε απαλλαγη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Alma Libre: #947 27-06-13 15:54 Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εσύ μην ανοίξω το στόμα μου. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με συμμαθητή και πήγα να το καταγγείλω τελευταία ώρα, ήταν όλοι οι απουσιολόγοι εκεί και έγινα ρέζιλο Στη γυμναστική εμένα δε μου έχουν βάλει που δεν κάνω πάντως, δεν ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Εγω τι; τι εννοεις δεν κανεις; δεν θελεις ή εχεις παρε απαλλαγη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Alma Libre: #947 27-06-13 15:54 Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 15:56 Η Deutsch... Lover: #948 27-06-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν θέλω. Παρακολουθώ κανονικά απλά δεν συμμετέχω. Και εξετάζομαι κανονικά στο τρίμηνο, απουσίες όμως δε μου βάζουν. Click για ανάπτυξη... Πως το κανεις αυτο μωρη; θελω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Alma Libre: #949 27-06-13 16:03 Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοείς να μη παίρνω απουσίες; Τι να σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #950 27-06-13 16:10 Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θυμαμαι περυσι... μια κοπελα δεν ηθελε να κανει μια ασκηση γτ ενοιωθε αβολα και λεει ο γυμναστης: Μαρια, βαλε απουσια στην Μαρια. Εγω τον κοιτουσα ετσι: γενικα οταν βαζω απουσιες για τετοιους λογους δεν ειμαι καλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:28 Η Alireza έγραψε: #951 27-06-13 16:28 Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά νομίζω ότι το απουσιολόγιο δεν είναι τόσο τραγικό. Οκ το μόνο που σκέφτομαι είναι η ευθύνη να μην το χάσεις, να μην παραλείψεις κάποιο παιδί, να το κουβαλάς παντού και πάντα μαζί σου κλπ κλπ αλλά όταν τα παιδιά είναι ευσυνείδητα, κατανοούν ότι "εντάξει έκανα κοπάνα πρέπει να πάρω απουσία" και δεν έχουν διαθέσεις να υποτιμήσουν τον απουσιολόγο για x y λόγους δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μια τυπική καθημερινή (ε εντάξει στα μισά του χρόνου και ιδιαίτερα βαρετή) διαδικασία που καλώς ή κακώς (ίσως κακώς) ανατίθεται σε ένα παιδί. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα και στο γυμνάσιο και τώρα στο λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #952 27-06-13 16:32 Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Acronym56: #953 27-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Εγω ειχα απουσιολογιο σε ολο το γυμνασιο. Απουσιες εβαζα μονο αν το ελεγε ο καθηγητης. Αν δεν το προσεχε ο καθηγητης δεν εγραφα Click για ανάπτυξη... Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #954 27-06-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Λολ.Ευθυνη σου δεν ειναι να βαζεις απουσιες; Click για ανάπτυξη... και του καθηγητη επισης νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Acronym56: #955 27-06-13 16:47 Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η _fairygirl_: #956 27-06-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Η Deutsch... Lover: #957 27-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Acronym56 Νεοφερμένο μέλος Ο Acronym56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Acronym56: #958 27-06-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 ioanna2007 Φινεύς Fanimaid123 eukleidhs1821 Appolon NatashaLP neurogirl Αναστασία197 floydiantree Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ξέρεις όμως πόσο δύσκολο είναι να βάζεις απουσίες; Εγώ το μισούσα φέτος όταν μου έλεγε ο καθηγητής βάλε στον τάδε απουσία. Ευελπιστώ στο Λύκειο να υπάρχουν καλύτεροι από εμένα και να απαλλαγώ από αυτό. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα να μην βαζεις απουσια σε καποιον που εκανε κοπανα δεν ειναι εχμ χαζο;Ειναι κατι για το οποιο εξιζει να υπερηφανευτεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #959 27-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ρε πες τα! Ξερεις τι παλουκι ειναι. Εγω οταν βαζω αδικαιολογιτες νοιωθω λες και τις βαζω εγω και οχι με την διαταγη ξερω εγω του καθηγητη. Νοιωθω οτι ο μαθητης που περνει την απουσια λεει απο μεσα του: κοιτα την μου εβαλε απουσια... Γενικα νοιωθω ασχημα με ολο αυτο Click για ανάπτυξη... Να ομολογήσω την αμαρτία μου φέτος ήταν ένα παιδί που το πετούσαν έξω συνέχεια και μόλις μου έλεγαν να του βάλω απουσία την έβαζα χωρίς 2η κουβέντα και μη σου πω ότι χαιρόμουν. Βέβαια για κοπάνες που πήγαιναν για καφέ κλπ τους έλεγα όπως εγώ κάθομαι σαν το μαλάκα 7 ώρες στην τάξη κάτσε και΄συ αν δε θες απουσία. Ναι είμαι σπασικλάκι ώρες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #960 27-06-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Acronym56: Δεν ειπα αυτο.Αλλα δεν ειναι γαματοσυνη το να μην βαζεις απουσιες.Μαλακια ειναι/αφου ο αλλος μπορει να κανει κοπανα οτιδηποτε κλπ.Ηλιθιες νοοτροπιες μαθητων Click για ανάπτυξη... Ας κανει ο,τι θελει, δε με απασχολει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.