그리소바란두 Νεοφερμένο μέλος Η 그리소바란두 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:51 Η 그리소바란두 έγραψε: #1 23-02-23 14:51 λόγω απουσιών μπορεί και να μείνω ενώ είμαι καλή μαθήτρια και απουσιολογος. Έχω θέμα με το πρωινό ξύπνημα αλλά το πρόβλημα είναι πως έλειπα μια εβδομάδα Αθήνα. ξέρεις κανείς γιατρό που μπορώ να πάω να μου τις δικαιολογησει? Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:57 Ο Guest 302501: #2 23-02-23 16:57 Αρχική Δημοσίευση από 그리소바란두: λόγω απουσιών μπορεί και να μείνω ενώ είμαι καλή μαθήτρια και απουσιολογος. Έχω θέμα με το πρωινό ξύπνημα αλλά το πρόβλημα είναι πως έλειπα μια εβδομάδα Αθήνα. ξέρεις κανείς γιατρό που μπορώ να πάω να μου τις δικαιολογησει? Click για ανάπτυξη... Οι απουσίες δικαιολογούνται αν είχες γρίπη, και πάλι θα αφαιρεθούν μόνο πέντε μέρες απουσιών. Μπορείς να πας και σε παιδίατρο για το χαρτί δικαιολόγησης απουσιών. Αρχικά, σου προτείνω να ρωτήσεις τον καθηγητή υπεύθυνο τμήματος να σου πει πόσες ακριβώς απουσίες έχεις. Το όριο πρέπει να είναι οι εκατόν δεκατέσσερις. Αν έχεις περάσει το όριο, μπορείς να ζητήσεις να μην περάσουν όλες τις απουσίες,ώστε να μην μείνεις. Συνήθως βοηθάνε τους μαθητές, αν δεν είναι πολύ πάνω από το όριο. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην κάνεις επιπλέον απουσίες. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:31 Η smarw έγραψε: #3 23-02-23 21:31 πήγαινε στον οικογενειακό σου γιατρό , μπορεί να σου δικαιολογήσει απουσίες για πέντε συναπτές μέρες Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj lydiaara NekMet mermaid89 Vagini SoyN angies Elwik Unboxholics 그리소바란두 Dr. Gl. Luminous User2350 constansn thesecretfemme nucomer lepipini giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λόγω απουσιών μπορεί και να μείνω ενώ είμαι καλή μαθήτρια και απουσιολογος. Έχω θέμα με το πρωινό ξύπνημα αλλά το πρόβλημα είναι πως έλειπα μια εβδομάδα Αθήνα. ξέρεις κανείς γιατρό που μπορώ να πάω να μου τις δικαιολογησει?
Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:57 Ο Guest 302501: #2 23-02-23 16:57 Αρχική Δημοσίευση από 그리소바란두: λόγω απουσιών μπορεί και να μείνω ενώ είμαι καλή μαθήτρια και απουσιολογος. Έχω θέμα με το πρωινό ξύπνημα αλλά το πρόβλημα είναι πως έλειπα μια εβδομάδα Αθήνα. ξέρεις κανείς γιατρό που μπορώ να πάω να μου τις δικαιολογησει? Click για ανάπτυξη... Οι απουσίες δικαιολογούνται αν είχες γρίπη, και πάλι θα αφαιρεθούν μόνο πέντε μέρες απουσιών. Μπορείς να πας και σε παιδίατρο για το χαρτί δικαιολόγησης απουσιών. Αρχικά, σου προτείνω να ρωτήσεις τον καθηγητή υπεύθυνο τμήματος να σου πει πόσες ακριβώς απουσίες έχεις. Το όριο πρέπει να είναι οι εκατόν δεκατέσσερις. Αν έχεις περάσει το όριο, μπορείς να ζητήσεις να μην περάσουν όλες τις απουσίες,ώστε να μην μείνεις. Συνήθως βοηθάνε τους μαθητές, αν δεν είναι πολύ πάνω από το όριο. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην κάνεις επιπλέον απουσίες. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:31 Η smarw έγραψε: #3 23-02-23 21:31 πήγαινε στον οικογενειακό σου γιατρό , μπορεί να σου δικαιολογήσει απουσίες για πέντε συναπτές μέρες Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από 그리소바란두: λόγω απουσιών μπορεί και να μείνω ενώ είμαι καλή μαθήτρια και απουσιολογος. Έχω θέμα με το πρωινό ξύπνημα αλλά το πρόβλημα είναι πως έλειπα μια εβδομάδα Αθήνα. ξέρεις κανείς γιατρό που μπορώ να πάω να μου τις δικαιολογησει? Click για ανάπτυξη... Οι απουσίες δικαιολογούνται αν είχες γρίπη, και πάλι θα αφαιρεθούν μόνο πέντε μέρες απουσιών. Μπορείς να πας και σε παιδίατρο για το χαρτί δικαιολόγησης απουσιών. Αρχικά, σου προτείνω να ρωτήσεις τον καθηγητή υπεύθυνο τμήματος να σου πει πόσες ακριβώς απουσίες έχεις. Το όριο πρέπει να είναι οι εκατόν δεκατέσσερις. Αν έχεις περάσει το όριο, μπορείς να ζητήσεις να μην περάσουν όλες τις απουσίες,ώστε να μην μείνεις. Συνήθως βοηθάνε τους μαθητές, αν δεν είναι πολύ πάνω από το όριο. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην κάνεις επιπλέον απουσίες.
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:31 Η smarw έγραψε: #3 23-02-23 21:31 πήγαινε στον οικογενειακό σου γιατρό , μπορεί να σου δικαιολογήσει απουσίες για πέντε συναπτές μέρες