PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

11 Μαΐου κλείνουν τα σχολεία ημέρα Τετάρτη νομίζω και τη δευτέρα 16 (στα γενέθλιά μου-.-) μάλλον ξεκινάνε οι ενδοσχολικές
9 Μαΐου κλείνουμε, 11 ξεκινάμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

11 Μαΐου κλείνουν τα σχολεία ημέρα Τετάρτη νομίζω και τη δευτέρα 16 (στα γενέθλιά μου-.-) μάλλον ξεκινάνε οι ενδοσχολικές
Ευχαριστω πολυ παιδια9 Μαΐου κλείνουμε, 11 ξεκινάμε.

Χαχαχα τουλαχιστον δεν εχεις γενεθλια 28 φλεβαρη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Jim_Pap
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Από τα λίγα που θυμάμαι πηγαίνει ο γονιός να δικαιολογήσει τις απουσίες (απλα είναι για συγκεκριμένες συνεχόμενες ημέρες) χωρίς χαρτί γιατρού. Σε εμάς δεν ζητούσαν δηλαδή.Παιδια ξερει κανεις τι γινεται με τη γριπη και την δικαιολογηση απουσιων αν παμε χαρτι απο γιατρο; Μεχρι ποσες μερες μπορεις να δικαιολογησεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Παιδια ξερει κανεις τι γινεται με τη γριπη και την δικαιολογηση απουσιων αν παμε χαρτι απο γιατρο; Μεχρι ποσες μερες μπορεις να δικαιολογησεις;
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων απέστειλε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στις σχολικές μονάδες όλης της χώρας εγκύκλιο με την οποία οι απουσίες των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον οι κηδεμόνες τους ή οι ίδιοι, εάν είναι ενήλικοι, προσκομίσουν στη σχολική μονάδα πρόσφατη βεβαίωση/γνωμάτευση δημοσίου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, στην οποία να αναγράφεται ο λόγος και η επιβεβλημένη διάρκεια απουσίας από το σχολείο. Η εγκύκλιος έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος.
https://www.minedu.gov.gr/publicati...ες_μαθητών_τριών_λόγω_της_εποχικής_γρίπης.pdf
Guest 699855
Επισκέπτης

https://www.minedu.gov.gr/publicati...ιευκρινίσεις_για_τις_απουσίες_λόγω_γρίπης.pdf
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.