A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 12:39 Ο A propos έγραψε: #81 04-08-09 12:39 Νομίζω ότι είναι άλλη αίσθηση όταν διαβάζεις το πρωτότυπο ενώ αν σου δίνουν μόνο σημειώσεις είναι μασημένη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 13:43 Ο juste un instant: #82 08-08-09 13:43 Εκτός και αν οι σημειώσεις είναι καλύτερες σς ποιότητα από το ίδιο το βιβλίο. Πράγμα σπάνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η Marilia έγραψε: #83 08-08-09 14:01 Πηρα και εγώ το Β2!!!!! Μονο που δεν ξέρω τι να κάνω, να συνεχίσω ή οχι?? καμια ιδέα καποιος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Ο stefanosK: #84 08-08-09 14:07 Συνέχισε τώρα που τα έχεις φρέσκα. Είναι αρκετά δύσκολο το C1 αλλά αν έχεις όρεξη όλα γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι είναι άλλη αίσθηση όταν διαβάζεις το πρωτότυπο ενώ αν σου δίνουν μόνο σημειώσεις είναι μασημένη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 13:43 Ο juste un instant: #82 08-08-09 13:43 Εκτός και αν οι σημειώσεις είναι καλύτερες σς ποιότητα από το ίδιο το βιβλίο. Πράγμα σπάνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η Marilia έγραψε: #83 08-08-09 14:01 Πηρα και εγώ το Β2!!!!! Μονο που δεν ξέρω τι να κάνω, να συνεχίσω ή οχι?? καμια ιδέα καποιος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Ο stefanosK: #84 08-08-09 14:07 Συνέχισε τώρα που τα έχεις φρέσκα. Είναι αρκετά δύσκολο το C1 αλλά αν έχεις όρεξη όλα γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός και αν οι σημειώσεις είναι καλύτερες σς ποιότητα από το ίδιο το βιβλίο. Πράγμα σπάνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η Marilia έγραψε: #83 08-08-09 14:01 Πηρα και εγώ το Β2!!!!! Μονο που δεν ξέρω τι να κάνω, να συνεχίσω ή οχι?? καμια ιδέα καποιος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Ο stefanosK: #84 08-08-09 14:07 Συνέχισε τώρα που τα έχεις φρέσκα. Είναι αρκετά δύσκολο το C1 αλλά αν έχεις όρεξη όλα γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πηρα και εγώ το Β2!!!!! Μονο που δεν ξέρω τι να κάνω, να συνεχίσω ή οχι?? καμια ιδέα καποιος?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Ο stefanosK: #84 08-08-09 14:07 Συνέχισε τώρα που τα έχεις φρέσκα. Είναι αρκετά δύσκολο το C1 αλλά αν έχεις όρεξη όλα γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνέχισε τώρα που τα έχεις φρέσκα. Είναι αρκετά δύσκολο το C1 αλλά αν έχεις όρεξη όλα γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.