Γεια σασ , είμαι αποφοοιτοσ λυκείου και φοιτήτρια του τμήματος βιοτεχνολογίας Αθήνας , αποφάσισα να ξανά δώσω πανελλαδικές εξετάσεις γιατί πρώτη μου επιλογή είναι η ιατρική , παρόλα αυτά λόγω μη ικανότητασ διαχείρισης του άγχους μου ,αν και δεν έχουν βγει ακόμα οι απαντήσεις, έχω συγκενρωσει περίπου ίδια Μόρια με πέρσι με αποτέλεσμα να πιάνω μαξ βιολογία Θεσσαλονίκης .Έχω απογοητευτεί παρά πολύ και οι πανελλήνιεσ με έχουν τσακίσει .Εξακολλουθει να μου μένει μέσα μου ο καημός για την ιατρική αν και η βιολογία αποτελούσε την δεύτερη επιλογή μου .Έχω την δυνατότητα να φύγω Ρουμανία (έχω σπίτι και οι γονείς μου μπορούν να με στείλουν)αλλά δεν νιώθω καθόλου καλά μς το να φύγω από την πόλη μου να αφής το αγόρι και την οικογένεια μου .Από την άλλη αν δεν το κάνω είναι σαν να παρατάω το όνειρο μου . Αν αφήσουμε αυτή την επιλογή σε μια άκρη μου μένουνε δυο τμήματα βιολογίας , η βιοτεχνολογία αποτελούσε την δεύτερη επιλογή μου και την προτιμώ από αλλά τμήματα βιολογίας αλλά νιώθω ότι αν μείνω στηννσχολη αυτή θα με κυνηγάει το ότι ξανά έδωσα πανελλήνιες και ήταν αλήθεια εφιάλτης γιατί θα το θυμάμαι συνεχώς .Δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω και σίγουρα δεν μπορεί να μου βρει κάποιος λύση αλλά θα ήθελα να ακούσω μια άποψη κάποιου που το βλέπει ψύχραιμα και είναι έξω από αυτό . να πάω στην βιοτεχνολογία που δίνει μεταπτυχιακό και να σκεφτώ αργότερα για κατατκτηριδ ή για εξωτερικό , να πάω σε κάποιο τμήμα βιολογίας και να έχω πάλι στις κατατκτηριεσ στο πίσω μέρος του μυαλού μου ή να επιδιώξω να φύγω έξω